Posted on: 30. oktober 2013 Posted by: Bodymag Comments: 2
Solrun Stefansdottir

Solrun Stefansdottir tok sølv i VM (bodyfitness master) i Mongolia og Knut Øines fikk en 5. plass (bodybuilding master). Like etter deres vellykkede VM dro de rett til Thailand for å ta en velfortjent ferie. Bodymag har gjort et intervju med superparet mens de nå nyter sol, strand og god mat i Thailand!

Knut Øines og Solrun Stefansdottir

Se privat film fra Solrun og Knut sitt VM i Mongolia her:


Hvordan er det å komme til Thailand for å slappe av sammen nå?

Vi bor på et helt utrolig flott hotell her i Thailand “Radisson BLU Plaza resort Panwa Beach”, som ligger på en helt strøken strand. Vi slapper av, spiser, koser oss og føler det velfortjent.

Les også VM i Mongolia

Les også Knut & Solrun tatt i mot som stjerner – VM i Mongolia

Solrun Stefansdottir

Hvordan føles det med en 2. og 5. plass nå?

Vi er begge veldig fornøyde med plasseringene våre. Målet for oss begge var finalen og det klarte vi. Det var viktig fordi da fikk vi vist oss mye mer fram på scenen og jeg (Knut) fikk kjørt friprogrammet mitt. I tillegg så gir finaleplass automatisk kvalifisering til VM og EM i de neste to årene. Solrun tok sølv og det er jo veldig stort og det føles stort. Det viktigste og det som gjør at vi begge føler oss så bra, er at vi kom i den beste formen vi kan ha. Vi hadde gjort leksene våre 100%.

Hvordan skal dere tilbringe ferien i Thailand?

Det blir litt shopping, men mest bare kose oss med de fasilitetene som er her på hotellet, altså mest soling, bading og spising.

Har dere noen planer videre utover med konkurranser?

Vi har begge lyst til å konkurrere mer. Vi bestemmer oss i januar for hva som blir vår neste konkurranse.>>>

Knut Øines

Hva er det største minnet som sitter igjen etter Mongolia?

Mongolia var en stor opplevelse på veldig mange måter!! Så annerledes og så spennende land! Deres opptreden under åpningsseremonien og banketten med Mongolske kostymer og kultur/ underholding var moro å se. Det største for oss var nok selve konkurransen og samholdet innenfor laget, men også den gode tonen mellom alle landene. Alt gjorde at man følte seg så bra og trygg. Dermed ble også banketten en veldig koselig og minneverdig opplevelse. I forkant av konkurransen fikk vi også oppleve hvor mye den vanlige mongoler ser opp til oss som konkurrerer i denne sporten. Det ga også og en god følelse og det ble mange gode minner for videre motivasjon til å fortsette.

Har dere hørt noen ord fra barn og familie hjemme i Norge? Er de stolte?

Mange i familien hjemme følger godt med og de er stolte av oss. Noen av barna hjemme har vært veldig interesserte, støttende og vist sin stolthet. Det har betydd mye for oss. Tusen takk.>>>

Solrun Stefansdottir

Denne konkurransen innebærer mange opplevelser og denne gangen var dere i Mongolia, som er et veldig eksotisk land. Hva føler dere at Bodybuilding gir dere utenom pokaler og fantastiske kropper?

Det gir oss god helse, mål i livet, motivasjon og vennskap med nye mennesker fra hele verden. Alle disse tingene gjør det også lettere for oss å være gode på andre ting utenom sporten. Denne gangen ga det oss også som du sier, en flott reise til et veldig spennende land.>>>

Knut Øines

Er det noen dere ønsker å hilse fra Thailand?

Vi vil gjerne hilse hjem til alle treningspartnere, støttegruppen rundt oss ( Team Øines), familie og alle andre som har støttet og hjulpet oss frem til dette målet.>>>

Solrun Stefansdottir og Knut Øines

2 People reacted on this

    1. Knut! Jeg er riktig nok straks 50 år, men jeg var faktisk bare 3 poeng fra å vinne +100 kg klassen i vanlig senior NM rett før jeg tok 5.plass i master VM. Solrun fikk 2.plass i VM + 35 år. Jeg syns verken bilder eller plasseringer tyder på at vi er utbrent, men Knut fortell meg hva det er som irriterer deg så veldig med Solrun og meg? Beklager sent svar, men jeg så ikke din spydige kommentar før nå.

Leave a Comment