Posted on: 13. februar 2020 Posted by: Bodymag Comments: 0

Vippe-extensions er perfekt for deg som liker harde økter på gymmen. Med vippe-extensions slipper du å tenke på rennende mascara når du står midt oppi dine tyngste løft eller poserer på en scene med glovarme lyskastere.

Vippe-extension2

Det er vanlig å ta vippe-extensions før man stiller i fitness-konkurranser. Man slipper å tenke på mascara som renner i det varme scenelyset og man har en fantastisk look som fanger blikket. Å fylle på vipper etterhvert som de faller av med dine naturlige vipper, er ingen kostbar prosedyre. Når man først har fått et sett nye vipper, så er det en god idé å beholde dem også. Vi har besøkt og testet ut Agnes Feiger sin vippesalong. Her får du kvalitetsvipper med fantastisk resultat!

Bestill vippe-extensions her!

vipperStå opp med filmstjerne-vipper

Du sparer ganske mye tid om morgenen med vippe-extensions. Du trenger ingen sminke og ingen mascara. Øynene ser alltid perfekte ut. Vippene vaskes best i vanlig vann, så alt du trenger er en liten dusj i ansiktet, så er du klar for dagen. De som bruker mye og tung mascara til vanlig, vil kanskje også merke stor forskjell etter kun en måned med extensions. Vippene slites ikke av all sminken og du vil få flere og fyldigere vipper.

Svett på gymmen med blod og tårer…

Med vippe-extensions kan du svette så mye du vil. Du kan tørke både blod og tårer — uten at det går utover de vakre øynene. Det er nok ikke uvanlig at jenter sminker seg før de drar på gymmen. Når de da står på elipsemaskinen etter 40 minutter hard styrketrening, kan det fort oppstå sminkesøl nedover kinnet eller under øynene. Det ser kanskje ikke alltid så veldig bra ut. Dette trenger du ikke tenke på med extensions.

Vippe-extension2

Vippe-extension.

Redd?

Noen er redde for å bli pirket i øynene — da har vi en god nyhet! Å få fikset vippene foregår helt smertefritt og er en behagelig prosess, hvor du slapper av i myke skinnstoler. Det er bare ren nytelse og en avslappende opplevelse.

 

Kanskje noen er redde for å reagere på limet som brukes. Det er i hvert fall ingen grunn til bekymring. Det er langt mindre enn 1% som kan reagere på limet og det finnes flere typer lim. Skulle du reagere på en type, så kan man alltid finne noe annet man tåler. I noen svært ekstreme tilfeller (som medier liker å trekke opp), så kan man reagere mer enn normalt. Dette skjer ytterst sjelden. Er man så allergisk, så er man nok allerede klar over hvilke stoffer det dreier seg om. Hvis du vet selv at du er allergisk mot stoffene i limet, men likevel ønsker behandling, så skjer dette på eget ansvar. Å bli litt rød i øynene like etter behandling er derimot helt vanlig og helt ufarlig.

Vippe-extension

Kvalitet er veldig viktig!

Husk at det å sette på vipper ikke kan gjøres av hvem som helst. For å få et fint resultat trengs det høy kompetanse. Finn derfor en tekniker som har lang erfaring. Renslighet er enda viktigere! Øynene tåler ikke mye bakterier, så munnbind, rene hender og rene instrumenter er et must! Til slutt skal også resultatet være bra. Vi i Bodymag kan anbefale Agnes Feiger sin salong i Rosenkrantzgate 10 (Neglehuset). Her får du 100% kompetanse og erfaring. Agnes Feiger utdanner selv vippeteknikere hvis du er interessert i å bli vippetekniker.

Vippe-extension..

Leave a Comment