Posted on: 8. mai 2014 Posted by: Bodymag Comments: 0
sixpack

“Jeg ønsker meg six pack til sommeren. Jeg er verken tynn eller feit. Jeg har en vanlig mage, men uten ruter. Hvordan bør jeg gå fram?” Ekspertpanelet i Bodymag svarer leserne!

Innsendt av “Gutt 32”.

sixpack 1187

Tommi Thorvildsen-Ekspert
Tommi Thorvildsen-Ekspert

Heisann!

Jeg vil først og fremst anbefale deg å begynne på en diett som er beregnet ut fra din kroppsvekt og muskelutvikling, samt ut fra din forbrenning. Du har nok litt magemuskler under fettet, selv om du ikke ser dem. For at du skal bygge mer muskler i mageregionen vil jeg anbefale deg å trene dem to ganger i uken:

To øvelser pr gang.

 

Den første øvelsen

Liggende chrunches. Kjør tre sett og 20-30 repetisjoner. Repetisjonene skal ikke være for raske og du skal stramme magemuskulaturen på toppen av hver reps og også puste ut når du strammer.>>>

sixpack

Øvelse to

Hengende benhev i chins-stangen er øvelse nummer to! Hengende benhev er en tung øvelse i starten men du klarer raskt flere repetisjoner etterhvert. Start med tre sett og ti repetisjoner og øk repetisjonene etter vært som du blir sterkere. Hengende benhev strekker magemuskulaturen og kontraherer dem samtidig. Det gjør at du får dypere og mer markert magemuskulatur. Dette er en flott øvelse også for mer spesifisert nedre del av mage!

sixpack

Mvh Tommi Thorvildsen

Se eksempler på forskjellige mageøvelser her!

[button color=red url=?page_id=960 target=self]>> Tilbake til ekspertpanel <<[/button]

Gutta som stilte i Oslo Grand Prix 2014:

Backstage Oslo Grand Prix 719

Leave a Comment