Posted on: 13. april 2013 Posted by: Bodymag Comments: 0
Mette Ulseth

Mette Ulseth (30) fikk overall-pokal i Bodyfitness på Fredikstad Open forrige helg. Mette forteller at det smakte godt! Ikke så rart etter flere måneder på diett. Vi dro til butikken til coachen hennes Bjørgulf Hansen, for å ta en sjekk på nervene før Oslo Grand prix!

Av: Marika Lejon

Meritter

  • 2. plass: Sandefjord Open 2010
  • 4. plass: Oslo Grand Prix 2010
  • 1. plass: Battle of Scandinavia 2011
  • 3. plass overall: Battle of Scandinavia 2011
  • 3. plass: Oslo Grand Prix 2011
  • 1. plass: Loaded Cup 2013
  • 4. plass overall: Loaded Cup 2013
  • 1. plass: Fredrikstad Open 2013
  • 1. plass: Fredrikstad Open overall 2013

 

Klubb: Team Performance

Coach: Bjørgulf Hansen

Gym: Stamina Hot

 

Mette Ulseth

Du stiller i Oslo Grand Prix på søndag. Hvordan er nervene?

Jeg har ikke så mye nerver nå egentlig. Nå er jeg bare spent og gleder meg utrolig mye. Jeg skal bare ut å gjøre mitt beste og mer får jeg ikke gjort. Jeg føler det sitter veldig bra.

Hvordan var det å ta overall i Fredrikstad i helgen?

Det var helt ubeskrivelig. Det var overraskende, men også veldig deilig. Jeg har jobbet kjempehardt for det. Det var godt at det endellig var min tur. Jeg har jobbet steinhard i flere år og spesielt nå det siste året har det skjedd mye, så det smakte godt! Jeg ble veldig glad.>>>

Mette Ulseth

Hvor lang tid bruker man på å forberede seg til en slik konkurranse?

Jeg startet dietten min 7. januar og kjørt ganske hardt med kardio hele veien. Det har tatt tre måneder. Nå er det jo litt over det, fordi første konkurransen var i sluten av mars, så 3-4 måneder. Jeg har hatt mer kardio nå enn noengang tidligere, så jeg har kjørt to ganger om dagen stortsett. Dette i tillegg til styrketrening. Det har blitt mye, men jeg har likevel fått ligge ganske høyt på maten. Det har passet meg utmerket. Vi har funnet nøkkelen nå, som kroppen min responderer på.

Hva ønsker du å oppnå med Bodyfitnessen?

Jeg kunne godt tenke meg å prøve meg utenlands og gjerne fått med meg et EM og et VM. Det er en stor drøm som ligger der.

Du startet for tre år siden med å konkurrere i Bodyfitness. Er det noe du alltid har hatt lyst til, eller er dette noe som plutselig bare kom inn i livet ditt?

Jeg har alltid vært fascinert av muskler og startet med håndball da jeg var syv år, så jeg har alltid vært et konkurransemenneske. Jeg måtte legge opp håndballen og da ble jeg sugen på mer styrketrening og begynte å trene mer seriøst på det. Jeg så hva mat og styrketrening gjør med kroppen og prøvde litt selv, før jeg ble litt mer bitt av basillen og så mitt første stevne. Da tenkte jeg at dette var noe jeg også ville prøve. Da falt det naturlig. Jeg er en kriger og liker å utfordre meg selv, så det er en sport som passer meg bra.

Hvor lenge har Bjørgulf Hansen hjulpet deg med kosthold og trening?>>>

Mette Ulseth

Jeg møtte Bjørgulf på Loaded Cup i fjor og da fikk jeg tilbud om en plass i teamet hans. Jeg takket ja til det, fordi jeg alltid har vært fascinert over hvordan samholdet i teamet er. Jeg har aldri angret på det. Han har fått meg i kjempeform! Han har justert mye på treningen og kostholdet. Vi har et bra samhold og trener sammen daglig. Jeg har blitt veldig glad i dem.

Mette Stensland slo deg på Loaded Cup i slutten av mars og tok overall. I Fredrikstad var det du som tok overall. Er dere gode venner?

Vi er kjempegode venner. Vi har det kjempegøy bak scenen. Mette er jordnær og en veldig herlig jente, så vi backer hverandre opp og gratulerer hverandre. Jeg ble veldig glad da hun vant på Loaded cup. Mette var like glad da jeg vant nå. Begge ønsker å vinne, så det er en fight når vi står der, men når vi går av scenen så er vi kjempegode venner. Vi har allerede avtalt at vi skal ut og spise boller og ta en kaffe når alt er over. Det er ingen sure miner oss i mellom.

Vil du høre mer om hva Ulseth forteller så kan du se videointervjuet i sin helhet øverst i artikkelen!

Mette Ulseth

Leave a Comment