Posted on: 27. september 2012 Posted by: Bodymag Comments: 0

Nå er det tungt i Los Angeles. Verdens 30 sterkeste menn er her for å kjempe om den gjeve tittelen “THE WORLD´S STRONGEST MAN”. 

Tekst/foto/video: Marika Lejon

I år blir Verdens Sterkeste Mann filmet i Los Angeles. Det foregår over flere dager og startet 24. september. Finalen er 1. oktober. Det er mange øvelser deltakerne må gjennom og det er ingen lett konkurranse. wsm4Her i Los Angeles er nemlig de 30 aller sterkeste mennene fra flere forskjellige land samlet for å knive om tittelen “Verdens Sterkeste”. I fjor vant Brian Shaw, som også var gjest under Norges Sterkeste Mann på Telenor Arena i år. Det blir spennende å se om han klarer å beholde tittelen.

Vår egen Ole Martin Hansen er på plass i L.A. Han gjør det meget godt i følge Svend Karlsen, men det er flere dager igjen av konkurransen og alt kan skje. Treningsforum er der når det skjer og vi får med oss to dager av denne store begivenheten. Dette er del 1 av 2. Hvis du ønsker å følge med på siste nyheter innen WSM kan du lese på deres hjemmeside: www.theworldsstrongestman.com.

wsm3

wsm6

wsm5

wsm1

wsm2

 

Leave a Comment