Posted on: 2. mai 2014 Posted by: Bodymag Comments: 0
Kosttimport, Thomas Askeland

Her kommer en gladmelding til alle treningsglade mennesker som bor i Bergensområdet! Førstkommende lørdag er det BMR-dag på BetterBodies i sentrum. Her får du møte BMR-atleter og i tillegg få gode tilbud på førsteklasses kosttilskudd fra BMR!

Kostimport, BMR

Merk deg datoen 3. mai! Dette er dagen du må du ta turen til BetterBodies-butikken i sentrum. Det er altså førstkommende lørdag fra klokken 12.00 til 14.00. BetterBodies-butikken har i disse to timene eksklusiv BMR-dag med gode tilbud på utvalgte BMR-produkter. I tillegg vil BMR-atletene Thomas Christian Askeland og Ida Markussen være til stede med sine atleter fra deres eget team “Team Bodytech”!

Alle er hjertelig velkommen for en hyggelig prat enten det er for å få mer informasjon om BMR-produkter, slå av en prat med dyktige atleter eller for å få supertilbud på et av verdens ledende produkter innen trening!

Hvis du vil se hvilke produkter BMR har å tilby kan du kikke på Kostimport.no sine nettsider. Hvis du finner noe du liker har du mulighet for å få disse til beste pris på lørdag!

Vi sees!

Kosttimport, Thomas Askeland

 

Leave a Comment