Posted on: 21. november 2020 Posted by: Bodymag Comments: 0
Tunfisk på menyen

Daniel R. Møldrup har sendt oss en nydelig oppskrift på en tunfiskrett. Bruk gjerne fullkornspasta hvis du ønsker det ekstra sunt og det er ingen problem å bruke mindre olje. God appetitt!

Se flere oppskrifter her!

  • 2 bokser med tunfisk
  • 1 Boks hermetiske tomater (av valgfri variant)
  • 1-2 løk, (kommer an på mengde man vil ha)
  • 1-2 fedd hvitløk
  • Pasta (valgfri)

Sett pastaen på kok. Kutt opp løken og finhakk hvitløk.

Tunfisk på meyen

Hell dette på stekepannen med 1 spiseskje olivenolje.

Tunfisk på meyen

Deretter tilsettes hermetiske tomater. La det småkoke.

Tunfisk på meyen

Når pastaen er nesten ferdig har du i tunfisken i stekepannen med løkene og tomatene. Rør det inn. Ha gjerne avokado som tilbehør. Håper det faller i smak . 

Daniel R. Møldrup.

Leave a Comment