Posted on: 28. oktober 2012 Posted by: Bodymag Comments: 0

 

Det er tre år siden Tommi Thorvildsen konkurrerte. Nå er han endelig tilbake. Giganten er ikke til å spøke med, for han konkurrerer nemlig mot verdenstoppen i IFBB PRO.

Tekst/foto/video: Marika Lejon

Tommi er kjent i miljøet. Mange husker ham som deltaker i Mr. Olympia for rundt ti år siden. Mange atleter trekker til 24fitness nettopp fordi dette gymmet eies av Tommi. Å stille for Tommi sitt team og få nøye oppfølging av ham, har gitt mange atleter topplasseringer i konkurransene. Det er ingen tvil om at Tommi vet hva han driver med. Han får atletene sine i form gang på gang, så lenge atletene hører etter! Hans veier er harde og ofte uransakelige, men følger man oppskriften hans, så garanterer det suksess.

Noen trodde kanskje at Tommi var ferdig som bygger, fordi han tok seg en pause. Mange jern har han i ilden også. Han driver butikk i Torggata, har egne produkter, driver gym i Karl Johan og på toppen av det hele er han coach for Team 24fitness. Hvem skulle tro at mannen i tillegg til dette ville klare å komme seg på topp igjen? Glemte vi å si at han har hatt to sykehusopphold på grunn av lungebetennelse? Han ble innlagt senest i september, da han kastet opp blod. Likevel står han på scenen med stjernene kun uker etterpå!

Tommi stilte nylig i England i IFBB British Grand Prix og senest i IFBB EVLs Prague Pro. Vi dro til Praha for å følge ham. Det er ikke hvem som helst Tommi sloss med. I Prague Pro (som i British Grand Prix) fant du verdens største menn på lista. Da snakker vi om navn som Dennis Wolf, Shawn Rhoden (3. plass i Mr. Olympia 2012), Toney Freeman, Johnnie Jackson, Edward Nunn, Ronny Rockel og Flex Lewis (212-klassen og vant denne klassen i Mr. Olympia i år).

Tommi har planer om å konkurerre mer, så det er bare å glede seg.

Bilder fra IFBB EVLs Prague Pro

Tommi_Thorvildsen

Tommi_Thorvildsen

Marika Lejon og Mette Stensland” alt=”Tommi_Thorvildsen-Dennis_Wolf-Marika_Lejon-Mette_Stensland” src=”https://www.bodymag.no/wp-content/uploads/2013/04/Tommi_Thorvildsen-Dennis_Wolf-Marika_Lejon-Mette_Stensland.jpg” width=”1024″ height=”683″ />

Marika Lejon” alt=”Tommi_Thorvildsen-Dennis_Wolf-Marika_Lejon” src=”https://www.bodymag.no/wp-content/uploads/2013/04/Tommi_Thorvildsen-Dennis_Wolf-Marika_Lejon182.jpg” width=”1024″ height=”683″ />

Johnny_Jackson

Johnny_Jackson

Dennis_Wolf

Sami Al Haddad

Markus_Ruhl

Dennis_Wolf-Tommi_Thorvildsen

Dennis_Wolf-Johnny_Jackson-Tony_Freeman-Shawn_Rhoden

Shawn_Rhoden-Dennis_Wolf-Johnny_Jackson

Tommi_Thorvildsen

Tommi_Thorvildsen

Tommi_Thorvildsen

Dennis_Wolf

 

Leave a Comment