Posted on: 24. februar 2013 Posted by: Bodymag Comments: 0
Thomas_Rossland

Thomas Rossland debuterte i 2011, men kom desverre ikke videre til finale. Han ble likevel veldig fornøyd med resultatene han fikk. Nå i 2013 håper Thomas på finaleplass i Oslo Grand Prix.

Tekst/foto: Marika Lejon

Thomas_Rossland

Se video i bunn!

Navn: Thomas Rossland

Alder: 25

Bosted: Drammen

Sivilstand: Kjæreste

Meritter:

-Stavanger Open 2011

-NM 2011

Webside: www.fitnesshardy.com

Hvor lenge har du trent?

Jeg har trent i 6-7 år nå. Selvfølgelig var de 1-2 første årene bortkastet, da jeg hadde mangel på kunnskap om trening og kosthold. Etter mye lesing og prøving, så falt kostholdsbiten på plass. Resultatene fulgte deretter.

Hvem har hjulpet deg med diett og trening?

Treningen og dietten styrer jeg helt selv. Forrige gang jeg stilte fikk jeg hjelp av Martin Engstrøm med dietten, men denne gangen har jeg såpass god kontroll at jeg styrer alt selv.

Bruker en app på telefonen som jeg kan styre alt som har med maten å gjøre. ShapeUp-kaloriteller gjør at jeg har full kontroll og kan eventuelt bytte ut noe matvarer om jeg føler jeg har lyst til det.

Hvilke forventninger har du?

Forventningene jeg har denne gangen er at jeg presterer bedre denne gangen enn det jeg gjorde sist. Det er jo nye Athletic Fitness regler denne gangen, men helt siden jeg fikk vite det, har jeg også trent mot det. Det er mange gode debutanter med i år, men jeg fokuserer på meg selv og at jeg skal gjøre mitt beste.

Hva jobber du med og hvordan fungerer diett med jobb?

Jeg jobber som industrimekaniker og skiftleder i Aker Solutions. Det er jo klart at man møter på noen utfordringer, men det går som regel veldig greit. Kollegaer støtter meg med det jeg driver med, så det hjelper veldig mye.

Hvordan spiser du og hvordan ser treningsprogrammet ditt ut?

Jeg spiser etter periodisk faste protokollen, noe som har fungert veldig bra med meg siden jeg jobber 3-skift. I forhold til treningen mot konkurranse, så har jeg lagt meg litt høyere på karbohydratene på grunn av mye hard kondisjonsstrening. Jeg lå noe lavere sist og det fungerte ikke fullt så bra, så den erfaringen gjorde meg litt smartere den veien. Jeg er mye piggere nå og formen kommer seg mye bedre. Treningen min er allsidig. Variasjon med stor V er vel det som definerer meg. Jeg kan gjøre alt fra å løpe lange turer til å trene hard styrke.

Det siste året har jeg fokusert mye på crossfit-trening og det er det jeg kommer til å trene fremover også. Jeg bare elsker kombinasjonen av høy puls og utfordringer.

Hvem vil du takke?

Kjæresten min, Kenneth Foss, Christian Sterk, kollegaer og vennene mine.

Spesielt takk til alle som leser på bloggen min. Jeg har fått helt vanvittig gode tilbakemeldinger siden oppstart for ca 6 mnd siden.

Vi takker Thomas for en hyggelig økt, et hyggelig intervju og ønsker ham hell og lykke i Oslo Grand Prix!

Leave a Comment