Posted on: 4. april 2014 Posted by: Bodymag Comments: 0
Kai Kendrick og Kjetil Finnes

Kai Kendrick måtte kjøre to timer hver gang han skulle trene med KST (Kristiansand Strongman Team). Nå har han laget sitt eget gym hjemme på Evje. Nå står NM i enkeltøvelser på Valhalla Gym i Tvedestrand for tur, sammen med Kjetil Finnes.

Lørdag den 5, april klokken 13:00, arrangeres NM i enkeltøvelser på Valhalla Gym i Tvedestrand, Aust Agder. Tvedestrand ligger langs E-18, rundt 3 timer sør for Oslo og 1 time nord for Kristiansand.

Bdymag dro til Evje for å lage videoreportasje om Kai Kendrick og Kjetil Finnes. Disse to gutta har gjort det bra i NM før og Kjetil Finnes som er helt ny i denne sporten vant Target i Danmark, like før jul. De har trent hardt siden de forrige konkurransene og er klare for å gjøre det beste de kan i de neste konkurransene som står for tur i 2014. Se tidligere intervju med gutta her!

Kai Kendrick og Kjetil Finnes

Mye har skjedd siden sist vi møtte Kai. Hans datter har blitt fem måneder gammel og låven på Evje har blitt til en liten bar og et gym. Hans sønn på fem år har blitt forvandlet til lille Hulken og velter dekk akkurat som faren sin. Etter å ha fått tak i alt utstyret som trengs for å trene hjemme, så slipper Kai den lange turen til Kristiansand, hver gang han skal trene seg ende sterkere. Nå har han to timer ekstra for familien sin hver dag og samtidig kan han forberede seg til de kommende konkurransene. I reportasjen ovenfor kan du se Kai sitt nye låve-gym og se hvordan gutta trener der. Du får også høre mer om hvordan Kai og Kjetil forbereder seg til de neste konkurransene, hvordan de forrige konkurransene har gått, hva de synes om strongman-miljøet i Norge og hvordan de spiser og trener.

Kai Kendrick og Kjetil Finnes

NM-øvelsene 2014:

1. Stokk Press/Støt over hode, tyngst mulig
2. Frame Løft, tyngst mulig
3. Yoke Walk, tyngst mulig 3 meter

Det blir fem vektklasser: Menn åpen klasse, menn 105kg, menn 90kg, menn 80kg, damer åpen klasse. Det blir registrert rekorder for damer i  åpen klasse, 70kg og 60kg.

Kai Kendrick og Kjetil FinnesDette er den fem år gamle sønnen til Kai Kendrick. Ingen tvil om at han kommer til å bli like sterk som faren sin. Kai håper det blir en strongman av lille Kendrick Junior. 

Kai Kendrick og Kjetil Finnes
Kjetil Finnes er klar for NM i enkeltøvelser!

Leave a Comment