Posted on: 12. mai 2013 Posted by: Bodymag Comments: 0
Bodymag.no

Hvis du er en av dem som tror på astrologi, så kan du kanskje få hjelp av stjernene. I følge astrologen Maria Shaw, så kan astrologi være et flott verktøy. Hun er overbevist om at astrologi kan brukes for å fastslå vektøkning på forhånd, slik at du kan forebygge de ekstra kiloene som er på vei.

Av: Marika Lejon

Bodymag.no

Slik mener Maria Shaw at stjernene påvirker vekten din

Saturn på Ascendanten er et av aspektene som regulerer vekt i astrologien. Dette krever selvfølgelig at du kjenner ditt astrologiske tegn godt. Nøyaktig kartlegging krever at du sammen med en astrolog finner nøyaktig posisjon av stjernene da du ble født. Du må vite når på døgnet du ble født og hvor på kloden (for å finne breddegrader). Da finner du ditt soltegn og Ascendant, som gjør at astrologen kan lese av hvordan stjernene påvirker deg.

Saturn er en planet som “begrenser.” Så hvis den er på rett plass (i ditt tegn), så kan visstnok Saturn gjøre underverker. Hvis du starter en diett i henhold til stjernene, vil du sannsynligvis få en vellykket diett, i følge Shaw. Saturn vil forsyne deg med disiplin som trengs for å gå ned i vekt.

Alt du trenger er å finne ut når Saturn kommer i ditt tegn. Som sagt, hvis du vet Ascendanten din i tillegg til soltegnet, så vil du kunne beregne dette veldig nøyaktig.

Hvis du ønsker vektøkning derimot, så er dette best når Jupiter seiler inn i ditt tegn. Dette skjer omtrent hvert tolvte år. Jupiter utvider ting. Det er som regel bra, bortsett fra når den utvider midjemålet ditt! Du kan ta forholdsregler ved å vite på forhånd når Jupiter vil besøke tegnet ditt. Da er det lurt å starte en diett eller trene mer, både før under og litt etter Jupiter besøker deg.

Uansett hvor hardt et tegn prøver å gå ned i vekt, kan det være vanskelig på grunn av forholdene i diagrammet. I astrologien er det noen tegn som er mat-vrak. Dette er for eksempel Kreps og Jomfruen. Tyren har også en tendens til å legge på seg lett og noen av Fisketypene også. Fiskene har ingen grenser. Men verstingen er planeten Neptun, når det gjelder å legge på seg. Fiskene er styrt av denne planeten. Neptun kan sabotere innsatsen når det gjelder vekttap. Den rusavhengige ser på mat som belønning og kan lett bli fanget i selvødeleggende mønstre. Planeten Neptun hjelper deg til å legge ned forsvar og kjøre rett på, noe som kan føre til at man får stor tilbøyelighet til å sprette opp av sengen og tømme kjøleskapet ved midnatt. Neptun ødelegger dine grenser, så se opp for Neptuns plassering i diagrammet ditt, for å sette i gang tiltak for å motarbeide dens kraft.

Personer med Månen/ Pluto i diagrammet, vil begrave sitt sinne ved å legge på seg. Noen mennesker spiser nesten ingenting og går likevel ikke ned i vekt. Sinne kan ligge i underbevisstheten fra barndommen, forhold eller lignende. Det er viktig å avdekke dette. Når man gir slipp på sinne, så mister man ofte den ekstra vekten som ikke vil gå av. Å forstå Pluto vil hjelpe deg med å gå ned i vekt. Dette er dog en lang prosess fordi gammelt sinne må avdekkes, men Pluto kan hjelpe deg med å bli kvitt negative påvirkninger, avhengighet og dårlige vaner en gang for alle.

Shaw foreslår at hvis du ser en vektøkning i din syklus i fremtiden, så bør du begynne å kutte kalorier og starte et treningsprogram allerede før planetene trer i kraft. Snakk med legen din måneder før, slik at du kan være forberedt på et sunt kostholdsprogram. Hvis du klarer å opprettholde vekten din i løpet av vektøkningssyklusen og ikke legge på deg, bør du være veldig fornøyd!

Hvis du ønsker å gå ned i vekt uten problemer, så er det altså lurt å se på dine Saturnsykluser, som nevnt tidligere. Velger du å jobbe med Saturn og hjelpe til med litt trening og bra kosthold, så mener Shaw at du kan du få den beste kroppen du noen gang har hatt! Shaw oppfordrer deg til å la kosmos hjelpe deg til å smelte bort uønsket fett.

Denne måten å slanke seg på er selvsagt ikke dokumentert. Vi i Bodymag synes dette høres spennende ut, men oppfordrer alle til å først og fremst fokusere på regelmessig tung trening og sunt kosthold!

Referanse: www.llewellyn.com

 

Leave a Comment