Posted on: 13. april 2013 Posted by: Bodymag Comments: 0

Asta Samanta Harsten (27) debuterte i Bikini Fitness i fjor. Hun fikk bronse i Bikini på Fredrikstad Open forrige helg. Nå er hun klar for Oslo Grand Prix! Vi tok en bryst-økt med henne, for å vise dere hvordan en bikini-dame trener!

Av: Marika Lejon

Asta Samanta har to barn og er gift. Hun har tidligere veid 30kg mer enn i dag. Nå ligger vekten hennes på ca 50 kg. Før veide hun 80kg. Hun har sittet i rullestol og slitt mye med skade. Likevel er det ingentig som hindrer jenta i å nå målene sine! >>>

asta-før

Asta-Samanta-Harsten
Asta to dager før Oslo Grand Prix

Vi tok en treningsøkt med Trømsø-jenta, da hun trente på 24fitness, to dager før Oslo Grand Prix. Mange tror at bikini-jentene ikke trener hardt og tungt. En ting Asta er bevis på, er at hun gir 110% på trening. I videoen forteller hun også at man ikke skal tro man får muskler uten videre. Man må trene tungt!

Å bygge store muskler er ikke noe som skjer over natta. For å se “fit” ut eller gjøre det bra i bikini, bodyfitness eller bygging kreves det årevis med trening. TUNG trening! Bikinijentene er riktignok endel mindre enn i de andre klassene, men det krever like hard trening som i de andre klassene. Forskjellen ligger ofte mer i dietten og måten man trener på. Å trene seg til å bli en god Bikini-atlet krever beinhard trening, bra kosthold og god holdning. Man skal utstråle selvsikkerhet på scenen og ha litt rytme og sving på T-walken.>>>

Asta-Samanta-Harsten

Asta står snart på scenen i Oslo Konserthus. Følg med oss på bodymag.no. Vi er på plass for å få med oss høydepunktene på årets Oslo Grand Prix!

 

Leave a Comment