Posted on: 7. januar 2015 Posted by: Bodymag Comments: 0
pilller

Snart kan alle bli slanke ved hjelp av en pille. Forskerne mener de har klart å fremstille pillen alle har ventet på. Foreløpig vet vi ikke om pillen fungerer på mennesker!

pilller

Forskere ved Salk Institute for Biological Studies i California har klart å fremstille en ny pille som slanker overvektige mus. Pillen er straks klar til å prøves på mennesker. Pillene inneholder virkestoffet fexaramine som gjør overvektige mus slanke etter bare fire uker. Etter fire uker mistet musene fett, fikk lavere blodsukkernivå og kolesterolnivåer. Musene fikk også høyere kroppstemperatur, noe som kan bety at forbrenningen gradvis settes i gang. Et annet interessant funn er at det hvite fettet hos musene omdannet seg til den sunne, energibrennende, brune formen for fett. Hvis du ikke vet hva brunt fett er, kan du lese dette: Brunt fett brenner fett!

Kanskje amerikanerne endelig har kart å fremstille vidunder-slankemiddelet! Det forskerne tidligere har slitt med er å finne et slankemiddel uten farlige bivirkninger. Dette kan være løsningen. Med denne pillen vil man kunne unngå fedme-problemer i samfunnet og man slipper slankeoperasjoner. Likevel er tiden ikke helt inne for å juble. Vidunder-slankemiddelet må testes på mennesker!

Kilde: forskning.no

Leave a Comment