Posted on: 9. juni 2013 Posted by: Bodymag Comments: 0
Sindre Storegraven- BODYMAG.no

Sindre Storegraven (24) debuterer i Strongman til helgen. Vi tok en “lett” økt med han på 24fitness i Oslo, to uker før Nord-Norges Sterkeste Mann (15. juni), som er hans aller første konkurranse.

Av: Marika Lejon

Sindre Storegraven- BODYMAG.no

Sindre er ikke verdens høyeste. Heller ikke en av de tyngste. Men gutten vet å løfte! Han trener på 24fitness, men de virkelig tunge øktene kjører han på Drammen Strongman Klubb. Her kan du lese litt mer om debutanten og se video med intervju og treningsøkt!

  • Alder: 24 år
  • Høyde: 169cm høy
  • Vekt: 99-100kg
  • Bosted: Oslo (opprinnelig Vadsø)
  • Gym: 24fitness / Drammen Strongman
  • Arbeid: Industrimekaniker
  • Sivilstatus: Kjæreste

Hvordan startet din interesse for trening?

Fra jeg var liten, har jeg alltid vært aktiv. Det har gått i alt fra karate, friidrett, håndball og så videre. Selve vekttreninga startet egentlig da jeg var 17-18 år gammel. Da flytta jeg fra hjembyen for å fortsette på skole. Jeg og en kompis meldte oss inn på et studio og satte i gang. Det utrolige var at fra første dagen jeg startet å trene, begynte jeg å spise kyllingen min og trene seriøst.

Du skulle stille i bodybuilding, men ombestemte deg og valgte å satse på strongman. Hvorfor?

Jeg følte selv at jeg mangla forskjellige ting på det tidspunktet for å stille på scenen. Det er noen tøffe måneder på diett, det tar tid og koster penger. Jeg var ikke villig til å ofre, siden jeg ikke hadde troa selv på å gjøre det bra. Stille for å stille, det gjør jeg ikke. Jeg ville prøve noe nytt. Med tanke på at jeg har en grei styrke og liker å flytte på skrot, så ble strongman det nye for meg. Jeg har og har alltid hatt øyet for brutal styrke.>>>

Sindre Storegraven- BODYMAG.no

Hva er din neste konkurranse?

Det er Nord-Norges Sterkeste Mann den 15. juni. Kanskje ikke det mest optimale for meg, da det ikke er noen vektklasse, men man skal aldri undervurdere en finnmarking. Jeg skal uansett ha det gøy og gjøre mitt beste.

Hvordan føles det å debutere?

Det er spennende. Jeg skal i ilden med folk som har trent i årevis, så det er mye spenning og ørlite nerver.

Hvilke forventninger har du?

Det er vanskelig å si. Det er mange erfarne karer med og jeg har bare trent strongman i fem måneder. Jeg håper på pallplassering selvfølgelig!

Hva driver du med på fritiden?

Utenom trening og mat, så blir det kjæreste, venner og motorsykkel.

Hvordan ser din uke ut nå før konkurranse?

Jeg blir å trene veldig pent på gymmet bare for å holde trykket litt i maskina, før det er game on til helga.>>>

Sindre Storegraven- BODYMAG.no

Hvem kunne du ikke gjort denne konkurransen uten?

Jeg vil si at jeg har en god selvdisiplin når det kommer til mat og trening. Jeg gjør det meste selv, men har fått litt hjelp til det tekniske i øvelsene av forskjellige personer. Ikke minst har kjæresten min hjulpet meg mye med å lage mat og presse den i meg nå den siste måneden, når jeg har vært på en “matsmell”.

Leave a Comment