Posted on: 29. juni 2012 Posted by: Bodymag Comments: 0
Reymond Rabben

Da jeg møtte Arild Haugen på NSM i mai, var han raskt ute med å presentere Reymond. Arild presenterte den unge gutten som Norges neste NSM-håp! Jeg møtte ham i Oslo på 24fitness.

Tekst/ Foto/Video: Marika Lejon

Reymond Rabben

Se video i bunn!

Alder: 21 år

Jobb: Personlig trener/veileder

Bosted: Telemark/ Stathelle

Sivilstatus: Singel

Drømmedame: Har vel ingen spesielle krav, men er jo ett pluss om hun er interessert i trening. Hun må være ærlig, koselig og snill. Hun må tørre å være seg selv og ikke være sjenert. Så må hun være omtenksom og akseptere meg for den jeg er.

Hvorfor vil du konkurrere i NSM?

Jeg vil konkurrere i strongman fordi det er en utfordring for meg og jeg liker å ha utfordringer i livet. Det å sette seg mål og ha noe å jobbe mot er viktig for meg. I tillegg er det også veldig moro å konkurrere i en så tøff sport, selv om det er veldig tungt. Det er et veldig kjekt miljø også, hvor alle støtter hverandre og man lærer hele tiden noe nytt.

Hva er målet med treningen?

Målet er å en dag vinne tittelen Norges sterkeste mann. Men ting tar tid og det er viktig å ikke stresse. Man må ta en ting av gangen og lære seg de små enkle tingene før man begir seg ut på de større utfordringer. Jeg har også flere planer som jeg vil oppnå i løpet av min karriere, men det tar vi en annen gang.

Reymond Rabben

Hvordan trener du i løpet av uka? 

Jeg trener veldig variert. Det kommer også an på hvordan dagsformen er. Jeg trener mye på gym og da går det veldig mye i baseøvelser som knebøy, markløft osv. Men jeg trener også som en kroppsbygger, fordi jeg er opptatt av å ha en fin fysikk, selv om jeg driver med strongman. Det er kanskje noe spesielt, men det er det jeg liker. Jeg trener også mye på forskjellige strongmanøvelser. Det varierer egentlig veldig mye fra uke til uke, men mot en konkurranse så blir det nok mest å trene på de øvelsene jeg skal konkurrere i. Ellers trener jeg 6 dager i uken, har fri på lørdager, men passer på å legge opp treningen min slik at jeg ikke blir overtrent. Det er også veldig viktig å ha nok hvile og søvn.

Hvordan og hva spiser du?

Jeg er veldig nøye med kosten, så jeg spiser hver andre time fra jeg står opp til jeg legger meg. Det blir vel en 8-9 måltider hver dag. Spiser for det meste “rein” mat, så det blir jo veldig mye mat til tider, så da bruker jeg også en del kosttilskudd som proteiner, vitaminer/mineraler, sunne fettsyrer og noe karb for å øke kaloriene. Kosttilskudd er et absolutt MUST for meg, for å få i seg all den næringen jeg trenger i løpet av en dag.

Beskriv deg selv med sju ord.

Målbevisst, snill, ærlig, iherdig, real, direkte og nøye.

Vi ønsker Reymond LYKKE TIL!

Leave a Comment