Posted on: 12. september 2014 Posted by: Bodymag Comments: 0
Janne Moland, Hassan Al-Gazzi

Superparet Janne Moland (40) og Hassan Al-Gazzi (26) er nyforlovet og har startet eget selskap hvor de hjelper utøvere på scenen. Her er det 100% team-arbeid og sammen er de nå klare for scenen i høst! Denne gangen er det Bodyfitness og Classic Bodybuilding!

Janne Moland, Hassan Al-Gazzi

Navn: Janne Moland og Hassan Al-Gazzi
Alder: 40 og 26
Team: Team Elite Norway
Gym: Kick – et komplett treningssenter, Arendal
Arbeid: Personlig trener og Coach innen telemarketing
Sivilstatus: forlovet

Kan dere fortelle litt om deres siste konkurranse?

— Vi konkurrerte sist i 2013. Janne konkurrerte i AF på våren og Hassan debuterte i både AF og bygging på høsten. Resultatmessig gikk det over all forventning. Janne endte opp som Europamester og Hassan ble Norgesmester i sin debutsesong. Erfaringen vi dro fra fjoråret var at vi like godt kunne forsøke oss på en diett sammen som hver for oss, da livet for den som IKKE er på diett uansett blir veldig asosialt når partneren er på diett.

Besøk Gymgrossisten i Sorgenfrigata og få ALT du trenger for en suksessfull diett!

Hva har 2014 handlet om så langt?

— Vi har startet vårt eget selskap og arbeider som personlige trenere ved siden av “dagjobben”. Vi er tilknyttet Kick treningssenter på Stoa i Arendal, men har også mye private oppdrag. Treningsfronten har handlet om å utvikle våre svakheter og jobbe videre mot den perfekte fysikken. Vi bruker selvfølgelig mye tid på Jannes to døtre på 7 og 10 år, som skal følges opp på skole og turntrening. Hassan brukte seks måneder på skolebenken hos AFPT og vi har brukt en del tid på å pusse opp leiligheten som vi kjøpte i fjor og har rukket å forlove oss>>>

Janne Moland, Hassan Al-Gazzi

Janne Moland, Hassan Al-Gazzi

Dere har startet Team Elite. Fortell litt om hva dere gjør i dette teamet og hvem deres målgruppe er?

— Team Elite er for dem som har et ønske om å konkurrere i alt av grener innen Fitness og bygging. Vi har per i dag 8-10 medlemmer, hvor planen er at 6-7 av dem skal på scenen i løpet av 2015. Vi coacher alle medlemmene våre selv, og setter opp kostholdsplaner og treningsprogram til dem.

Les også: SUPER-Janne deltar i Europamesterskapet!

Les også: Janne Moland tok overall i EM!

Hvordan er det å konkurrere sammen? Hvordan støtter dere og styrker hverandre?

— Det å gå på diett sammen har vært utelukkende positivt. Det er selvsagt tungt, men det er lettere når man er to om det, enn når man er alene. Vi forstår hverandre bedre, fordi vi er i akkurat samme situasjon sammen. Husarbeidet lider litt på grunn av lavt energinivå nå på slutten av dietten, men ellers har det gått over all forventning. Janne var i utgangspunktet litt kritisk og mente det kom til å bli tyngre siden begge ville være slitne, men det har faktisk vært helt motsatt. Vi har klart å hjelpe hverandre på en helt annen måte enn når vi gikk på diett hver for oss. Man har lett for å bli ganske så egosentrisk når man er på konkurransediett, men siden vi er der begge to nå, så blir vi tvunget til å hjelpe hverandre, og egoismen har på den måten måttet vike. Vi er begge veldig klar over at vi blir egoistiske på diett, og dette var vel også grunnen til at Janne var kritisk til å begynne med.
Du stiller ikke i AF lengre Janne, men har hoppet over til Bodyfitness. Hva kommer det av?

— Etter at jeg ble Europamester i fjor, var planen å konkurrere på VM allerede på høsten i fjor. Jeg måtte imidlertid innse at både kroppen og hodet trengte hvile. Så bestemte IFBB at de likevel ikke ville ta opp AF som internasjonal gren, og siden jeg er FORFERDELIG dårlig til å ro, så ble det naturlig for meg å bytte gren. Bodyfitness er jo heller ikke noe nytt for meg. Jeg konkurrerte faktisk i Bodyfitness i 2006. Jeg  ELSKER alt som har med “bling” å gjøre, og om du har sett skosamlingen min noen gang, så forstår du at jeg også elsker å gå i høye hæler. Nå skal jeg bare gjøre det i bikini også 🙂

 

Janne Moland, Hassan Al-Gazzi

Janne Moland, Hassan Al-Gazzi

Hva stiller du i denne gangen Hassan?

— Jeg stiller i Classic Bodybuilding denne gangen, gitt at jeg klarer vektgrensen. I følge coachen vår, Kim Torgersen, så har jeg i overkant mye muskler til å klare vektbegrensningen min, så det er en kamp mot kiloene kan man si. Jeg gir ikke opp før vekten på innveiingen sier at jeg evnt må over i -80kg, noe som da sikkert vil glede mine konkurrenter i Classic mye 🙂

Hvordan har dere forberedt dere med tanke på diett og trening?

— Vi har begge økt treningsmengden betraktelig. I samarbeid med Kim, har vi sydd sammen hvert vårt treningsopplegg. Opplegget har da vært med fokus på å bedre våre svakheter. Matmessig har vi inntil dietten begynte, hatt fokus på å få i oss nok mat. Janne er ikke så glad i å legge på seg så mye offseason, så hun har vel vært litt mer restriktiv med kaloriinntaket enn Hassan.

Trenger du kosttilskudd for å komme i form? Du kan bestille de aller beste produktene på markedet online NÅ hos Kostimport.no!

Har dere noen bestemte mål med høstens konkurranser?

— Målet er å vite at man har gjort ALT for å bli så bra som man kan, ut fra de forutsetninger man har. Vi konkurrerer mot den forrige utgaven av oss selv. Målet er hele tiden å bli bedre og utvikle seg. Når du VET med deg selv at du har gjort alt som er i din makt og ikke kunne gjort noe annerledes for å bli bedre, så er vi fornøyd. Så blir plasseringen som den blir, konkurrentene får du uansett ikke gjort noe med.

Hvordan er livet ellers? Hva driver dere på med utenom trening?

— Mellom jobb, egen bedrift, barn og trening har vi ikke akkurat fritidsproblemer. Vi prøver å utnytte kveldene til litt sofakos og vennebesøk.

Du Janne var alles frykt da du konkurrerte i AF. Tror du AF-jentene er glad for at du ikke stikker av med 1. plassen gang på gang, siden du stiller i en annen gren?

— Nei, så høye tanker har jeg ikke om meg selv. Ingen er uslåelige og med mitt manglende rotalent så tror jeg helt ærlig at jeg hadde gått på en kjempesmell med alle de dyktige AF-jentene som er kommet på banen nå.

Janne Moland, Hassan Al-Gazzi

Har dere noen tips til dem som ønsker å stille? Hvordan går de frem?

— Det første er jo ta kontakt med et team i nærheten av der du bor, slik at du kan få hjelp og veiledning på din vei mot scenen.

Noen stikkord på veien:

  • Ren mat
  • Nok mat
  • Kontinuitet
  • Teknikk
  • Løfte tungt
  • Skynd deg langsomt
  • God veiledning og hjelp

Vi vil gjerne benytte anledningen til å takke Kim Torgersen for alle gode råd og veiledning, og for at han åpner opp hjemmet sitt annenhver helg for to slitne sørlendinger som kommer for formsjekk. Vi er utrolig heldige som har han både som coach og venn. Vi må også få takke Kick for all sponsing og hjelp samt at vi fikk ta med oss en spinningssykkel hjem i stua. Hassan takker for all forståelse, støtte og tilrettelegging på jobben sin hos Artisti Tale.

Bodymag takker for intervjuet og ønsker superparet LYKKE TIL!

Dette bildet er hentet fra et intervju under VM. Les: siste nytt fra VM!

Janne Moland BODYMAG.no

Leave a Comment