Posted on: 22. mai 2014 Posted by: Bodymag Comments: 1
Gymgrossisten Butikk Oslo

Gymgrossisten har flyttet fra Parkveien og inn i splitter nye lokaler i Sorgenfrigata 15. Butikken ligger rett ved siden av Bik Bok i Bogstadveien. Bodymag tok en prat med Leo som hjelper kunder med å velge riktig kosttilskudd!

Gymgrossisten Butikk Oslo Foto: Glenn U. Halvorsen

Bodymag tok en tur til Gymgrossisten i Sorgenfrigata 15. Her fikk vi snakke med Leo Fossen Mlonyeni, som jobber i butikken sammen med Jesper Samson som er butikksjef. Leo forteller at det går svært mye med Whey proteinpulver og barer med forskjellige smaker her i Bogstadveien. Før de flyttet var det Gainer som det gikk mest av. Han forteller at forskjellen på Whey og Gainer er at Gainer inneholder veldig mange ingredienser. I en gainer får du i deg mye kalorier, kasein, vitaminer, mineraler og kan inneholde et spekter av næring som kroppen trenger for å bygge muskler. Man får halve butikken i en drikk. I Whey er det kun proteiner og Leo kaller det for “den lille raske”. Den krever mer av deg, fordi du bør allerede ha et bra kosthold og orden på opplegget ditt for å få ordentlig utbytte av Whey. Whey inneholder den raske typen proteiner og har kort halveringstid.

Her ligger butikken: 

Gymgrossisten Butikk Oslo

Hos Gymgrossisten i Sorgenfriveien har de spisskompetanse på kosttilskudd. Du kan gå ut av butikken og føle at du har fått det optimale for dine mål og din trening, tilpasset dine behov. Nå er butikken mer synlig og det er ikke bare de faste kundene som kommer tilbake, men også nye kunder. Leo forteller at den nye beliggenheten til butikken merkes. Han sier at de som har holdt på i mange år med trening og pumping som regel vet veldig mye om hva de vil ha og hvordan produktene fungerer. Butikken ønsker at det kommer nye kunder som fomler mer. Disse vet ikke så mye om hva tilskuddene kan gjøre for dem og da kan de komme til butikken litt usikre på hva de har kjøpt og vil merke at kosttilskuddene fungerer når de har fått prøve dem ut. Slik får de flere kunder som kan komme fornøyde tilbake. Deres funksjon er å hjelpe disse folkene til å komme i gang og få resultater.

Gymgrossisten vokser og i fremtiden vil flere byer få gleden av å kunne handle her. Det er ikke umulig at det kommer flere butikker i sentrum av Oslo.

Ta deg en tur innom Gymgrossisten og sjekk ut de beste produktene på markedet. Det er allerede sommervarmt og det er lurt å bruke de neste ukene på å toppe formen, slik at du kan føle deg tipp topp når sommerferien virkelig er i gang!

Se hva kundene kjøper hos Gymgrossisten:

 

Gymgrossisten Butikk Oslo

Gymgrossisten Butikk Oslo

Gymgrossisten Butikk Oslo

Gymgrossisten Butikk Oslo

Gymgrossisten Butikk Oslo

Gymgrossisten Butikk Oslo

Gymgrossisten Butikk Oslo

Gymgrossisten Butikk Oslo

 

1 people reacted on this

Leave a Comment