Posted on: 11. februar 2015 Posted by: Bodymag Comments: 1
Gymgrossisten-Bergen- Kristian Utama

Det var sol i Bergen da Bodymag besøkte den nye Gymgrossisten i Bergen. Bergen har et stort og godt fitness- og sportsmiljø, så det er ingen tvil om at byen jublet da butikken åpnet i januar. 

Gymgrossisten-Bergen- Kristian Utama

Kristian Utama er daglig leder i butikken. Han samarbeider tett med eier Jesper Samson, som startet den første Gymgrossisten Butikk i Oslo. Kristian Utama har studert på Idrettshøgskole i Beijing og har spesialisert seg på kampsport. Han har bred kunnskap om trening og kosthold. Gymgrossisten skiller seg ut fra andre butikker som selger kosttilskudd, nettopp fordi det er så mye erfaring å kunnskap hos de som jobber i butikkene. Hvis du ikke har peiling på hva du trenger eller hva som er bra for deg, vil du få alle svar ved å besøke butikken.

Kristian forteller at åpningen av butikken gikk bedre enn åpningen i Oslo. Grunnen mener han er et sterkere miljø i Bergen. Bergen er også Norges Crossfit-by nummer 1.

Butikken ligger sentralt — midt i Bergen sentrum. Adressen er Kaigaten 18, midt mellom Bystasjonen og endestoppet for Bybanen. Her finner du det største utvalget og de beste prisene. Kundene er i trygge hender enten de er eliteutøvere eller nybegynere.

Velkommen til en hyggelig handel eller en hyggelig prat!

Gymgrossisten-Bergen

Gymgrossisten-Bergen

Gymgrossisten-Bergen

Gymgrossisten-Bergen

Gymgrossisten-Bergen

 

 

1 people reacted on this

Leave a Comment