Posted on: 7. juni 2013 Posted by: Bodymag Comments: 0
Daniel Stisen BODYMAG.no

Daniel Stisen “The Body” har solgt leiligheten i Hegdehaugsveien i Oslo, pakket tingene sine og dratt rett til Hollywood! Det er det man gjør når man vil satse alt! Han dro til LA for å la drømmene sine gå i oppfyllelse. Nå er han hjemme i Oslo. Bodymag møtte han på 24fitness.

Av: Marika Lejon

Se intervju med en sloss-scene lenger nede i artikkelen!

Daniel Stisen BODYMAG.no

Daniel er opprinnelig fra Mandal, hvor han vokste opp med vekter i hendene. Faren til Daniel har nemlig eget gym, som Daniel hadde som sitt andre hjem. Da han var liten, var drømmen å bli Mr. Olympia. Drømmene har han alltid satset 100% på og han kom så langt at han hvertfall ble Norgesmester i bodybuilding. Men han ditchet Olympia-drømmen til fordel for en drøm som stadig ble større hos Daniel. Med bodybuildingen fulgte også en beundring for actionhelter som Sylvester Stallone og Arnold Schwarzenegger. Daniel fant fort ut at det var actionstjerne han ville bli. Dette ledet ham til Hollywood og London hvor han har oppholdt seg mye det siste året. Her har han knyttet kontakter i filmbransjen og jobber med å utvikle seg som skuespiller. >>>

Daniel Stisen BODYMAG.no

Mange har nok meninger om denne sørlandsgutten. En ting kan ingen ta fra ham! Opplevelsene, drømmene og hans vågalhet! Han gjør det som mange dagdrømmer om, men som ingen tør å sette til live.

Norge har fått mulighet til å bli kjent med Daniel nå, og kanskje vil interessen for hans prosjekter bli enda større. Aviser, radio og magasiner har skrevet endel om han, allerede før han har blitt ferdig med å realisere seg. Han har vekket nysgjerrighet blant mennesker. Hva vil skje med Daniel? Får han det til? Hva får han til? Mange er spente og ikke minst han selv. Vi gleder oss til å se hva som popper ut av Daniel sitt kinderegg med tiden. Egget er klekket og rugningen er i gang. Hva som klekkes ut kan bare tiden vise. >>>

Daniel Stisen BODYMAG.no

Her kan du se et intervju med vår fremtidige actionhelt. Intervjuet begynner med en liten scene som vi insisterte på å lage, når vi allerede hadde en Hollywoodstjerne på gymmet! Under intrvjuet finner du link til NRK sin dokumentar “skulptøren” som ble laget på den tiden Daniel drev aktivt med bodybuilding.

Skulptøren – Daniel Stisen – NRK

Daniel under acting i London
Daniel under acting i London
Daniel i Los Angeles
Daniel i Los Angeles
NRK lager dokumentar
NRK lager dokumentar
Daniel med Kate Perry
Daniel med Kate Perry
Daniel med Dolph Lundgren
Daniel med Dolph Lundgren

Leave a Comment