Posted on: 5. oktober 2013 Posted by: Bodymag Comments: 1

I helgen var det duket for Athletic Fitness, Bodyfitness, Men’s & Women’s Physique, Bodybuilding og Bikini. Bodymag er på plass i Oslo konserthus for å gi deg resultater, intervjuer og bilder.

Av: Marika Lejon, Miriam Jødal og Jostein Rygge

Video med Posedown & Bikini T-walks:

Vinner av Overall i Bodybuilding Joel Pascua som også fikk prisen for beste posør! Intervju under bildet.

Joel Pascua

Resultater

BILDER BODYBUILDING +100

BILDER BODYBUILDING -100

BILDER BODYBUILDING -90

BILDER BODYBUILDING -80

BILDER BODYBUILDING -70

BILDER BODYBUILDING MASTER+40 og +50

BILDER BODYBUILDING JUNIOR & WOMEN MASTER 

BILDER CLASSIC BODYBUILDING

BILDER WOMEN’S PHYSIQUE

BILDER BIKINI

BILDER ATHLETIC FITNESS

BILDER MEN’S PHYSIQUE

BILDER BODYFITNESS

Linn Cecilie Tovås

Linn Cesilie Tovås stakk av med Overall i Bikini, mens populære og smellvakre Lone Norås vant sin klasse (-163)

Lone Norås

Joel Pascua fortalte Bodymag at han var veldig glad for å vinne Overall. Han danket ut alle mennene i alle de andre klassene i Bodybuilding. Han skal ta en pause og stille igjen om to år. Da vil han gjerne være med på Arnold Classic.

Joel Pascua

I Classic Bodybuilding var det David Ewald som stakk av med Overall. Han slo Daniel Stisen, som de siste årene har satset på filmkarriere i Hollywood. Daniel har ikke stilt på mange år. På disse årene har han blitt betydelig mindre. Før stilte han i vanlig Bodybuilding, men etter vår mening er Daniel mye flottere som Classic Bodybuilder.

Det er flott å se Daniel tilbake på scenen og han stilte i en meget bra form. Likevel var ikke kroppen hard nok til å slå Ewald, som gjorde sterkt inntrykk på publikum. Ikke bare er han en meget kjekk mann, men maken til fysikk skal du lete lenge etter!

David Ewald

Daniel Stisen

Daniel Stisen fortalte Bodymag at han hadde som mål å ta Overall, men at han ikke er sur for å bli slått av Ewald. Daniel mener at David Ewald har en meget bra fysikk og at Ewald var mye hardere enn ham selv. Likevel mener Daniel at han kunne vært i enda bedre form på scenen og ikke var så hard som han kunne ha vært.

Intervju med Ako Rahim:

Premieutdeling/ Posering + intervju med Aslaug Lia Pettersen, Dennis Johansen, Jelani Ask, Maren Hult og Kim-Yvonne Myrvang:

Intervjuer av Miriam Jødal:

Linda Jensen(venstre) og Sandra Gulliksen(høyre) var de eneste jentene som deltok i Woman’s Physigue, og begge stilte også for Team Topform.

Sandra Gulliksen, Linda Jensen

I år har de også begge deltatt i Stavanger Open. Det er ikke første gangen disse jentene konkurrerer mot hverandre. For Linda Jensen er det fjerde året hun deltar i NM, men for begge var det første gangen de konkurrete i klassen “Physique Open”. Klassen har som mange vet, endret navn fra Bodybuilding Classic til “Women´s Physique”. Begge to leverte og bidro på hver sin måte med flotte poseringer, men det var Sandra som fikk 1.plassen.

WOMENS BODYBUILDING 

I årets NM var fantastiske Anita Hellerud (51) alene om å delta i sin klasse, men gjorde sterkt inntrykk og etterlot seg endel spørsmål som måtte stilles. Derfor var vi så heldige som fikk et intervju med henne.

Anita Hellerud

-Anita, hvordan har du forberedt deg i år?

Jeg har holdt på med det her i mange år, så det blir en rutine etterhvert. Jeg har forberedt meg på samme måte som jeg har gjort tidligere. Jeg begynte dietten 1. august og har kjørt sakte med sikkert mot konkuransen. Det gjelder å gjøre små justeringer underveis, som å øke kardiobiten for å komme i enda bedre form. I går spiste jeg mye søl, men det gjorde at jeg var i den steinformen jeg var i på scenen i dag. Jeg har en helt annen fysikk i dag enn jeg bare hadde for seks måneder tilbake. Jeg har gjort de riktige små grepene hele veien og jeg er stålfokusert på det jeg driver med. For meg er det snakk om å gi alt eller ingenting.

-Når tror du at du kommer til å stille neste gang?

Jeg kommer nok til å ta et års pause nå og kommer tilbake til høsten. Jeg vil bruke året på å komme skikkelig i form og bygge meg opp, så får jeg se hvilken konkurranse jeg stiller inn mot. jeg trenger tid til å bygge meg litt opp. Jeg har ingen planer om å bli større,men mer komplett skrudd sammen. Jeg skal bruke mer tid til å terpe på disse små detaljene og jeg skal spise meg opp litt nå før jeg begynner å skru inn.

-Har du ingen konkurenter?

Normalt så har jeg det, men denne gangen stilte jeg alene.

-Ja hvorfor var det egentlik slik at du stilte alene under NM?

Det er så få kvinnebyggere som stiller. Vi er vel i alt 5-6 stykker, så var det ingen som valgte å stille i år. Men sånn er det av og til.

Dere må rett og slett rekrutere flere?

Vi vil gjerne ha flere, for det hadde vært morsomt å få noen flere å konkurrere mot, men jentene er redde for å bygge muskler.

-Hva synes du om Bikini Fitness?

Et sted må man jo begynne, og det er absolutt et flott sted å begynne for nettopp å få erfaring. Spesielt i Fitness, for der er det mer akseptert å vise mer muskler. Jeg mener at hvis man har bygget opp musklene, hvorfor gjemme det? Jeg er redd byggekonkurransen hos damer kommer til å dø ut og at det kommer til å utvikle seg på en annen måte. Men jeg synes det er viktig at vi fortsetter å ha en klasse for oss også, som liker å ha litt mer volum.

-For mange er det litt skuffende at det er så få damer som stiller i din klasse.

Ja, ikke sant? Når jeg stiller i bygging, så er det for at jeg vil vise musklene mine, det er det jeg har jobbet for. Det er derfor jeg bygger. Så det er litt synd at det ikke er flere jenter som stiller i konkurranse, for det er en morsom klasse. Det er helt herlig.

-Det er bra at gutta får litt konkuranse de også og at det ikke bare er menn som har musklene, eller hva synes du?

Jeg kunne gjerne gått ut med Classic-gutta jeg og strammet litt. Det hadde vært morsomt. Jeg tror på en blandingsklasse jeg, for det finnes mange mindre menn, som vi bygge-jentene kunen matchet vel så bra.

-Jeg, som mange andre lurer på om man kan se ut som deg og kose seg?

Ja. jeg spiser sjokolade og kan ta meg et glass vin, og har såklart spisedager. Det er viktig, men jeg har også kontroll og er bestemt.

-Anita, tusen takk. Deg heier vi på videre, og håper vi får gleden av å se deg stille neste år mot verdige konkurrenter.

Marie Vagstad Eldring (21) VANT AF -163

Høyde: 160cm
Vekt: Før diett 61, etter diett rundt 55
Arbeid: student

Marie Vagstad Eldring

Hvem stiller du for?

Jeg stiller for klubben Atletix. Jeg er debutant i NM denne høsten (i Athletic Fitness -163 cm).

Hvordan har du forberedt deg til NM?

Jeg begynte på diett allerede i mai i år, så har jeg trent mye som jeg pleier. I de siste ukene har jeg spist lite og trent mindre. Jeg har også holdt en lav profil fordi jeg har vært sliten på grunn av dietten.

Marie skal stille i Nordisk om bare noen uker til og kommer til å fortsette med fokus på trening og diett.

Hvordan ser dine mål ut fremover nå etter NM?

Om noen år ser jeg for meg å stille i Womens Physique. Tidligere i år stilte jeg i Stavanger Open, der jeg kom på 1.plass og gikk avgårde med gullet.

Hvem er din hardeste konkurrenter?

Alle som stiller her i dag har jobbet kjempe hardt.

Marie Vagstad Eldring

Lone Gilje (26) fikk 2. plass i AF

Lone Gilje

Lone Gilje Stilte i Athletic fitness +163.

Hvordan har du forberedt deg før Nm i År?

Jeg har jobbet hardt og trent mer spesifikt. Jeg har fulgt diett i ca 8-10 uker. Jeg tok av meg ca 4 kg til NM.

Lone forteller også at hun vil beregne tiden bedre neste gang, men at hun synes hun gjorde det bra uansett ved å komme på 2. plass i Athletic Fitness.

Lill Nikolaisen fikk 2. plass i Bodyfitness

Lill NikolaisenBosted: Oslo
Arbeide: Jobber i klesbutikk,Hennes & Mauritz
Høyde: 158 cm
Vekt: Nede i ca 52 kg i konkurranse

Lill Nikolaisen fra Harald’s Gym debuterte i Bodyfitness under NM i år, hun stilte i klassen Women’s body Fitness -163 cm

-Hvordan begynner du dagene dine og hvordan har du forberett deg før NM?

Jeg har spist gode frokoster hver dag. Deretter fortsatt dagene som jeg alltid gjør, sier Lill litt hemmelighetsfullt med et lurt smil, i det hun går på på scenen.

Lill Nikolaisen

Lill kom på 2 plass i sin klasse

Janne Krohn vant Bodyfitness Master!

Janne Krohn

Janne Krohn (37) fra Live Fit Bergen var en av to som stilte i women’s body fitness master open under NM i år. Janne er 37 år gammel og kommer fra Bergen. Hun er gift og har to barn. Janne jobber til vanlig med finans.
Janne du vant i din gren, hvordan har du forberett deg før konkuransen?

Jeg begynte i god tid med fokus på NM. Jeg gikk inn for dietten allerede 18 mai i år, slik at jeg kunne ta det roligere de siste ukene, og har jobbet strukturert hele tiden. Da konkuransen nærmet seg følte jeg meg ikke helt klar, for jeg sitter ikke igjen med en følelse av at jeg var helt utslitt etter NM.

Janne debuterte i fjor i Trondheim under NM, da vant hun i begge klasser. Janne kom på 2. plass i Nordisk og 5. plass i VM. Hun nevnte også at før hun begynte med Fitness for fire år siden, var hun en aktiv danser og har trent hele sitt liv, men i de siste årene har hun interessert seg mest for Fitness.

Hva er ditt neste mål?

Mitt neste mål er at jeg skal stille neste helg i Arnolds som holdes i Madrid.

Har du gjort deg opp noen tanker rundt det?

For meg så blir det først og fremst en opplevelse. Jeg har ingen fortventinger.

Da ønsker vi deg lykke til videre og håper du drar avgårde med seieren i Madrid.

Janne Krohn

IMG_4902

IMG_4869

IMG_4894

IMG_4892

IMG_4993

 

1 people reacted on this

Leave a Comment