Posted on: 4. juli 2013 Posted by: Bodymag Comments: 0
Nina Midling - BODYMAG.no

Nina Midling er som en karamell. Steinhard på utsiden og herlig myk inni. Hun eier et flott gym på sørlandet og i våres fikk hun bronse i Arnold Classic. Hun ble mottatt med stor respekt i USA og fikk hilse på Arnold Schwarzenegger. Nå håper hun på å stille igjen neste år! Se videointervju med en varm, ydmyk og tøff Nina Midling.

Av: Marika Lejon

Nina Midling - BODYMAG.no

Meritter:

Nina Midling Meritter - BODYMAG.no
Nina sin offisielle merittliste

Vekt on/off: On; rundt 75kg, off; 80-85kg
Gym: Mitt gym, Lifechange Treningssenter.
Bosted: Nodeland/Kristiansand.
Arbeid: Lifechange Treningssenter – PT, massør + alt som følger med…

Videointervju på Lifechange Treningssenter med Nina:

Når startet du å trene seriøst mot konkurranse?

Jeg har trent i 24 år og hadde alltid en drøm om å kunne konkurrere en dag. Mitt første stevne var i 2003 etter 19 år med trening.

Du bor et sted hvor bodybuilding ikke var så vanlig. Likevel kom BB naturlig for deg. Kan du fortelle litt om din lidenskap til bodybuilding.

Vel, jeg er eneste kroppsbygger her hvor jeg bor, men det var bra miljø i Kristiansand en del år tilbake på et velkjent gym som het Club David, så der var jeg er periode. Min lidenskap for bygging startet ganske tidlig. Jeg drev med litt boksing før dette og husker vi skulle inn å ha trening på Stisen (far til Daniel Stisen sitt gym) i Mandal. Der hang det plakater av noen flotte kroppsbyggerdamer og jeg husker jeg ble veldig fascinert av dette og fant ut at dette var noe jeg ønsket å starte med selv.

Hvilke forbilder hadde du som ungjente og hvor leste du om dem på den tiden?

Forbilder ja. På den tiden var det nok Cory Everson, Lenda Murrey, Bev Francis og Carla Dunlap med flere.

Du var med på Arnold Classic og kom på 3.plass. Hvordan føltes det?

Det føltes egentlig helt fantastisk med den 3.plassen. Dagen før på for bedømmingen var jeg sikker på at jeg ikke kom blant topp 5 og videre til finale neste dag. Men det ble “lucky me”!

Nina Midling - BODYMAG.no

Mange norske atleter som gjør det bra i USA opplever å bli tatt i mot veldig godt av publikum. Opplevde du også at din status som bodybuilder ble godt tatt i mot i USA?

Ja, jeg ble veldig godt tatt imot. Det var jo ikke så mange norske der nede akkurat, så det merket man absolutt. Det var skikkelig gøy!

Når forventer du at du skal på scenen igjen?

Hm, Ja si det…! Jeg ønsker og håper det blir i 2014, men kroppen er litt sliten akkurat nå, så jeg trenger litt tid til å forberede og forbedre meg til nye stevner og dietter.

Nina Midling - BODYMAG.no

Kan du fortelle om hva du synes er de tre viktigste tingene i livet ditt?

De tre viktigste tingene i livet mitt nå er familien, venner og jobben /treningen min!

Du lever drømmen din på mange måter. Du har eget gym, konkurrerer i Bodybuilding og kjører ditt eget løp. Ikke mange tør det! Har du flere små drømmer i hjertet og ting du ønsker å oppnå videre i karrieren din?

Jeg har mange drømmer Marika. Jeg er en stor drømmer, så det jeg håper på, er at noen av drømmene blir oppfylt 😉

Beskriv deg selv med 7 ord!

Vel, jeg er snill, gavmild, følsom, humoristisk, ærlig, ydmyk og litt sta kanskje…

Nina Midling - BODYMAG.no

Til slutt ønsker vi å vite hvordan du klarer å holde en veldig flott fysikk året rundt. Hvordan er kosten og treningen din?

Ååå, tusen takk for det!! Jeg føler nok ikke helt selv at formen er så kul off-season da, men prøver å være «litt» forsiktig med hva jeg spiser og prøver å få trent noe kardio (som er det verste jeg vet). Jeg spiser vel stort sett som de fleste i dette miljøet; magert kjøtt, fisk, ris, poteter, havregryn, kesam, sjokolade og smågodt 😉 Jeg trener 4-5 ganger i uken vanligvis.

Nina sitt gym Lifechange Treningssenter

Nina Midling - BODYMAG.no

Nina Midling - BODYMAG.no

Nina Midling - BODYMAG.no

Nina Midling - BODYMAG.no

 

Leave a Comment