Posted on: 13. september 2021 Posted by: Bodymag Comments: 0
Nina_Hake_Norges_sterkeste

Nina vant Norges Sterkeste også i 2018. Nå, tre år etter, tok hun seieren igjen. Bodymag fikk et intervju med henne da hun feiret seieren på Fefor Høifjellshotell.

Hva er den største forskjellen mellom seieren du tok forrige gang og denne gangen? 

— Denne gangen var jeg roligere og hadde fokuset på å ha det gøy og holde meg skadefri. Jeg ble overrasket over at jeg fremdeles har styrken og er sterkere enn tidligere. De har vært mye mer moro under oppkjøringen og under selve konkurransen. 

Se bilder fra Norges Sterkeste 2021 her!

Hvor lenge har du holdt på med Strongwoman?

— 5 år! Jeg startet sommeren 2016. 

Da kom du deg raskt opp på 1. plassen da! Hvem er din største konkurrent?

— Kikki Berli-Johnsen er min største konkurrent, men nå kommer Hanne Gausland og puster meg i nakken. Jeg liker det! Da hun meldte fra at hun skulle stille i åpen klasse, da skjerpet jeg meg mentalt og tok treningene mer seriøst. Da tenkte jeg at seieren ikke er gitt og at hun kan ta fra meg plassen. 

Les fjorårets intervju med Hanne Gausland her:

Norges sterkeste slakter

Nina_Hake_Norges_sterkeste

Hvorfor startet du med Strongwoman?

— Jeg startet med Strongwoman etter en mental kollaps i 2016. Jeg hadde en veldig tøff periode. Da var det ei venninne som tok meg med på Strongwoman-trening. Dette var i en periode hvor det å stå opp fra senga og ta seg en dusj var vanskelig. Men å løfte en tønne opp på en hylle — det fikk jeg til. Det ga meg mestringsfølelse. Det hjalp meg også tilbake til livet og arbeidslivet. Det er veldig konkret å løfte tunge ting, og det er fysisk. Man utløser endorfiner og seretoniner og er veldig godt for kroppen.

Har du noen langsiktige mål med Strongwoman?

— Jeg har vært med på EM og VM, men kjenner at det blir for stort for meg. Jeg trives best i denne settingen, hvor det er folk jeg kjenner og et nivå som passer meg. Det var veldig gøy å være med til Florida i 2019 og jeg ska nok tilbake når jeg blir master om fire år. Da passer vektene bedre. Akkurat nå har jeg egentlig ingen planer, annet enn at jeg synes dette er kjempegøy og gjerne vil fortsette. Men fokuset skal være på å ha god helse og ha det gøy. Så har jeg faktisk tenkt litt på å starte med MMA. Det ser så gøy ut. I fjor fikk jeg en hodeskade, så jeg kan ikke prøve meg på MMA før hodet er helt på plass igjen. 

Hva gjør du ellers i livet?

— Jeg er 100% alenemamma til en gutt på 15 år og jobber i administrasjonen på en norsk-skole i Sandefjord. 

Vi gratulerer Nina så mye med seieren og ønsker henne lykke til videre!

Leave a Comment