Posted on: 26. juli 2013 Posted by: Bodymag Comments: 0
Mr.Olympia_BODYMAG.no

Har du drømt om å dra på luksusferie til USA? Nå har du muligheten til å få drømmen oppfylt. I år kan vi tilby deg billetter til Mr. Olympia i Las Vegas inkludert tre netter på hotell, en natt i Bevery Hills og fire netter på Pure Planet Oasis med Green Food-guruen David Sandoval. Alt dette får du til en fantastisk pris. Dette er en ferie du aldri vil glemme og som du ikke kan gå glipp av.

Mr.Olympia_BODYMAG

Kun 5995 kr

Bli med og opplev de store stjernene på Mr. Olympia i Las Vegas. Turen varer 8 dager (26. september – 4.oktober 2013).

Dette er inkludert

  • En lang-helg på Luxor Hotell i Las Vegas med Mr. Olympia-billett til finale-showet.
  • En natt på Avalon hotell i L.A (Beverly Hills) med mulighet for å besøke Venice, Gold´s Gym.
  • Fem dager detox (rens av kroppen) på Pure Planet Oasis med Green Food Guruen David Sandoval (inkludert alle ekskursjoner).
  • All transport

Ønsker du enkeltrom alene, betales et tillegg på 1950 kr.

Ved spørsmål eller bestilling, ring 45420970 eller send mail til mr.olympia@bodymag.no

Programmet kan du lese under dette bildet>>>

Mr.Olympia_BODYMAG

 

PROGRAM

Las Vegas

Las Vegas_BODYMAG.NO

Du ankommer hotell i Las Vegas fredag den 27. september. Dette hotellet ligger i samme gate hvor Mr. Olympia foregår og krysser hovedgata “The Strip”. Dette er altså perfekt beliggenhet for deg som vil ha kort vei til The Orleans (Mr. Olympia) og samtidig bo midt i stripa. På lørdag har du finale-billett til Mr. Olympia.

Las Vegas_BODYMAG.NO

Las Vegas_BODYMAG.NO

Hotellet har bassengbar, bar / lounge, to boblebad, helsestudio og treningsstudio. Her kan du benytte deg av spa, kroppsbehandlinger, massasje, ansiktsbehandlinger og skjønnhetspleie. Dette 4-stjerners hotellet har et forretningssenter og tilbyr møterom, limousintjeneste og gratis trådløst Internett er tilgjengelig i fellesområdene.

Las Vegas_BODYMAG.NO

Los Angeles

Los Angeles_Bodymag.no

Søndag morgen blir vi kjørt videre til Los Angeles. Her ankommer vi et 4-stjernes hotell. Avalon Hotel ligger i Beverly Hills og har samme fasiliteter som hotellet i Las Vegas. Her skal vi slappe av hele resten av dagen og kvelden. Det blir mulighet for en spasertur i Hollywood Boulevard eller en treningsøkt på det kjente Gold´s Gym. Mandag morgen har du siste mulighet for en shoppe-runde i Hollywood eller Beverly Hills, før vi setter oss i bilen på vei mot Lake Isabella.

Los Angeles_Bodymag.no

Los Angeles_Bodymag.no

Los Angeles_Bodymag.no

Lake Isabella

Fra mandag til fredag er vi på Pure Planet Oasis i Lake Isabella sammen med den kjente green-food guruen David Sandoval. Her på ranchen hans er det basseng, yoga-sal/ treningsrom og flotte rom til gjestene. Det blir program hver dag og du får oppleve Trail of Hundred Giants som er en park med verdens største trær. Du får også oppleve Hot Springs som er varme kilder som helbreder kropp og sjel. David vil ta oss med i den ville naturen i fjellene og fortelle hvordan idianerne levde her. Under hele oppholdet er du på Detox som selvfølgelig vil være valgfritt. Detox er en rense-kur som renser kroppen for avfallsstoffer og som er basert på David Sandoval sin ernærings-filosofi. På kveldene tenner vi bål og nyter de amerikanske fjellene og ranch-livet. Fredag morgen kjører vi alle tilbake til L.A for å fly hjem til Norge.

Lake Isabella- Bodymag.no

Lake Isabella- Bodymag.no

Lake Isabella- Bodymag.no

Lake Isabella- Bodymag.no

Lake Isabella BODYMAG.NO

Tilbake til forsiden

Leave a Comment