Posted on: 27. august 2014 Posted by: Bodymag Comments: 0

Har du sett at folk på gymmen går rundt med bånd rundt håndleddene? Kanskje du har hørt at båndet, på en eller annen magisk måte, gir deg energi? Mange mener det bare er tull, men det er ingen tvil om at salget av dette båndet har tatt helt av!

energy-armor

magnetbånd
Kostimport har fått rettighetene til eksklusiv import og salg av Energy Armor. De har full distribusjonsrett i Kongeriket Norge. Du kan kontakte roger@kostimport.no for priser og betingelser.

Det er en grunn til at millioner av mennesker har valgt å bruke båndet. De vitenskapelige testene derimot, er ikke like overbevisende. Magnetisme forskes på den dag i dag, fordi mange i dag er vettskremte for all strålingen vi blir utsatt for, og da er det kanskje best å være på den sikre siden? Likevel opplever de som bruker båndet positiv endring i energien.

Magnetterapi

Å tro på at båndet fungerer, er som å tro på magnetterapi eller alternativ behandling. Behandling med magneter har eksistert lenge. For flere tusen år siden ble magnetiske steiner brukt til å helbrede og behandle sykdommer. Mennesker og dyr avgir svake magnetiske felt som skaper kjemiske reaksjoner i cellene og i ionestrømmene i kroppen vår. Det er et faktum at dersom jorden ikke hadde hatt sitt magnetiske felt, ville alt liv på jorda dø ut.

Astronauter som dro ut i verdensrommet, ble faktisk syke, fordi de reiste fra jordens beskyttende magnetfelt. Det ble bevilget mye penger til å forske på feltet i Russland og USA. Det er ingen tvil om at magnetisme påvirker kroppen vår og det er bevist magnetiske impulser av ulik styrke som tilføres cellene, styrer livsfunksjonen. Det finnes flere sykehus, ofte kalt “magnetsykehus”, der magnetisme brukes for et bedre sykehusmiljø. Ideen kommer fra USA og har også vært diskutert på sykepleien.no. Du kan lese mer om det her: Magnet med stor kraft

Magnetterapi anses som alternativ behandling og det blir opptil deg selv å tro på det eller ei — inntil forskerne kommer med et klart svar. Det skader ikke å prøve ENERGY AMOR og kanskje du vil oppdage slik som mange andre, at det faktisk gjør noe positivt med energien og at de negative ionene beskytter mot den høye strålingen rundt oss.

Vil du jobbe med Energy Armor? Energy Armor søker ny importør/distributør i Norge. For info send mail til roger@kostimport.no!

Hvordan fungerer båndet?

ENERGY ARMOR er et armbånd med negative ioner som balanserer kroppen.
Miljøet rundt oss og vår egen kropp består av alt for mange positive ioner, som angriper oss hele tiden. Stråling fra mobiltelefoner, dataskjermer, TV og trådløse nettverk er kilder som overproduserer positive ioner. Dette medfører at vi kommer i ubalanse og trenger negative ioner som motvekt.

Vi lever i en tid der vi må innse at strålingen har kommet for å bli. Med en motvekt til den positive strålingen er det mulig å yte bedre i miljøet rundt oss.

ENERGY ARMOR armbåndet er produsert i silikon, og vulkansk aske er tilført i støpeprosessen. Dette innebærer at båndene har negative ioner fordelt jevnt rundt hele armbåndet.

Positive effekter av negative ioner som Energy Armor består av:

  • Økt fokus
  • Forbedret bevegelighet og balanse
  • Lindrer kronisk og akutt verk
  • Forkortet legningstid ved skade
  • Økt styrke og energi
  • Bedre søvn

Kostimport.no har fått rettighetene til eksklusiv import og salg av Energy Armor. De har full distribusjonsrett i Kongeriket Norge. Du kan kontakte roger@kostimport.no for priser og betingelser.

Kilde: equimag.no

Leave a Comment