Posted on: 21. februar 2014 Posted by: Bodymag Comments: 0
Liselotte Krosvik

Liselotte Krosvik (26) er en av dem Bodymag har på listen over “anbefalte blogger“. Før var hun “chubby”. Nå er Liselotte i superform! Hun debuterer i Bodyfitness under Battle of Scandinavia den 29.mars, deretter blir hun å se på Oslo Grand Prix den 12. april.

Liselotte Krosvik

  • Navn: Liselotte Krosvik
  • Alder: 26
  • Bosted: Oslo
  • Gym/team: FitnessXpress på Bislett og Storo / Team Toppform
  • Gren: Bodyfitness +168cm
  • Sivilstatus: Singel
  • Arbeid: BI-student
  • Blogg: http://mauribuksa.com

Hvilke mennesker passer bloggen din for?

De som trenger påfyll med en solid miks av treningsinspirasjon og feelgood, uansett alder, form og treningsfilosofi.

Når begynte du å blogge?

Min første blogg startet i 2003, men treningsblogging begynte jeg med først i 2011. Da skiftet jeg livsstil fra å være en real sofagris til å nærmest ville flytte inn på gymmen.

Lei av å være sofagris? Ta deg en tur til Gymgrossisten i Parkveien og få hjelp til å velge riktig kosttilskudd til trening!

Hvor ofte blogger du og hva er hovedmålet med bloggen din?

Det varierer med hvor mye jeg har på hjertet. Jeg lever et ganske hektisk liv i perioder, og da blir det gjerne litt lavere frekvens på innleggene. Stort sett er det 1-5 innlegg i uken av varierende lengde og innhold. Jeg ønsker å være til inspirasjon for andre som ønsker å endre livsstilen sin. For min del handler det mest om å gi grobunn for god mental og fysisk helse. Jeg ønsker å vise at man kan trives på veien mot målene sine, både i medvind og motvind. Jeg tror man kan komme dit man vil om man jobber målbevisst over tid og jeg vil vise at man ikke trenger å være perfekt for å være lykkelig.

Hvilke tema handler bloggen din mest om?

Hovedtemaet er veien min mot scenen og mine generelle erfaringer etter å ha skiftet livsstil. Mitt fokus er at sinnet skal holdes like friskt som kroppen og ting skal skje i mitt tempo, på mine betingelser og i henhold til mine verdier. Derfor blir det en del hverdagsfilosofi om lykke og mental helse, for helse er et mye større aspekt enn bare trening. Det er så fort gjort å glemme hvor man en gang var, så det mest givende med bloggen er faktisk å kunne bla meg tilbake i min egen reise. Det å kunne se alle tankene, progresjonen, utfordringene jeg har overkommet og erfaringene jeg har fått underveis gir perspektiv på hvor langt jeg faktisk har gått fra utgangspunktet.

Liselotte Krosvik

Får du selv motivasjon av å blogge?

Klart det! Jeg blogger mest for min egen del, men det er helt klart givende å få tilbakemeldinger om at jeg har inspirert andre til å ta grep om sin egen tilværelse, at andre følger med på reisen min og andre hyggelige kommentarer.

Tar bloggingen mye tid?

Nei, i grunn ikke. Jeg blogger bare om jeg har noe på hjertet, og da er det verdt tiden det tar å lufte ut tankene. Noen innlegg tar knappe 2 minutter, mens andre bruker jeg god tid på å formulere. Jeg føler meg i grunn heller aldri presset til å oppdatere bloggen.

Det tar 2 minutter å bestille kosttilskudd. Besøk Kostimport.no nå!

Hvilke tilbakemeldinger får du av leserne dine?

Det som har utmerket seg mest er at kjente og ukjente har blitt inspirert til å bedre sin egen helse på sine egne premisser. Andre sier rett ut at de først synes det var veldig merkelig at jeg la ut halvnakne bilder av meg selv før de leste hvorfor og nå har endret mening til at det er inspirerende (og mamma sier hun setter pris på å kunne følge med hun også).

Nevn fem ord som beskriver deg som blogger.

Målbevisst, ærlig, jordnær, reflektert og inspirerende (snakk om å være høy på seg selv 😉 ).

Hvilke andre sosiale medier bruker du?

Enkelte vil vel kalle meg overaktiv på Instagram! http://instagram.com/fitnesslilo

Hva er planene dine fremover? Skal du stille?

Jeg skal stille! Jeg bestemte meg i november 2012 og har jobbet målrettet mot debuten siden det. Debuten blir i år på Battle of Scandinavia den 29.mars, deretter blir det Oslo Grand Prix den 12. april. Etter konkurransesesongen skal det spises og bygges mens jeg mentalt herjes av eksamensperiode og studier. Jeg regner med at det vil gå med minst et år til forbedring før jeg går på scenen igjen, men først og fremst må jeg jo komme meg gjennom min første konkurransesesong.

Hva er ditt beste blogg-innlegg? Kan du fortelle om dette?

Jeg innså at ikke alle jeg kjenner og respekterer forsto greien med all treningen, bildene og utleveringen på nett. Familien min har satt pris på å følge reisen min og har støttet meg hele veien, men det er ikke alltid like lett å formidle den samme beskjeden til venner og fremtidige arbeidsgivere. I tillegg var det en voksende trend for jenter å legge ut “formbilder” med mye seksuelle undertoner og jeg ville ikke at mine lettkledde bilder skulle forveksles i samme retning. Så da skrev jeg  innlegget “Mamma, rompa mi er på internett…”. Temaet om personlig utlevering på nett dukker til stadighet opp i bloggverden og refleksjonene mine fra den gang er fortsatt like aktuelle.

Også har vi oppskriften på Tunfisksnack fra 2012, som også er veldig god som pizzabunn.

Tusen takk for at du ville dele bloggen din med oss. Vi ønsker deg LYKKE TIL som debutant!

Leave a Comment