Posted on: 7. april 2014 Posted by: Bodymag Comments: 0
Lisbeth Karlsen

Lisbeth Karlsen stilte før i AF. Nå debuterer hun i Bodyfitness! Lisbeth er nå i NKF-styret og jobber under Grand Prix, men konkurrerer i utlandet helgene etter! Her kan du lese litt om henne og bloggen hennes!

Lisbeth Karlsen

Denne helgen bør du ta turen til Oslo Konserthus! Oslo Grand Prix 2014 er vårens største konkurranse i Fitness og Bodybuilding!

Oslo Grand Prix 2014

Navn: Lisbeth Karlsen
Alder: 27
Sivilstatus: Vent og se
Arbeid: PT, Gruppeinstruktør og servitør

Tidligere intervju med Lisbeth: Lisbeth tar revansje

Meritter:

 • Athletic fitness, Oslo Grand Prix. 2 plass
 • Athletic Fitness, Sandefjord Open 2012, 4 plass
 • Athletic Fitness, Oslo grand Prix 2012, 3 plass
 • Athleic Fitness, Norgesmesterskap 2012, 6 plass
 • Athletic Fitness, Loaded Cup DK 2013, 2 plass
 • Athletic Fitness, Oslo Grand Prix 2013, 7 plass

Les bloggene som Bodymag anbefaler her!

Hvilke mennesker passer bloggen din for?

www.Fitlisbeth.wordpress.com er en blogg som de som er i fitnessmiljøet og kanskje også for de som har en viss interesse for denne livsstilen. Jeg skriver når jeg har noe på hjertet og liker å kunne dele høydepunktene og nederlagene på reisen til scenen.

Ønsker du å komme i form til sommeren? Besøk Gymgrossisten i Parkveien i Oslo. Her får du hjelp med valg av kosttilskudd som får deg i form!

Når begynte du å blogge?

Den aller første bloggen jeg startet var under den første konkurransen min. Jeg var da en del av Gympartnerfitnessteam og vi fikk vår egen blogg slik at vi kunne følge hverandre tettere. Sant skal sies at jeg var ingen stor blogger da.

Hvor ofte blogger du?

Jeg er ikke typen som sitter og skriver hver dag, men jeg liker å skrive ned høydepunkter som dukker opp. Jeg skriver ned noen ord etter teamsamlinger og andre ting jeg er med på. Treningsmessa for eksempel.

Hva handler bloggen din om?

Bloggen handler først og fremst og reisen til fitnesscenen. Det hender jo at det dukker opp litt andre ting, men prøver og holde fokuset på den reisen med trening og diett.

Lisbeth Karlsen tar revansje!

Hva synes du er det viktigste med å ha en blogg?

Det viktigste med og ha blogg? Oi…! Er det egentlig viktig?? Jeg bruker den mest til å ha noe å se tilbake på i etterkant. Det er skummelt hvor mye som går i glemmeboka.

Kjøp alt du trenger online NÅ, for å komme i form til sommeren. Bestill på Kostimport.no!

Tar bloggingen mye tid?

Det er ingen tvil om at blogging ta mye tid. Det er nok også derfor at jeg ikke får skrevet noen ord hver dag. Jeg lever et hektisk liv med en stram timeplan, så bloggen blir desverre litt for ofte nedprioritert. MEN, jeg liker å skrive når jeg først setter meg ned med den.

Får du selv motivasjon av å blogge?

Det å sitte og skrive ned sin egen trening og notere sin egen kost gir en liten motivasjonsboost. Jeg har ca 100-150 stykker som følger bloggen (de dagene det kommer nye innlegg) og det gir blod på tann å fortsette galskapen når jeg har faste lesere.

Hvilke tilbakemeldinger får du av leserne dine?

Jeg får ikke så ofte tilbakemeldinger, men det hender at det dukker opp setninger som “stå på” og “fortsett med det gode arbeidet du gjør!”

Nevn fem ord som beskriver deg som blogger

 • Ærlig
 • Åpen
 • HarIkkeAlltidTid, JegJobberForMye
 • Takknemlig (er ofte jeg takker og bukker de menneskene som betyr mye for meg under en slik prosess)
 • Nyhetsfreak

Hvilke andre sosiale medier bruker du? Hvor kan man finne mer om deg?

Hva er planene dine fremover? Skal du stille?

Dere ser meg på scenen om kort tid! Det skulle startet med Oslo Grand Prix, men jeg er nå i NKF styret så må være med og arrangere. Noen dager etter reiser jeg til Loaded Cup for å konkurrere og avslutter galskapen med Sweden grand Prix i Malmö. Jeg har noen spennende planer på lur denne sesongen, så det blir et gøyalt år.

lisbeth_karlsen-nm-2012
Lisbeth Karlsen før hun skal på scenen under NM 2012

Hva er ditt beste blogg-innlegg?

Etter hver konkurranse pleier jeg og skrive ned et sammendrag fra selve dagen. Det er artig å lese i etterkant når hodet er mer på plass. Jeg var også i Madrid og kikket på Arnold Classic og de innleggene defra har også vært pop på bloggen.

Vi ønsker Lisbeth LYKKE TIL i våens konkurranser!

Leave a Comment