Posted on: 18. september 2015 Posted by: Bodymag Comments: 0

Tommi Thorvildsen coacher mange av de atletene som topper pallen. En av 24Fitness sine debutanter denne høsten er Kristian Michael. Han skal stå på scenen for første gang i Classic Bodybuilding under helgens Fredrikstad Open!

Kristian_Michael_24

Tekst og Foto: Miriam Jødal

Navn: Kristian Michael
Bosted: Oslo
Alder: 26
Høyde: 167,5 cm
Vekt: 75kg
Klasse: CBB (om jeg kalrer maksvekt) Om ikke BB -80
Arbeid: Energimontør, lærling
Sivilstatus: Samboer
Coach: Tommi Thorvildsen
Klubb: 24Fitness

Hvor lenge har du trent og når bestemte du deg for å stille?
Det startet vel sånn i 16 års alderen av og på, men har blitt mer seriøst de siste årene. Jeg har vel egentlig tenkt på det noen år, men manglet et miljø rundt meg som kunne motivere til å ta steget. Når en dedikerer seg så mye til denne livstilen, så er det vel på sin plass å konkurrere i den og? Hehe…

Hva har dietten din bestått av under oppkjøringen og hvor mange kcal ligger du på både off-season og on-season?
Dietten har vel bestått av det ” klassiske “. Mye reine råvarer som kylling, biffkjøtt, egg, ris, søtpoteter og grønnsaker. Ligget høyt på karbohydrater og lavt på fett. Ingenting fancy…! På offseason så ligger jeg vel på en 3500-4000kcal dagen. Veksler litt opp og ned. Med denne dietten startet jeg på ca 2900 kcal for 10 uker siden, så har jeg gradvis jobbet meg nedover. Litt usikker på hva kaloriene ligger på nå. Jeg spiser det min coach Tommi ber meg om å spise. Han har hjulpet meg fantastisk mye med den biten.

Kristian__Michael

Hva er det som motiverer deg?
Det som motiverer meg er vel å stadig forbedre meg som bodybuilder. Å se hvor hardt jeg klarer å pushe meg selv både på gymmet og kjøkkenet!

Hvordan synes du det er å kombinere jobb og andre gjøremål med å bygge kropp og være på diett?
Jeg har en energikrevende jobb, og har hatt veldig lite overskudd de siste ukene. Jeg har heller ikke hatt noe fri fra arbeid. Det tvert motsatte! Så det er vel det som har vært det mest krevende. Savner også burger’n på lørdag…

Hva synes venner/familie om det du gjør?
Alle har egentlig vært kjempe støttende, spesielt min nydelige samboer. Hun har gjort det mye lettere for meg, med å for eksempel skjerpe inn sitt kosthold slik at jeg slipper fristelser. Alle rundt meg syntes dette er gøy og gleder seg til å se hvordan jeg gjør det på scenen.

Har du tenkt å stille i flere konkurranser etter Fredrikstad?
Planen min nå er det ja. Jeg har lyst til å gå opp til -90 klassen, men ser først hvordan jeg liker det nå i Fredrikstad. Om jeg blir bitt av basillen, så skal jeg gunne på!

-Takk for praten Kristian og lykke til i helgen 🙂

Kristian_Michael

Leave a Comment