Posted on: 24. oktober 2013 Posted by: Bodymag Comments: 0
Knut Øines og Solrun Stefansdottir

Bodymag har tatt turen til Mongolia for å dekke VM. I morgen begynner konkurransen og vi nordmenn har kommet til Mongolia god tid i forveien. Reporter Marika Lejon ble med Knut Øines og Solrun Stefansdottir på en treningsøkt på Golden Gym. Her samlet hele gymmet seg for å ta bilder av våre norske VM-atleter!

Knut Øines og Solrun Stefansdottir

Knut Øines stiller i Bodybuilding Master og Solrun Stefansdottir stiller i Bodyfitness Master. Da de ankom Golden Gym i Mongolia ble det ikke mye tid til trening! Mongolerne var riktig så fascinerte av kroppene til våre norske VM-deltakere. De flokket seg rundt dem, for å lære mer og kosttilskudd og får å ta bilder, som de har postet på facebook og allerede klart å tagge både Knut og Solrun på. Knut og Solrun ble rett og slett tatt i mot som stjerner her i Mongolia. Til og med politiet ønsket bilder sammen med Knut og Solrun!>>>

Knut Øines og Solrun Stefansdottir

Knut Øines

Her kan du se film med Knut og Solrun fra mellomlandingen i Moskva, hotellet Djengis Khan i Ulanbator (hovedstaden i Mongolia) og på Golden Gym hvor de ble tatt i mot som store stjerner av mongolerne. Under denne videoen kan du se privat film fra hvordan Knut og Solrun forbereder diettmaten sin før de reiser til Mongolia!

I dag tidlig, Mongolsk tid (+6 timer) startet innregistreringen. I kveld starter innveiingen og da er vi på plass for å ta bilder av våre norske deltakere. Følg med på Bodymag.no.

Knut Øines

Knut Øines og Solrun Stefansdottir

Knut Øines

Solrun Stefansdottir

 

Leave a Comment