Posted on: 23. april 2014 Posted by: Bodymag Comments: 1
Kine Krøs

Kine Krøs (26) fra Oslo fikk 3. plass i Loaded Cup denne påsken. Hun stiller for 24fitness og har aldri før vært i bedre form. Les mer om Kine her!

Photo: Helene Drage og Sofie Duvhok Johansson

Kine Krøs

Blogg: http://fitnesskine.wordpress.com

Meritter:

  • 2. plass, debutant stevne Loaded Cup 2012
  • 5. plass Norway Open 2012
  • 4. plass DM 2012
  • 6. plass Loaded Cup 2013
  • 3. plass Sandefjord Open 2014
  • 3. plass Loaded Cup 2014
Gym: 24fitness/SATS
Klubb: 24fitness
Sivilstatus: Samboer med Andreas Santorinios

 

Kine Krøs
Loaded Cup
Hvordan føltes det å komme på pallen på Sandefjord Open og Loaded Cup?

 

Det gikk over all forventning. Jeg fikkk 3. plass på Loaded i et utrolig sterkt felt. Formen/fysikken min har aldri vært så bra før! Jeg storkoste meg på scenen og det var spesielt kult å gjøre det så bra i Loaded Cup. Sandefjord Open var også helt ubeskrivelig. Jeg har kjempet så mye det siste året og jeg føler virkelig at jeg har fått forbedret fysikken min. Formen var ikke helt der jeg ville den skulle være på Sandefjord Open, så da jeg fikk 3. plass, ble jeg utrolig glad.

 

Hva gjorde du for å bli enda bedre på scenen i Loaded Cup?

 

Jeg kjørte samme plan med null karbohydrater og masse tung trening. Formen ble bedre dag for dag, så det var utrolig spennende å se forbedringene.

 

Når begynte du å trene med vekter?

 

Jeg begynte å trene med vekter da jeg var 16 år. Jeg meldte meg inn på SATS og fikk et styrkeprogram, men det var aerobic og spinning som jeg ble bitt av i starten. Kjærlighetsforholdet til styrke vokste mer og mer og de siste årene har det blitt veldig lite aerobic og spinning.

 

Kine Krøs

 

Hvordan startet din interesse for fitness?

 

Min interesse for fitness startet da jeg var liten. Jeg har alltid vært veldig aktiv og spilt fotball og konkurrert i langrenn. Styrketreningen tok mer over på videregående. Da bestemte jeg meg for å flytte til Danmark for å gå på idrettshøyskolen og utdanne meg som personlig trener/kostveileder/instruktør og massør.

 

Hvem har hjulpet deg i gang og inspirert deg?

 

Min første inspirasjon var min lærer på skolen i Danmark “Thomas Mortensen”. Han lærte meg så utrolig mye og en større inspirasjon skal du lete lenge etter. Han er virkelig et råskinn med fantastiske resultater innen Ironman.
Coach Peter Lagerman i Danmark skal også ha stor ære for å ha lært meg alt jeg kan i dag. Jeg husker i starten hvor energisk jeg var og alle øvelser ble den gang kjørt med tempo. Han lærte meg derimot å trene sakte og konsentrert og det var da kroppen min begynte å forandre seg.

 

 

Hvordan var livet før du startet å trene?

 

Som sagt har jeg vært veldig aktiv siden jeg var liten og trening har alltid vært en del av livet mitt. Jeg er en matglad jente og det var først da jeg fikk styr på kosten at resultatene kom.

 

Kine Krøs

 

Har du andre interesser du har holdt på med?

 

Jeg elsker å være ute i naturen og oppleve nye ting. Ironman står høyt på listen over ting jeg vil gjennomføre i livet, men det krever så utrolig mye trening. Jeg elsker også å reise. Kanskje er det derfor jeg har bodd i Spania, på Kreta, i Thailand og i Danmark.

 

Hvordan er nervene vanligvis før konkurranse?

 

Når det virkelig nærmer seg, merker jeg at jeg er fryktelig nervøs. Jeg vet selv at jeg har gjort det jeg kan, men jeg vet konkurransen er fryktelig hard.

 

Hva håpet du på å få ut av konkurransene du var med på denne våren?

 

Jeg konkurrerer mot meg selv. Jeg har forbedret meg utrolig mye fra i fjor, så bare det er en seier. Jeg trodde at jeg kom til å bli litt for liten i forhold til de andre, men jeg kom på scenen med en god Bodyfitness-fysikk og god utstråling, så det rakk til finaleplass og pall.

 

Kine Krøs

 

Hvordan ser treningen og dietten din ut?

 

Jeg trener seks dager i uken. Jeg elsker å trene og hviledag er kanskje det kjedeligste, men likevel utrolig viktig. Normalt kjører jeg 3-splitt
  1. Ben, fokus på rumpe og bakside lår
  2. Rygg og biceps
  3. Skulder/bryst og triceps.
Dietten min er veldig enkel som alle andre dietter. Jeg holder meg borte fra meieriprodukter, så det går i havregryn, proteinpulver, kylling, ris, potet, fisk, grønnsaker og eggehviter. Den siste måneden har jeg kjørt null karbohydrater.

 

Hva har vært tøffest frem til nå?

 

Det som har vært det tøffeste er å ha energi og tid til alle. Jeg er et veldig positivt og smilende menneske, men jeg  har virkelig merket de siste ukene at det har vært hardt. Energien på jobb og trening er bra men når jeg kommer hjem, er jeg helt ødelagt.

 

Hva gruer du mest til før konkurranse?

 

Jeg gruer meg ikke til noen ting. Jeg prøver å se positivt på det. Jeg gleder meg utrolig mye til å karbe opp og ordne meg backstage og selvfølgelig å stå på scenen! Det er utrolig moro og jeg tror man tydelig kan se at jeg elsker å stå på scenen. Jeg gleder meg også til å møte alle atleter og føle på den gode stemningen.

 

Kine Krøs, Tommi Thorvildsen og Arti Sharma Lopes
Kine Krøs, coach Tommi Thorvildsen og Arti Sharma Lopes

 

Hvem er din største inspirasjon?

 

Min største inspirasjon er pappa`n min. Han er virkelig et menneske jeg ser opp til, som alltid stiller opp og hjelper alle.
 
Vi gratulerer Kine med god prestasjon og ønsker henne lykke til videre!

1 people reacted on this

Leave a Comment