Posted on: 3. desember 2014 Posted by: Bodymag Comments: 0
jul - bodymag

Det er jul veldig snart. Er du klar med julegavene? Eller vet du ikke helt hva du selv ønsker deg? Bodymag gir deg gode julegavetips for alle typer lommebøker!

jul - bodymag
Å handle julegaver kan være både tidskrevende og litt stressende. Å vite hva man selv vil ha er heller ikke så enkelt alltid. Her får du gode forslag til julegaver for deg som er glad i å trene. Kanskje du har en tante eller bror som har kommet i dårlig form det siste året?

hoppetauHoppetau er svært fettforbrennende for deg som liker å hoppe. Man kan bruke tiden mellom settene til å hoppe eller enkelt ha med hoppetau i sekken eller veska. Kanskje kommer det en mulighet til å hoppe mens du venter på trikken og det ikke er mange andre på holdeplassen. Det er alltid mulig å finne litt hoppetid. En fantastisk måte å forbrenne noen ekstra kalorier hver dag. Hoppetauet koster 129 kr og kan bestilles på www.gymgrossisten.no.

For dem som vil bruke mer penger kan du gå løs på tredemølle fra Nordic eller Abilica. Har du ikke så mye plass hjemme, så husk at disse kan legges sammen enkelt, slik at den kun tar plass når du skal i gang med fettforbrenningen.

Det er nå også 35% prisreduksjon på Nordic Mosjonssykkel for deg som liker å sykle. Sett den foran TVn og forbrenn kalorier uten å merke det. Nå koster mosjonssykkelen kun 1229 kr og den registrerer tid, strekning og puls!

gymgrossisten

Det er ikke lett å trene kardio uten musikk. Forskning viser at du presterer 10% bedre hvis du hører på musikk mens du trener. Mange hater også å bli forstyrret under styrkeøkten. Man møter folk man kjenner på gymmen, men i stedet for å snakke vil man ofte helst bare kjøre 110% på treningen. Hva er ikke bedre enn et svært headset på hodet. Da skjønner folk at du er på trening for å trene — ikke for å snakke om hva som skjedde i helgen!

headset

Monster iSport Freedom er en eksklusiv pakke med headset for deg som er kresen på lyd og komfort. Headsettet er svetteavstøtende og øreputene er antibakterielle. Prisen ligger rett over 2000 kr og bør absolutt stå på ønskelista.

Ellers er du kanskje fornøyd med headsettet du har fra før? Da er det viktig å ha en Arm Band som gjør at du kan ha telefonen eller iPoden din rundt armen mens du trener. Nike Lightweight Arm Band er nå på tilbud for kun 199 kr.gymgrossisten

Fører du treningsdagbok? Ikke? Da er det på tide å få orden på sett og reps. Skriv ned hvor mye du løfter fra uke til uke. Man får ikke bedre resultater hvis man ikke prøver å bli bedre enn det man var på forrige økt. Training Journal er nå på tilbud for 99 kr. For dem som trenger litt hardcore inspirasjon anbefaler vi Generation Iron DVD. Her kan du se verdens beste bodybuildere bak kulissene. La Mr. Olympia-atletene inspirere deg til å kjøre hardere enn hardest!

Generation Iron

gymgrossisten

Få alt du trenger i en pakke!

Whey, aminosyrer, omega-3, magnesium, vitaminer, koffein, elektrolytter og karbohydrater. Du får til og med velge deg et bonusprodukt uten ektra kostnad. Dette er en perfekt pakke for deg som har bestemt deg for virkelig å komme i gang med treningen.

gymgrossisten.no

gymgrossisten

Få glede av treningen!

For dem som har trent en stund merkes det raskt at treningen blir lett og kjedelig. Da er tiden inne for å kjøpe seg en pulsklokke. PM25 er en prisbelønnet pulsmåler som måler puls, kaloriforbruk, fettforbruk og har akkurat det du trenger for å avansere treningen slik at du får enda større glede av arbeidet du legger i øktene dine. Klokken har også stoppeklokke-funksjon og er vannsikker. Du får dette fantastiske produktet til kun 449 kr.

Hvis du ikke eier en kjøkkenvekt — hvordan vet du da hvor mange kalorier du spiser? En kjøkkenvekt er et MUST for deg som følger en matplan eller diett. Slik kan du holde orden på mengdene du spiser!

Gymgrossisten Pulsklokke

gymgrossisten

Har du ikke bestemt deg for hva du vil gi eller hva du selv ønsker deg, så kjøp et gavekort hos Gymgrossisten. Da kan du ta deg god tid når januarsalget starter og handle det du vil når det passer deg! Finn flere gode tips nedover i artikkelen. Massevis av flotte produkter til fine priser!

Skjermbilde 2014-12-03 kl. 01.16.29

Trigger Roller

Med Trigger Roller myker du opp stive muskler ved å rulle dem over Trigger Rollerens ujevne overflate og får dermed en dyp vevsmassasje. Dette er et effektivt verktøy for selvbehandling, trening og restitusjon. Trigger Roller har “pigger” i ulike størrelser for ønsket effekt og intensitet. Piggene når dine “triggerpoints” og øker blodsirkulasjonen, gir muskelavslapning, øker mobiliteten og reduserer risikoen for skader.

gymgrossisten trigger rollergymgrossisten gymgrossisten belter gymgrossisten vannflasker gymgrossisten gymgrossisten gymgrossisten gymgrossisten gymgrossisten gymgrossisten gymgrossisten

Leave a Comment