Posted on: 10. mars 2013 Posted by: Bodymag Comments: 0
Jelani Ask Copyright: Bodymag

Jelani Ask er en svært allsidig gutt. Han har eget PT-firma, driver med teater, har drevet med sport siden han var barn og er nå på full vei inn i Atlethic Fitness konkurranse! Han er bare 22 år gammel og fremtiden ser lovende ut. Les mer og se video om den unge og spreke gutten!

Tekst/foto: Marika Lejon

Jelani Ask Copyright: Bodymag

Se video i bunn!

Navn: Jelani Ask

Alder: 22 år

Bosted: Gamle oslo/Bjølsen

Sivilstand: Singel

Arbeid: Personlig trener

 

-Hvorfor bestemte du deg for å delta i Athletic Fitness?

Jeg bestemte meg for å delta i Athletic Fitness for å utfordre meg selv fysisk og psykisk. Har også valgt å delta for å vise mine kunder at man kan nå de målene man setter seg, om man jobber hardt nok!

 

-Hvor lenge har du trent? 

Jeg har trent ishockey og fotball fra jeg var ca 8 år gammel. Styrketreningen startet da jeg var 15 og jeg har holdt på aktivt siden. Da jeg utdannet med som personlig trener høsten 2010, ble jeg mye mer bevisst på å trene riktig og funksjonelt.

 

-Hvilke andre interesser har du?

Jeg driver aktivt med teater på fritiden. Musikk, dans og drama er noe som alltid har interessert meg. Treningen står likevel høyt. Jeg er meget opptatt av å ha sunn livsstil, kropp og helse. Selvfølgelig er også en av mine interesser “Bruno”, som er the king pin av alle hunder!

 

-Hvem har hjulpet deg med diett og trening?

Jeg har fått mye hjelp av Tommi Thorvildsen, som er coachen min. Han har satt opp dietten, lært meg å posere og sett litt på treningen min. Jeg har fått utrolig mye tips og råd fra gutta og noen damer på gymmet. Edmund Johansen (tidligere Athletic Fitness vinner) har gitt meg noen knalltips på dips og hangups og satt noen griller i huet mitt! Bortsett fra dette har jeg for det meste lagt opp treningen selv.

 

-Hvilke forventninger har du?

Jeg har høye forventninger til meg selv. Men det er viktig å være ydmyk, så jeg forventer ingen førsteplass. Men jeg vil av hele mitt hjerte få en pallplassering! Jeg kommer til å jobbe beinhardt, som jeg har gjort nå i snart fire måneder, frem mot Open og gjøre det bedre enn det beste jeg klarer!>>>

Jelani Ask Copyright: Bodymag

-Hva jobber du med og hvordan fungerer dietten med jobb?

Jeg er så heldig at jeg kan jobbe med det jeg elsker. Nemlig trening! Jeg jobber som personlig trener hos “ask4fitness” som er en unik tjeneste for “mannen i gata”. Jeg har stor tro på at alle kan trene og komme i form. Men jeg vet at mange ikke vet hvordan, eller har noen form for støtteapparat rundt seg. Jeg har tidligere jobbet hos Elixia og Sats, men har nå gått min egen vei, for å ha fullt fokus på nettopp kunden og ikke andre oppgaver som andre sentre ofte har. Her er det KUN personlig trening og fokus på funksjonalitet. Jeg synes det funker utrolig bra å jobbe selv om jeg er på diett. Arbeidsdagen starter som regel ikke før klokken 12:00, så det gir meg tilstrekkelig tid til å lage fem av de seks måltidene jeg har i løpet av en dag. Prioriterer man riktig, så er det ingen grenser for hvor langt man kan komme!>>>

Jelani Ask Copyright: Bodymag

-Hvordan spiser du og hvordan ser treningsprogrammet ditt ut?

Som sagt, så spiser jeg seks måltider. Jeg har vel en nokså “normal” diett. Havregryn, biff, kylling, ris, udo´s choice, bøttevis med egg, proteinpulver, banan, riskaker og laks. Mengden er hemmelig. Treningsprogrammet er en så kalt 6-splitt hvor jeg deler kroppen inn i seks deler. En kroppsdel for hver dag. Siden jeg skal stille i athletic fitness kreves det å ha en utholden musklatur, så jeg har økt rep`sa mine fra 8-10 som jeg lå på i november til 15-18 ++ / 6-3 serier. Chins og dips kjører jeg til “failure” ca annen hver dag. Jeg ror to ganger i uken.>>>

Jelani Ask Copyright: Bodymag

-Hvem vil du takke?

Jeg vil først og fremst takke mine gode venner fra “hooden” Vålerenga, som har støttet meg optimalt og gitt meg “pep-talks” i hytt og pine. Min gode mor, som har holdt ut med spisingen og matlagingen min da jeg bodde hjemme og båret kilovis med kjøtt hjem til meg. Så vil jeg også takkeTommi som hadde trua og Trine som har handla i sverige og kjøpt hjelpestrikker og sendt meg motivasjonsmeldinger nesten hver dag. Det er utrolig deilig og motiverende å vite at andre ser på meg som motivasjon og faktisk tør å si det. Takk!

Vi takker Jelani for et hyggelig intervju og ønsker ham LYKKE TIL videre!

Leave a Comment