Posted on: 12. mars 2014 Posted by: Bodymag Comments: 0
Mr.Olympia_BODYMAG

Kristin (23) ønsker å begynne med fitness og har kontaktet vårt ekspertpanel. Hun bor i Kristiansand hvor miljøet ikke er like stort som andre steder i landet. Hva gjør man når man vil komme i gang uten et miljø rundt seg? Heidi svarer!

Mr.Olympia_BODYMAG

Spørsmål:

Hei Heidi! Jeg har lyst å begynne med fitness, men jeg er litt rådvill på hvor jeg skal begynne. Jeg vet at man kan kjøpe ulike program hos noen trenere, burde jeg det? Finnes det en plass hvor jeg kan få mer info? Jeg bor i Kristiansand og vet ikke enda om noen som holder på med det samme. Kan du hjelpe meg?

Har du et spørsmål? Kontakt vårt ekspertpanel!

Heidi Vonka KoiHeidi:

Hvis målet er å konkurrere så ville jeg så absolutt startet med å skaffe meg en coach. Noe jeg ville gjort uansett hva målet var. Hvis det ikke er noe miljø for fitness akkurat der du bor, kan du jo prøve med online oppfølging. Da vil du få både treningsprogram, kostprogram, oppfølging, formsjekker og så videre. Dette vil nok hjelpe deg godt i starten, slik at du kan lære litt mer grunnleggende om kost og trening før du eventuelt prøver deg på egenhånd. Når målet er å komme seg på scenen, må man også trene deretter. Det er mye mer å tenke på, enn hvis man “bare” skal bygge muskler. Pass på at du får skikkelig veiledning med tanke på utførelse. Enten coach sender youtube-linker eller video av seg selv utføre øvelsene. Så sender du videoer tilbake slik at coachen vet at du gjør det riktig. Du kommer ingen vei hvis du gjør øvelsene feil! Det ender mest sannsynlig bare opp med null framgang og masse skader. Pass også på at du finner er seriøst trener, det er altfor mange trenere der ute som bare bryr seg om pengene. Vær kritisk og send mail til flere trenere for å høre hva de kan tilby, til hvilke priser.

Trenger du hjelp til å handle bra kosttilskudd? Besøk Gymgrossisten i Parkveien i Oslo!

Du kan bestille kosttilskudd online NÅ! Kjøp de beste produktene hos Kostimport.no!

Leave a Comment