Posted on: 5. desember 2016 Posted by: Bodymag Comments: 2

Hvite hagebønneekstrakter kan redusere kaloriinntaket med hele 70%! Du har kanskje hørt om karboblokkere? Ved hjelp av karboblokkere før måltid, kan du faktisk blokkere karben, så du ikke lagrer fett på kroppen!

Av: Marika Lejon

Ta kontroll over karbohydratene i maten, som du spiser, med Phase 2 To Go. Effekten av Phase 2 To Go virker umiddelbart ved inntak. Ruis Phase 2 To Go blokkerer opptil 70% av karbohydratene i mat, som ris, poteter, pasta og bakervarer.

Blokkerer fordøyelsesenzymer

Hvite hagebønner kalles “phaseolus vulgaris” på det vitenskapelige språket. Hvite hagebønner er en bønne-art som blir brukt som vektreduserende middel. Grunnen til at de reduserer vekten er at bønneekstraktene blokkerer fordøyelsesenzymet alfa-amylase, som bryter ned stivelse til monosakkarider. Når enzymet blokkeres fører det til at stivelsen ikke blir fordøyd. Dermed klarer ikke kroppen å ta opp næringen.

Dobbelt så stort vekttap enn placebogruppe

I et forsøk gjort i 2004 ble det gitt et produkt basert på et vannuttrekk fra hvite bønner til en gruppe forsøkspersoner. Disse fikk 1500 mg bønnepreparat, mens det ble gitt narrepiller (placebo) til en annen forsøksgruppe. Disse pillene ble gitt sammen med lunsj og middag hver dag i åtte uker. Dietten disse forsøksgruppene fikk, var en fettfattig kost med mye fiber. Vekttapet var gjennomsnittlig dobbelt så stort i bønnegruppen som i placebogruppen. I tillegg var nedgangen i serum triglyserider (blodfett) tre ganger større.

IMG_0628 2Vektnedgang uten å endre kosten

Hvite hagebønneekstrakt (karboblokkere) kan du enkelt kjøpe på nett. Pulveret strøs direkte på mat uten å gi smak. Karbohydrater som spises i løpet av timen etter at karboblokkerne er inntatt, passerer gjennom fordøyelsessystemet i hele molekyler, ufordøyd. Kaloriopptaket reduseres og energien går alså rett gjennom kroppen. Karbohydrater utgjør ofte rundt 30-40% av et vanlig kosthold. Det vil altså si at ved å fjerne mesteparten av disse karbohydratene ved hjelp av karboblokkere, så vil du kunne redusere kaloriinntaket drastisk. 1kg kroppsfett (fettvev) inneholder rundt 7000 kalorier. Om du spiser 2000 kalorier pr dag, vil for eksempel 25% reduserte kalorier tilsvare 500 kalorier pr dag. Tenk deg, på en uke er dette en halv kg kroppsfett (3500 kalorier). På en måned vil du da kunne gå ned 2 kg uten å endre kosten, men bare ved hjelp av karboblokkere.

Det er noe å tenke på!

Bestill dine karboblokkere her: http://www.phase2.no

2 People reacted on this

  1. Hei
    Er dette også å anbefale når man allerede er på en konkuranse diett hvor det kun er karb til frokost og etter trening + 400 g brokkoli? og såklart masse protein…
    man vil jo alikevell gå ned i vekt på en diett og når man trener mye er det jo gunstig å få i seg den karben man skal 🙂

    1. Hvis du har fått en diett av en coach, bør du høre med vedkommende. Karben som en coach setter opp på en diett er der av en grunn. Dette er karbohydrater musklene trenger og som kroppen bør ha for optimal forbrenning. Men hvis du eventuelt har en spisedag eller ønsker å ta deg et ekstra måltid med mye stivelse, så vil det nok være gunstig å ta seg noen karboblokkere.

Leave a Comment