Posted on: 24. november 2015 Posted by: Bodymag Comments: 1
Supermat, Super Food, David Sandoval

Lurer du på hva supermat er? Purium i California er kilden til supermaten du finner i butikkhyllene her hjemme i Norge. Fabrikken ligger på Long Beach i California og her prepareres blant annet grønne alger, spirulina og chlorella! Green Food Guruen David Sandoval er mannen bak bedriften og han tok Bodymag med på en omvisning!

 

Supermat, Super Food, David Sandoval

 

 

Hva er supermat?

Supermat er mat som inneholder ekstreme mengder med næringsstoffer. Forskning og erfaring viser at supermaten sikrer god helse og forebygger sykdom. Den fungerer som både næring og medisin. Den er viltvoksende eller økologisk framstilt etter svært strenge kvalitetskriterier. Hensikten er at maten skal være så naturlig og levende som mulig.

Den levende maten kommer direkte fra naturen og inn til fabrikken. Her går maten gjennom strenge kontroller før den pakkes i emballasje og fraktes til butikker rundt omkring i verden. Hvis det står på supermaten du kjøper i Norge at det er produsert i California, så vet du at det er nettopp i denne fabrikken produktet er preparert. Du kan være sikker på at maten som kommer herfra er 100% økologisk og uten noen tilsetningsstoffer som skader næringen som plantene inneholder.

Supermat, Super Food, David Sandoval
Omfattende kvalitetssikringen på produktene.

Klorofyll

Klorofyll er kjent for for å ha helbredende virkning på infeksjoner og sår. Klorofyll øker cellenes evne til å regenereres. Noen spesielle alger og dets klorofyll ar evne til å lage en beskyttelse rundt cellemembranen, slik at de ikke dør så fort. Dette bremser også aldringsprosessen i kroppen. Klorofyll har blitt brukt som medisin mot sykdommer som bløende gom, pyoré, gingivitt (betennelse i tannkjøtt), sår hals, diabetes, ME (trøtthetssyndrom), astma og svulster for å nevne noen.

Brukt som næringstilskudd har klorofyll vist seg å ha fantastiske forebyggende og reparerende egenskaper.

De som har fått testet disse produktene over tid blir hektet, fordi det gir god effekt. Man merker det på energi og de som har sykdommer, skader eller lidelser merker ofte bedring. Du må ikke “leve” på supermat. Du kan bare supplere med den maten du allerede spiser. For dem som ønsker å slanke seg på disse produktene, så er det også fullt mulig. Produktene gir deg alt kroppen behøver av vitaminer og mineraler, selv om man spiser svært lite kalorier. Man får ikke i seg bare alt kroppen behøver faktisk, men mer enn som så. Supermat er som vitaminbomber!

Hvetegress

En teskje med hvetegress sies å tilsvare ca. over 1 kilo med rå grønnsaker i næringsverdi. Takket være en kompleks blanding av næring bidrar hvetegress til bedre helse og fordøyelse. Gresset kan inneholde syv ganger så mye fiber som en brokkoli!

I boken «The Hippocrates Diet» skriver Ann Wigmore:

“På grunnlag av medisinske bevis og hundrevis av år med observasjon av hvordan mennesker med all slags helseproblemer kvitter seg med sine symptomer ved bruk av hvetegress, er jeg overbevist om at det friske gresset, alfalfa og andre klorofyllrike planter er en trygg og effektiv alternativ behandling av sykdommer som: høyt blodtrykk, overvekt, sukkersyke, gastritt, (betennelse i magesekkens slimhinne), magesår, bukspyttkjertel og leverproblemer, tretthetssyndrom, eksem, astma, osteomyelitt (betennelse i et ben), hemoroider, hudproblemer, dårlig åndedrett og forstoppelse.”

>>>

Supermat, Super Food, David Sandoval
David Sandoval

 

Spirulina

Spirulina er en alge som blir kalt naturens multivitamin. Den inneholder ti ganger mer kalsium enn melk og 100 ganger mer betakaroten enn gulrøtter. 50%-70% av spirulinaen er protein som er lettfordøyelig. Algen er bra for fordøyelsen og bidrar til avgiftning.

Kamut hvetegress

Kamut hvetegress er den mest basedannende av alle grønne grønnsaker. Hvetegresset er rik på klorofyll, som øker oksygentransporten til cellene. Oksygen er viktig for å fremme fordøyelsen og virke antibakterielt.

Hampfrø

Hampfrø sies å være den rikeste kilden til essensielle fettsyrer i planteriket. Hampfrø inneholder også proteiner, vitaminer og mineraler.

Rå kakao

Kakao i ubehandlet form er den matvaren som er mest rik på antioksidanter. Rå kakao kan du få i form av kakaobønner, kakaonibs eller kakaopulver.

Kokosolje

Kokosolje (extra virgin) bidrar til å styrke immunforsvaret og opptaket av fettløselige vitaminer. Kokosolje gir langvarig energi og stabilisere blodsukkeret. Du kan smøre den på brødskiven eller bruke til steking, baking og frityrsteking.

Gojibær

Gojibær er proppfulle av næringsstoffer. En fantastisk energigivende snack. Antioksidanter og polysakkarider gir anti-aging-effekt i cellene og styrker immunforsvaret.

Aloe vera

Aloe vera er en helbredende plante til både utvortes og innvortes bruk. Den inneholder en kraftig antioksidant og forlenger antioksidantenes levetid i blodet. Den styrker immunforsvaret og øker kroppens opptak av vitamin C og E. Aloe vera bedrer fordøyelsen og motvirker kroniske betennelsestilstander i fordøyelsessystemet. Planten smører slimhinnene også i tarm og magesekk og stimulerer til økt bloddannelse. Aloe vera kan også brukes utvortes på sår. Den brukes mot psoriasis og skader fra røntgenstråler.

Bilder fra fabrikken i California

Supermat, Super Food, David Sandoval

Supermat, Super Food, David Sandoval

Supermat, Super Food, David Sandoval

 

Supermat, Super Food, David Sandoval

Supermat, Super Food, David Sandoval


Ønsker du å bestille produkter direkte fra fabrikken for en billig penge, kan du ta kontakt med oss i Bodymag. Produktene kommer rett hjem til postkassen din i Norge.

Vi takker David for en flott omvisning i supermatens verden. David har gitt ut mange bøker og holder daglig foredrag for folk som vil spise sunnere og få bedre livskvalitet. Du kan lese hans “Food Bible” og “Den grønne supermaten” på norsk. Det finnes også en DVD “Total Lifestyle” for deg som vil lære mer. Vi lover å informere neste gang han er i Norge, slik at du kan få med deg hans foredrag om hva grønn mat kan gjøre for deg.

Supermat, Super Food, David Sandoval

 

1 people reacted on this

Leave a Comment