Posted on: 3. juli 2015 Posted by: Bodymag Comments: 0
Magic_Mike_xxl

Nå for tiden strømmer damer til kinoene for å få med seg Magic Mike XXL. Det er nok ikke fordi filmen er så veldig bra. Filmen har ingen nevneverdig handling og manuset er uinteressant og platt. Det er ingen tvil om hvorfor (heterofile) kvinner vil se denne filmen. De vil se menn med muskler som kler av seg!

Magic_Mike_xxl

Menn med six-pack

Six-pack er fast inventar i filmen. Skal man være skikkelig heit, så er det de seks kulene på magen som gjelder. I tillegg er det rumpen som har fått mye fokus — helst i bevegelser som simulerer penetrering. Gutta i filmen har et godt lag med muskelmasse. Om man skal sammenligne med de forskjellige klassene i fitness-konkurransene, så er det Men´s Physique som står nærmest Magic Mikes standard. Det eneste som gutta i Men´s Physiqe mangler er en trangere og kortere shorts. I følge forskning er visstnok mannens kropp avgjørende for at kvinnen skal tenne. Men er kropp alt?

Les også: Damer tenner på muskler

Noe av det filmen prøver å få oss til å forstå, er at menn har mer å tilby kvinnen. Kvinner drømmer om en mann som er villig til å tilfredsstille begjæret hennes, som mennene ikke engang ante at hun hadde. Kvinnen har tidligere vært en dydig, veloppdragen og en tiende skapning. I hennes hode har det ikke vært rom for skitne tanker om hva hun helst vil gjøre med mannen sin. Denne rollen har kvinnen spilt ganske så bra inntil i dag. Fortsatt finnes det nok kvinner som ønsker å være dydige og som selv ikke aner at hun undertrykker sine seksuelle følelser. Kanskje nettopp hun bør gå og se Magic Mike XXL?

Magic_Mike_xxl

Hvem bør se Magic Mike?

Det har vært en bølge av filmer som er laget for kvinner og deres begjær for menn. Magic Mike XXL er den andre kinofilmen med Channing Tatum der hele plottet er laget kun for å vekke kvinnens begjær. Ellers har det vært veldig mye av de samme tendensene i Sex og Singelliv-filmene og for ikke lenge siden var det Fifty Shades of Grey som håvet inn kvinnene til kinosalen. Hvem bør egentlig se en film som Magic Mike? For de kvinnene som sliter litt med lysten, så vil filmen garantert vekke noe som har ligget i dvale. For kvinner med et heidundrende sexliv, vil filmen mest sannsynlig bare få henne til å løpe våt hjem til sin egen mann. Filmen er helt klart underholdende når gutta først skal showe, og man kan ikke la være å trekke på smilebåndet når de gir alt de bare kan, for å vekke lysten hos damene.

Kan gutter se filmen?

Hadde det vært heterofile gutter i kinosalen på denne filmen, så hadde man nok syntes litt synd på dem. Dette kan ikke være komfortabelt for en mann. Likevel bør kanskje gutter få sniksett filmen på en eller annen måte — mest fordi menn ofte sier at de «ikke forstår seg på kvinner». Menn vet kanskje ikke nok om kvinnens seksualitet, nettopp fordi det alltid har vært mennenes begjær som har stått i fokus. Når kvinnens begjær blir satt i lyset, virker det som det skapes litt forvirring hos menn.

Så hva er det med kvinner og disse gutta med muskler?

Jo, det er nok slik at kvinnen kjenner det rykker i sine egne muskler under magen, når en mann viser at han er villig til å gi henne alt hun har fantasert om. Han vil kle av seg for henne — ikke på grunn av han selv, men fordi han vil tilfredsstille og glede henne. Hun blir selvfølgelig overlykkelig. Overlykkelig fordi han endelig har forstått at hun er tørst og sulten. Alt hun trenger er å slippe løs sitt begjær — noe han gledelig vil hjelpe henne med. Det at gutta har så veltrente og flotte kropper er selvfølgelig med på å tenne jenta. En mann med muskler har alltid vært et symbol på styrke og hardt arbeid. Det er positive egenskaper som sikkert mange jenter synes er viktige hos en mann. I dag viser nok en muskuløs kropp noe annet også — at man tar vare på seg selv ved å trene og spise sunt. Det at en mann vil se bra ut for dama si, har jo også en viss verdi. Det kan for eksempel vise at det er viktig for han at han har noe ekstra å tilby henne.

Det er bare for jentene å komme seg på kino, hvis de føler trang for å vekke begjæret sitt. For gutter som vil glede jenta si, så gjelder det å komme seg på gymmen og kanskje øve seg litt på noen sexy moves. Husk bare at kroppen ikke er alt…

Leave a Comment