Posted on: 29. oktober 2014 Posted by: Bodymag Comments: 0
HIT The Gym, Trondheim

Hvis du er i Trondheim anbefaler vi å besøke HIT The Gym! Dette treningssenteret er ikke som alle andre. Her er det neonlys, grafitti på veggene og stilig interiør i blant annet grønt og rosa. Ved første øyekast kan HIT The Gym se ut som en nattklubb, men her finner du bare sunn treningsglede!

HIT The Gym, Trondheim

HIT The Gym, Daniel Eriksen
Daniel Eriksen

Bodymag tok en tur til HIT The Gym for å ta en økt. Her møter vi Daniel Eriksen, som driver senteret og er med som aksjonær. Daniel har god erfaring i bransjen og har vært salgsleder i Elixia Trondheim fra 2009 til 2013. 26. oktober 2013 var han med på å åpne HIT The Gym. Senteret er stadig i vekst og har tiltrukket seg byens beste personlige trenere med ulike kompetanseområder. Her kan kundene få en-til-en PT, gratis bootcamp utendørs og PT gruppe.

Her er finner du HIT The Gym: Kart

Hvordan er treningsmiljøet i Trondheim?

Treningsmiljøet i Trondheim er stort sett sunt og godt. Fortsatt er det mange som ikke har oppdaget gleden / viktigheten ved å trene. Vi håper å kunne få de som ikke har kommet i gang med treningen enda opp fra sofaen og inn på senteret for å tilby den kompetansen og de mulighetene som finnes her hos oss.

Hva er spesielt med Hit The Gym?

En kombinasjon av godt og variert utstyr samt en god atmosfæren, med nye og spennende lokaler som faktisk gjør at du får lyst til å trene når du kommer inn og ned i kjelleren sørger for at vi skiller oss ut.
HIT The Gym, Trondheim

HIT The Gym, Trondheim

Dere har også DJ på gymmet. Kan du fortelle litt om dette?

— Av og til arrangerer vi fest for våre medlemmer. Dette for å skape et samhold og ta vare på det godt miljøet vi etter hvert har fått på senteret. Under disse festene hender det at vi leier inn DJ og sørger for å arrangere en hyggelig kveld for de som trener her.
Hva kjennetegner et godt gym i følge deg?

Hva kjennetegner et godt gym i følge deg?

— Et godt gym trenger variert og solid utstyr, personlige trenere med god kompetanse og ikke minst et fleksibelt medlemskap til en fornuftig penge. Det passer ikke like godt for alle å binde seg opp i 12 måneder. Derfor tilbyr vi medlemskap uten binding, til kun 399, per måned midt i Trondheim sentrum.

Hvem står bak design på gymmet?

— Vi har brukt arkitekter som ut i fra våre visjoner har satt et spesielt preg på senteret. Som sagt så er det viktig å skape den gode atmosfæren som gjør at du faktisk får lyst til å trene når du kommer inn dørene.

HIT The Gym, Trondheim

HIT The Gym, Trondheim

Vi var svært fornøyd med treningsøkten vi hadde her og anbefaler våre lesere å ta en tur. Garderobene er også svært flotte og behagelige. Dette er ikke et gym som alle andre — det er annerledes og samtidig er dyktige ansatte. Her får du alt du trenger pluss enda litt til!

HITHIT The Gym, TrondheimThe Gym

HIT The Gym, Trondheim

 

Leave a Comment