Posted on: 28. januar 2015 Posted by: Bodymag Comments: 0

Henrik Lindh har vært borte fra 24fitness i lang tid. Nå er han tilbake i Norge etter å ha trent med de største navnene innen bodybuilding! Her forteller han om Metroflex Arlington og litt om hva han opplevde i USA!

Henrik-Lind3

Alder: 33
Bosted: Oslo
Gym: 24fitness i Karl Johan
Klubb: Better Bodies/ 24fitness
Coach: Tommi Thorvildsen
Gren: Classic Bodybuilding
Meritter: 14 konkurranser i bodybuilding/classic bodybuilding og 12 av dem i topp 5. Mest spesielt var å komme på 4.plass i Arnold Classic

Hvordan skiller dette gymmet seg fra andre Gym?

På denne gymmen handler det kun om en sak: pumping iron! Ingen rydder eller setter tilbake vektene og svettpytter ligger over alt. Det finnes heller ikke aircondition og i Texas er sommeren i gjennomsnitt på 35-40 grader celsius til daglig! Men den “feelingen” der inne er priceless!

Det er mye historie på Metroflex. Hvordan kjentes det da du var der? 

Jeg ble vant til å ha Branch Warren, Steve Kucklo, Johnnie Jackson og diverse andre pro’s rundt meg, så det ble en vanesak for meg. Du kan helt klart regne med å støte på Branch, Jackson eller selveste Mr. Coleman der inne.

Steven Kuclo coachet Henrik Lindh
Steven Kuclo coachet Henrik Lindh

Det går rykter om at det er mye kristendom og ganske mye rot her, som er en del av sjarmen. Har du noe og fortelle om det?

Det finnes masse historier om det hele, men kan si at eieren Brian er en veldig snill person. Han er veldig troende, men det er mange som er det i den delen av USA. Man merker det helt klart på Metroflex siden det står diverse bibelsitater på veggene. Brian har til og med skrevet en bok “Mitt idol går på vannet”. En kul sak er at han arrangerer en konkurranse hvert år (Branch Warren Gasp Classic) i Houston. Mellom Arlington og Houston sleper han med seg et trekors på ca 3 meter, som han setter opp over alt.

Hvordan var det for deg å trene i USA? Ble du kjent med noen?

Selve Metroflex i Arlington besøkte jeg bare en gang, siden jeg var bortskjemt med hjemmgymmen Destination, som er hardcore men rent! Jeg kan i dag si at jeg kjenner Johnnie Jackson, Branch Warren, Steve Kuclo med flere. Blant annet har Steve Kuclo coachet meg noen uker før “Phil Heath Classic” som resulterte i en 3. plass i tungvekt.

Du er tilbake i Norge. Kan du fortelle litt om når og hvorfor du reiste til USA?

Jeg reiste til USA for et par år siden, og har alltid elsket USA. Jeg ville helt enkelt oppleve det jeg alltid har drømt om. Så tok jeg tak i det hele og dro over med ingen større plan. Jeg lyktes i å gjøre alt jeg har drømt om og kan stolt lene meg tilbake nå og si at jeg gjorde det!

Opplevde du noe spesielt mens du bodde der? 

Skal jeg fortelle om alt det jeg opplevde der, så må jeg nok skrive en bok om det..haha! Men highlights var sponsoravtale med BetterBodies og jobbe på verdens kuleste gym Destination! Så fanget jeg enorme fisker og konkurrerte på Arnold Classic. Jeg jobbet også under Mr Olympia, kom på 4. plass i Arnold Classic, gjorde kule photoshoots, opplevde ekstremvær, ekstreme stormer og mye mer!

Hva er planen videre?

Jeg jobber akkurat nå deltid på NetCom og noen PT-timer har jeg også på 24fitness i Karl Johan. Videre ønsker jeg å utvide den biten fremover. Når det gjelder konkurranser, så blir det comeback til våren i Classic Bodybuilding på Loaded Cup og Oslo GP.

Henrik-Lindh

Henrik-Lind

Vi gleder oss till å se mer till Henrik på scenen her hjemme i Norge og ønsker ham LYKKE TIL!

Leave a Comment