Posted on: 27. mars 2014 Posted by: Bodymag Comments: 0
Hafþór Júlíus Björnsson, Jakaból

Hafþór Júlíus Björnsson er over to meter høy og han veier 180 kg! Denne mannen er kun 25 år gammel og han er i bedre form enn noensinne! Akkurat nå er han i Los Angeles for å vise at Island har de sterkeste mennene i verden. Han satser på tittelen VERDENS STERKESTE MANN!

Av: Marika Lejon

Hafþór Júlíus Björnsson, Jakaból

Bodymag dro til Island bare dager før Hafþór dro videre til USA for å konkurerre i Verdens Sterkeste. Han hadde akkurat kommet hjem fra Ohio og Australia og vi møtte ham på gymmet til Magnus Ver Magnusson som heter “Jakaból”. Han kan skremme alle og enhver, men selv om han er en brutal viking, så har han et godt smil og et vennlig håndtrykk!

Her kan du se videointervjuet vi gjorde med denne store, sterke kjempen.

http://youtu.be/3nlucHTvJaM 

 

Vil du bli sterkere? Besøk Gymgrossisten i Parkveien og skaff det du trenger for å bli sterkere!

Hafþór Júlíus Björnsson, Jakaból

Trenger du en boost på treningen? Kjøp kreatin og pre workout online NÅ hos Kostimport.no!

Litt fakta om Hafþór

Hafþór Júlíus Björnsson begynte å konkurrere i strongman-konkurranser etter en alvorlig kneskade og måtte ende sin karriere i basketball. Han møtte den islandske strongmannen Magnus Ver Magnusson på Jakaból i 2008. Her sa Magnus til Hafthor at han virket som en god kandidat til strongman . Hafþór er den høyeste strongman noensinne fra Island, med sine 206 cm. Hafthor har vunnet mange konkurranser og deltatt i Verdens Sterkeste mann tre ganger før. I 2011 fikk han 6. plass og de to neste årene fikk han tredje plass. Hans drøm og hans mål er å vinne Verdens Sterkeste Mann og akkurat nå er han i Los Angeles for å kjempe om tittelen. Han er i finalen og vi venter spent på resultatet. Brian Shaw er verdens sterkeste mann for øyeblikket, men dette kan fort endres i løpet av disse dagene. Strongman er en av verdens tøffeste konkurranser og det er fort gjort å ryke leddbånd eller pådra seg andre skader.

Hafþór Júlíus Björnsson and Marika Lejon at Jakaból
Hafþór løfter reporter Marika Lejon som fjær på Jakaból!

Game of Thrones

Hafþór har også vært med som skuespiller i en meget kjent serie. Han spilte rollen som Gregor Clegane i den fjerde sesongen av HBO-serien “Game of Thrones” i august 2013. Han er kun 25 år, men har allerede rukket å gjøre en hel del. Vi håper å se mye til ham i fremtiden og krysser fingrene for han mens vi venter på resultatene fra Los Angeles. Island er Norges nabo og vi har all grunn til å heie på våre vikingvenner.

Hafþór Júlíus Björnsson, Jakaból

Leave a Comment