Posted on: 5. mai 2013 Posted by: Bodymag Comments: 0

Mette Ulseth tok gull i EM. Jeanette Elstad fikk sølv i Bikini. For en dag for Norge! Likevel var det ingen som slo Slovakia, som fikk gull i alle bikini-klassene. Tidligere VM-vinner Karin Andovska tok Bikni-overall i kveld!

Av: Marika Lejon

Linker til EM-saker

IMG_0881

Her kan du se bilder fra siste dagen i EM. Det var finaleshow, hvor det endte veldig godt for de to norske som klarte å knive seg frem i den råtøffe konkurransen. Jeanette Elstad danket ut hele 24 bikini-jenter og kom på 2. plass og Mette Ulseth vant sin klasse. I publikum fant vi Nina Gjengaar, som var litt nedfor etter å ha blitt eliminert i går.

Hvordan var forventningene dine i går?

Jeg hadde ingen forventninger, men jeg trodde det ville gå bedre enn det gjorde. Jeg tenkte at jeg hvertfall skulle komme gjennom turneringen, men da jeg så de andre jentene så skjønte jeg at jeg ikke var helt der. Det var litt annerledes enn det vi har hjemme i Norge.

Ja, de er hardere?

De er steinharde. Det er det sykeste jeg har sett faktisk. Det her holder amerikansk standard lett!

Hvor mange kilo tror du at du måtte ha gått ned for å bli så hard?

Fire- fem kg kanskje. Da hadde jeg veid jeg 55kg. Jeg er 170 cm høy. Enten måtte jeg ha gått ned de fem kiloene, eller så måtte jeg ha skaffet meg mer muskelmasse og gå ned tre kilo til.

Hvordan tok du det i går, da du ble eliminert?

Jeg ble veldig lei meg. Da jeg fikk spist litt, så føltes det fakstisk litt bedre. Det kommer nye muligheter og jeg er veldig fornøyd med sesongen min i Norge.

Hva har du lært av EM?

Jeg har lært at det er veldig stor forskjell på Norge og utlandet. Jeg synes Norge kunne tilpasset seg slik det er internasjonalt. Alle land som har Bikini og Bodyfitness, bør bli enige om hvordan standarden skal settes. Det er veldig forskjellige jenter som kommer hit.

Er det bare spising nå?

Ja, jeg og Lill spiste fryktelig mye i går og ganske mye i dag. Nå har jeg blitt litt lei, for å være helt ærlig. Nå er jeg tilbake på vann, jordbær og nøtter. Sjokolade gjør meg kvalm. Jeg skal tilbake på diett igjen på tirsdag. Jeg tenker å stille i Stavanger Open og NM. Det er fire måneder til. Jeg vil derfor fortsette på diett og også endre litt på dietten tror jeg. Kanskje kroppen min responderer litt bedre da, så jeg kan bli mye hardere. Vi får se hvordan det går. Jeg vil hvertfall prøve å komme i mye bedre form til høsten.

Lill Nikolaisen satt ved siden av Nina, da vi intervjuet henne. Hun kunne fortelle oss at hun ikke var fornøyd med sin EM-deltakelse, men ønsket ikke å kommentere saken ytterligere. 

Jeanette Elstad fikk 2. plass i Bikini Fitness- EM i dag. 

IMG_0928

Hvordan føles det?

Det føles helt sinnsykt. Det er en utrolig deilig følelse. Det er utrolig morsomt å være topp åtte i Europa og topp to i min egen klasse. Jeg hadde ikke forventa dette her i det heeeeele tatt! Jeg gråt og jeg gråt, og jeg gråt. I går da jeg fikk finaleplassen, så trodde jeg ikke på det engang. Vi måtte sjekke lista flere ganger for at jeg skulle tro det. Å komme på 2. plass i dag er sinnsykt rått, sinnsykt kult og det gir bare mer glede av den gleden jeg allerede har av å drive på med dette her. Det er fjerde gangen jeg kommer på pallen av fire ganger, og det er helt fantastisk.

Hvor er dere på vei nå? De står og venter på deg… 

Nå skal vi på Mc Donald’s. I kveld er det bankett og da kan jeg endelig spise i buffeén, slik jeg har snakka om. Jeg har gått rundt den buffeén 10.000 ganger, så nå gleder jeg meg til å fråtse i den. Jeg har hørt at den ser bedre ut enn den smaker, så nå får vi se.

Vi i Bodymag synes maten er veldig god, så jeg tror du kan glede deg!  

Gratulerer! 

Tusen takk!

Her er bilder fra finalen

IMG_0721

IMG_0722

IMG_0723

IMG_0724

IMG_0725
Mette Ulseth

IMG_0726

IMG_0728

IMG_0729

IMG_0732

IMG_0733

IMG_0735

IMG_0736

IMG_0751

IMG_0756

IMG_0757

IMG_0764
Jeanette Elstad i blå bikini (nr. 333)

IMG_0768

 

IMG_0775

IMG_0789

IMG_0794

IMG_0807

IMG_0813

IMG_0816

IMG_0838

IMG_0834
Slovakiske Karin Andovska vant Bikini-overall. Slovakia vant alle bikini-klassene.
IMG_0825
Slovakisk firkløver i Bikini-overall!
IMG_0824
Slovakisk firkløver i Bikini-overall!

IMG_0843

IMG_0870
Mette Ulseth vinner klassen sin!

IMG_0877

IMG_0908

IMG_0902

IMG_0900

IMG_0891

IMG_0910

IMG_0918
Overall i Bodyfitness gikk til Ungarn.

 

Leave a Comment