Posted on: 2. september 2015 Posted by: Bodymag Comments: 0

Vil du bli bedre i å posere? På lørdag inviterer Jelani Ask og verdensmester Alexander Myrvold til gratis poserings-workshop. Dette er et event som passer debutanter, tidligere utøvere eller de som er nysgjerrige og kanskje går med en fitness-drøm i magen.

Alexander Myrvold5
Alexander Myrvold

Jelani Ask som i 2014 fikk gull i Men´s Physique på både Arnold Classic og Oslo Grand Prix forteller at en slik workshop er noe de arrangerer for at atletene kan komme med tips og anbefalinger til hverandre. Det er et seminar der man kan lære av hverandre og bli bedre på de tingene man er usikker på. Det vil ikke bare være posering som står i fokus. Temaer som poseringsfarge, diett, vannmanipulering og shorts/bikini vil også bli diskutert. Da kan man komme med tips, konstruktiv kritikk og anbefalinger.

Jelani Ask
Jelani Ask

Alexander forteller at poseringstrening har ALT å si når man står på en scene.

— Du kan ikke vinne Olympia uten å posere bra. Det handler om å skjule sine svakheter og fremheve det beste. Jelani og jeg har gjort det bra i konkurranser og vet hva det innebærer. Det er viktig å være trygg på scenen og vite hva man skal gjøre i de forskjellige situasjonene. Vi vil gi deltakerne trygghet, lære dem å være komfortabel på scenen og komme med konstruktiv kritikk.

Alexander Myrvold

Alexander Myrvold under shoot for Gymgrossisten
Alexander Myrvold under shoot for Gymgrossisten

DU er hjertelig velkommen og eventet starter klokken 12:00 på lørdag 5. september hos Muskelklinikken på Oslo Tennisarena. Workshopen varer til 18:00 og du kan melde deg på via facebook, sms eller mail. Meld deg på nå for å sikre din plass:

Send fullt navn og personalia til

jelani@muskelklinikken.no

eller

pr sms:

Jelani: 950 20 814

workshop

Jelani har ikke bare erfaring med Men´s Physique. I 2013 fikk han NM-gull i Athletic Fitness. Alexander Myrvold er verdensmester i Men´s Physique (2014), så gutta som arrangerer dette seminaret kan sakene sine langt mer enn godt nok.

jelani4

Alexander og Jelani stiller denne høsten!

Alexander Myrvold stiller i sitt første proff-show denne høsten og har mye å gjøre i disse dager. Han har akkurat fått seg en deltidsjobb på El-kjøp (Lyd & Bilde avdelingen) i Lørenskog og gjør seg klar til et nytt kapittel i livet. 

— I fjor vant jeg VM i Canada, Montreal . I år skal jeg delta i mitt første pro-show som finner sted i Italia, San Marino. Å kunne reise slik rundt på konkurranser er kult og spennende. Jeg får møte nye folk og sett nye omgivelser.

Under shoot for Gymgrossisten
Under shoot for Gymgrossisten

Gjør du noe annerledes i år enn i fjor med tanke på oppkjøring?

— Jeg skal ikke stresse meg i form, slik jeg gjorde i fjor. Nå 11 uker før konkurranse er jeg i god form. Om tre uker er jeg konkurranseklar. Etter det  skal jeg bare justere opp og ned mot konkurransedagen. Jeg vil ha god tid og være klar på forhånd. Når det gjelder treningen har jeg fokusert på helheten og prøvd å bli bedre på alt. Jeg har jobbet med å bli større og bredere jevnt over.

Hva kan skje videre hvis du gjør det bra i Italia?

Jeg er litt usikker, men jeg håper og tror at konkurransen kan kvalifisere til Mr. Olympia og Arnold Pro i USA. Nå er det bare å nullstille seg. Det blir som å starte på nytt. Jeg må glemme alle tidligere seiere og starte et nytt kapittel. For å være ærlig så har jeg selvsagt høye forventninger. Jeg håper på å vinne. Jeg skal i hvert fall gjøre alt jeg kan for å vinne. Jeg vil gå på scenen og vite at jeg ikke kunne gjort noen ting bedre. Resten er opp til dommerne.

Alexander-Myrvold

Jelani stiller også i høst. Han konkurrerer i Men´s Physique under NM og har jobbet målrettet med sin fysikk siden Arnold Classic.

— Det har skjedd mye siden Arnold. Jeg har gitt mer oppmerksomhet til de små detaljene for å få en bedre helhet. Noe av det jeg har fokusert mye på er å fylle tomrommet mellom øvre del av brystet og skuldrene. Dietten min er også litt annerledes. Jeg er ikke like nazi på maten og tør nå å smake på litt annen type mat enn den samme gamle diettmaten. Jeg føler meg mye tryggere på kostholdet og føler at jeg stresser mindre. Kalori-inntaket har jeg ikke endret på. Det er slik som det har vært før under diett.

IMG_4981 kopi

— Når det gjelder trening, så har jeg gått fra 5-splitt til 4-splitt. Det gjør at jeg får trent hver muskelgruppe litt oftere. Jeg delte kroppen opp i 5 før og hadde to treningsfrie dager. Nå som jeg kjører 4-splitt blir det 4 økter + 1 til 2 økter i uken. Da får jeg gjort 1 muskelgruppe ytterligere i uken og har en dag mindre treningsfri.

Hvis DU vil bli en bedre atlet, så møt opp på Muskelklinikken på Oslo Tennisarena førstkommende lørdag klokken 12:00. Det er GRATIS, så det er ingen grunn til å nøle!

Jelani til venstre

Alexander Myrvold2

Leave a Comment