Posted on: 7. april 2013 Posted by: Bodymag Comments: 0
Stine Moen Nielsen og Janne Moland

Denne helgen er atletene klare for skikkelig show på Rica City Hotel i Fredrikstad. Hele lørdagen er åpen for alle debutanter som vil vise formen sin på scenen! Stevnet går over to dager og søndagen er for de viderekomne. Vi dro på stevnet for å sjekke ut de brune, glinsende og muskuløse kroppene!

Av: Marika Lejon

Fredrikstad Open

Reportasje og bilder fra lørdag (debutanter)

Resultater

Intervjuer etter forbedømming

Andreas Santorinios i finalen

IMG_9372
Hvordan gikk forbedømmingen for deg?

Jo, bra. Men litt i overkant. Jeg har spist litt for mye. I dag tidlig veide jeg 82kg, men veide inn på 76. Jeg føler meg mye mer fylt nå enn da jeg stilte på Loaded i Danmark. Etter seks måneder på diett nå, virker det som kroppen bare suger til seg ALT! Det er ingen stopp og vekten bare øker og øker. Hvis jeg veier meg etter jeg har spist etter finalen, kan det godt være at jeg veier 86kg, for den saks skyld.

Hvordan var Loaded?

Åh, det var bra. Det var gøy! Jeg synes det gikk kjempebra. Jeg stilte i to klasser. Det var Junior og Classic. I Junior fikk jeg 2. plass. Jeg hadde håpet å vinne min siste Junior-konkurranse, men jeg er ikke bitter. Jeg ble presset bak en som veide 14kg mer enn meg, så det var jo greit. I Classic fikk jeg en 4. plass. Det er jeg jævlig fornøyd med. Jeg er faktisk mer fornøyd med den 4. plassen enn 2. plass i Junior, fordi nivået var mye høyere. Jeg tror nok nivået i dag er svakere enn på Loaded, så det kan gå bedre plasseringsmessig i kveld. Men jeg er ikke så opptatt av hvem jeg stiller mot. Jeg er mer opptatt av min egen prestasjon og form. Jeg vil jo vinne i dag, selvfølgelig. Det er derfor jeg er her. Dette er en konkurransesport, men om det ikke går den veien, så har jeg hvertfall gjort det beste jeg kan gjøre. Jeg er mer fornøyd med formen i dag, enn på Loaded. Jeg føler meg mer fylt og mye større og det er mer trykk i kroppen. Det er en veldig fin linje mellom å karbe riktig og karbe litt for mye. Jeg var akkurat på grensen, for i det jeg gikk av scenen begynte jeg å svette.

Mette Ulseth er klar for kniving!

Mette Ulseth
Du gjorde det veldig bra på Loaded. Hvordan går det i dag?

Jeg vet ikke. Det føles veldig godt. Jeg føler meg i bedre form nå. Det er mange bra debutanter og Stensland er jo i kjempeform, så vi får bare krysse fingrene. Stensland og jeg stiller i samme klasse i dag, men vi var ikke i samme klasse på Loaded. Vi fikk begge 1. plass på Loaded fordi vi stilte i forskjellige klasser, men i dag er det kniving. Hun er et stort forbilde for meg og hun er i kjempebra form, så man skal ikke ta dette for gitt.

Hvilket team stiller du for?

Nå er det Team Performane, som før het Gymgrossisten.

Hvordan har morningen og kvelden i går vært for deg?

I går startet det veldig dårlig, for jeg begynte å bli litt forkjøla. Jeg svetta og frøys litt om hverandre. Så fikk jeg vondt i halsen. Da tenkte jeg “oi, hvordan skal det her gå”. Men da jeg våknet i dag, så føltes det godt og nå føler jeg meg veldig bra.

Asta Samanta Harsten er klar for finale i Bikini Fitness.

Asta Harstein
Hvordan har dietten gått denne gangen? Det er ikke så lenge siden du debuterte.

Den her gangen har det gått enda bedre, egentlig. Man vet hva man går til nå. Sist var jeg debutant, men det har vært veldig tungt også. Jeg har nesten ikke hatt pause siden Norway Open i Trondheim i fjor.

Gruer du deg eller gleder du deg?

Jeg gleder meg, fordi jeg føler at jeg gjorde det veldig bra! Jeg tror det kommer til å gå bra i finalen. Nå har jeg gjort dette før og har øvd veldig mye. Nå føler jeg meg avslappa og veldig fornøyd.

Finale-intervjuer

Da var det premieutdeling igjen! I dag var debutantene som var med i går på samme rekke som de som allerede har stått på scenen før. Klassene var tøffere i dag og debutantene måtte knive med mange som gjorde det knallbra på Loaded Cup i forrige uke. Den første debutanten som fikk motta en førsteplass-pokal i dag var debutanten Stine Moen Nilsen (19).

Stine Moen Nielsen og Janne Moland
Stine Moen Nilsen og Janne Moland

Hvordan var det å vinne den lave AF-klassen, Stine?

Ja, det var artig. Det var bare første gang, så jeg skal bli større og sterkere til neste gang. Jeg har masse å hente på styrken spesielt.

Og nå er det overall?

Ja, faktisk!

Hvordan går det tror du?

Nei, der møter jeg nok tøffe Janne. Hun tar nok den! Det fortjener hun. Hun var dødsrå på styrken.

Janne Moland vant som Stine forventet og 2.plassen gikk dermed til Aslaug Lia Pettersen i den høye AF-klassen.

Janne Moland og Aslaug Lia Pettersen
Janne Moland og Aslaug Lia Pettersen

Hvordan har du det Aslaug?

Jeg er fornøyd med dagen. Janne er en hard konkurrent. Hun klarte jo masse chins og dips.

Hvordan gikk det med dine chins og dips?

Jeg fikk jo 2. plass på chins og dips da, så er jeg fornøyd med at jeg klarte det. Jeg er ferdig for dagen og nå skal jeg kjøre hjem og kosespise litt. Så forbereder jeg meg til Oslo Grand Prix.

Aslaug Lia Pettersen
Lykke til videre og gratulerer med 2. plassen!

Så står det mellom Stine og Janne i overall og vinneren ble også som Stine forventet: Janne Moland.

Janne har fått to pokaler og musclegainer. Hun rekker ut bøtta til coachen og sier “den kan du få, for det er musclegainer”. Så er hun klar for intervju.

Hvordan føles det å ta overall?

Jo, det føles veldig fint og helt greit egentlig. Jeg skal feire nå, for jeg har fått lov av coachen. Nå skal jeg kose meg med mat i dag og halve i morgen. Bare halve! Tror nok det blir Pizza og Pepsi Max.

Hvor lenge har du vært på diett frem mot denne konkurransen?

Nja…det er vel åtte uker eller noe sånn.

Så da er du i rimelig god form hele året du?

Ja, jeg prøver å være i grei form så jeg slipper å kjøre meg så hardt. Jeg kjører litt annet opplegg denne gangen.

Hva har du gjort annerledes?

Jeg har ikke gått noe. Altså, det har nesten ikke vært noe kardio. Det har fungert veldig greit. Jeg har en coach som heter Glenn Eivindsen, som har satt opp opplegget de siste 3-4 ukene. Han sa at jeg skulle kutte ut kardio for å beholde mer masse på beina og på rumpa. Det funka veldig bra.

AF-gutta rakk vi desverre ikke å intervjue før de forsvant fra backstage, men da AF var ferdig var det Bikini-jentene som skulle dømmes!

Nina Gjengaar fra Haralds Gym er veldig spent før hun skal på scenen. Hun kom på 2. plass på Loaded Cup og muligheten for å vinne i dag er stor!

Nina Gjengaar

Hvordan er nervene?

Det går greit foreløpig, men når jeg kommer bak scenen kommer jeg til å bli supernervøs.

Hva synes du om konkurrentene dine i dag i forhold til på Loaded Cup forrige helg?

Jeg synes faktisk de er finere i dag. De ser bedre ut. Jeg har ikke noe magefølelse i dag og håper bare på det beste.

Nina endte opp med samme plassering som på Loaded og debutanten Cecilie Alværn Wilhelmsen stakk av med overall.

Cecilie Alværn Wilhelmsen

Du debuterte for litt over 24 timer siden og har allerede tre pokaler! Hvordan har disse to dagene vært for deg?

Det har vært kjempegøy. Det har vært nytt, veldig spennende og utfordrende. I går da jeg gikk av scenen, så tenkte jeg at jeg kanskje ikke skulle være med i dag, men så fikk jeg en liter med Pepsi Max og etter jeg hadde drukket opp den, så fant jeg ut at jeg ville bli med likevel. Det angrer jeg ikke på! Da jeg våknet opp i dag, var kroppen kjempebra og jeg følte meg opplagt og fin. Da gledet jeg meg bare og tenkte på dette som en bonus. Men dette kunne jo ikke blitt bedre! Nå er jeg veldig glad.

Men du skal ikke være med på Oslo Grand Prix neste helg på grunn av skole, slik du nevnte i går?

Nei, og det er på grunn av skole og økonomi også egentlig. Jeg har jo forsåvidt lyst. Det er ikke lysten det står på. Jeg må prate litt bak her med dem som coacher meg, så kan det være det finnes en løsning likevel. I hvertfall så ser dere meg igjen nesten garantert til høsten. Jeg har veldig lyst til å satse mot NM.

Før du går så må jeg bare spørre om hva du studerer?

Jeg studerer eiendomsmegling, så jeg er ferdig om et år. Jeg gleder meg veldig mye til å komme ut i jobb. Jeg jobber litt allerede gjennom Eiendomsmegler1. Jeg stortrives med det og jeg stortrives med treningen.

Du har en spennende tid foran deg da?

Ja det er mye fart og det er mye kjekt. Det er mange utfordringer, men det liker jeg. Jeg liker å være aktiv og ha veldig mye på planen. Det er da jeg har det gøy.

Vi ønsker Cecilie lykke til videre og håper at vi får se henne i GP og på NM. 

Bodyfitness-jentene var neste ut for å få pokalene sine. Mette Stensland vant Loaded forrige uke og tok overall. Der slo hun også ut en av damene som vant Arnold Classic. I dag fikk hun 2. plass.

Er du fornøyd?

Ja jeg er kjempefornøyd. Noen ganger går det helt til topps, men jeg er kjempefornøyd med en 2.plass. Mette Ulseth er utrolig flott, så det unner jeg henne virkelig.

Tommi Thorvildsen var ikke like fornøyd, men gratulerer kjæresten sin som han har coachet hele veien. Han mente hun var best og skulle vunnet.

Mette Ulseth kommer inn backstage etter noen minutter etter å ha tatt overall. 

Hvordan føles det?

Åh, det er helt fantastisk. Endelig! Jeg er så glad. Jeg har ikke ord og er helt satt ut.

Hva skal du gjøre nå da?

Nå skal jeg drikke. Jeg er så tørst! Nå skal jeg spise og drikke, så er det på igjen mot Oslo Grand Prix.

Hva har du lyst på nå?

Poteter og vann.

Du var litt småsjuk i går. Hvordan er formen nå?

I dag føler jeg meg veldig bra. Jeg tror det var veldig lurt å ligge med beina høyt i går og ta det helt med ro. Det føles bra.

Gratulerer!

Tusen takk!

I Bodybuilding tok Islandske Amor Haukson overall. Han har tatt tre seiere på en uke. Han vant et stevne på Island, Loaded Cup og her i Fredrikstad i kveld. Nå venter han på overallen. 

Hvordan tror du det går?

Jeg er ikke helt sikker. Jeg får håpe at jeg vinner.

Lykke til!

Tusen takk!

Så går islendingen “Amor” ut på scenen og opplever det han håpet på. Han tok overall! 

Amor Haukson

Hvordan føles det?

Jeg vet ikka hva jeg skal si! Det føles bra. Jeg har vunnet masse penger og stor pokal.

Hvor mye penger fikk du?

10.000 kr. Det er 220.000 islandske som er verdt 22.000 norske.

Hva skal du bruke de på?

Jeg vet ikke. Kanskje bli større. Vi får se. Hvertfall litt Mc. Donalds.

Er du med neste uke på GP?

Det tror jeg nok, men vi får se.

Hva skal du gjøre i kveld? Hvordan feirer du?

Jeg tror det blir Dolly Dimples Pizza.

2. plass overall gikk til Jan Vidar Berg. Han fikk tre pokaler i dag. 

Fredrikstad Open

Hva vant du?

Jeg vant -80, Veteran og 2. plass Overall. Nå er det bare hjem og kose meg litt. Jeg skal spise og gjøre meg klar til neste helg i -80 i GP. Det er hardkjør i morgen igjen, så det er bare å kjøre på!>>>

Jan Vidar Berg

Lykke til videre og gratulerer!

Takk!

Leave a Comment