Posted on: 21. januar 2015 Posted by: Bodymag Comments: 0
Niro De La Rua

Fra overvekt til superform på 22 uker! Helt siden bildene av Niro De La Ruas utrolige forvandling begynte å spre seg på sosiale medier har alle lurt på: Hvordan gjorde han det? 

Niro De La Rua

Stor, tung og en vekt som viste 104 kg. 22 uker senere: et steinhardt muskelfjell på 87 kg med gullmedalje fra bodybuilding-konkurransen Norway Open rundt halsen.

Riktig ernæring og riktig kosttilskudd
– Jeg trente selvsagt veldig, veldig hardt under dietten, men jeg må si at riktig kosthold og kosttilskudd kombinert med blod, svette og tårer er nøkkelen til min suksess, sier Niro, som vanligvis jobber som naprapat på City Naprapati i Sandnes. Det handler om å finne balansen med gode, sunne og ferske matvarer. Deretter toppes effekten med effektive fettforbrennere og kosttilskudd som bevarer musklene.

Ikke vær redd for karbohydrater
– Generelt er det en overdrevet frykt for karbohydrater i samfunnet i dag. Det synes jeg er synd. Så lenge man passer på at kvaliteten er bra, så er det ingen fare. Selv spiser jeg mye ris, havregryn og søtpoteter, og har jo lykkes med å komme i bra form, sier Niro og ler. I kombinasjon med effektive kosttilskudd slipes formen enda et hakk nærmere perfeksjon.

Slip bort underhudsfettet og bevar muskelmassen
Det er de små detaljene som tok meg til vinnerformen. Ripped Hardcore er en virkelig effektiv fettforbrenner som også demper sulten, noe som gjorde det mye enklere for meg under dietten. For å forbedre muskeloppbyggingen, bruker jeg i tillegg daglige BCAA XL Caps samt ZMA Hardcore for bedre søvn og restitusjon.

Vil du lese om flere forvandlinger? 

Slik ble Kim et helt nytt menneske!

Fra 130 kg til 68 kg! Kine debuterer i Women´s Physique!

Tonje gikk ned 22 kilo og toppet pallen!

bcaa gymgrossistenbcaa

Niro De La Rua

Leave a Comment