Posted on: 8. november 2013 Posted by: Bodymag Comments: 0
Ole Morten Dragseth, Shapes Fitness

Ole Morten Dragseth har vi sett endel på scenen, men nå begynner det å bli noen år siden. Det er ikke så rart, for han har mange jern i ilden. Nå flytter han fra Trøndelag for å jobbe som daglig leder på Shapes Fitness på Brennåsen.

Ole Morten Dragseth, Shapes Fitness

Meritter (2007-2009): 

  • 3. plass: Sandefjord Open
  • 1 plass: Oslo Grand Prix
  • 3. plass: Norgesmesterskap
  • 1. plass: Larvik International Grand Prix
  • 4. plass: Larvik, overall alle vektklasser

På sørlandet er det nå to Shapes. En i Sørlandsparken (Shapes Østsia) og en på Brennåsen. Brennåsen ligger mellom Mandal og Kristiansand. Tidligere har Ole Morten jobbet på Kaliber Gym som personlig trener og han har coachet mange mot konkurranse. Han har jobbet på mange andre sentere også, men er veldig fornøyd med å nå kunne være sjef på et tyngre gym. Shapes er i følge Ole Morten selv et tungt gym, men med sal-muligheter og har dermed det beste fra begge verdenene.>>>

Ole Morten Dragseth, Shapes Fitness

Ole Morten Dragseth, Shapes Fitness

Dragseth stilte sist i Larvik i 2009. Han har hatt lyst til å stille hvert år siden dette, men siden Athletic Fitness (som er grenen hans) har forandret seg litt og mye annet har opptatt Ole Morten, så har det enda ikke blitt noe konkurranse på han. Athletic Fitness blir nå kjørt uten pause mellom de forskjellige øvelsene og dette tidspresset kan bli litt tøft når man har rundet 40. Det var også hinderbaner, noe som Ole Morten trivdes bra med. Nå gjennomføres altså ikke AF på helt samme måte. Som Ole Morten selv sier, så er verdensmesteren over 40, så tanken om å komme seg på scenen igjen ligger og lurer!

Til alle dere sørlendinger som har en drøm om å stille i en eller annen gren, så er kompetansen på Shapes stor! Kom til Shapes og la deg inspirere enten om du bare vil komme i bedre form, eller om du ønsker å stille. Nå som det er nye grener som Men’s Physique og Bikini Fitness, så håper vi at det vil komme enda flere på scenen fra sørlandet. Nå har dere hvertfall gode muligheter ettersom Ole Morten tar med seg alle erfaringene sine fra landet rundt.

Ole Morten Dragseth, Shapes Fitness

Ole Morten Dragseth, Shapes Fitness

Leave a Comment