Posted on: 13. mars 2015 Posted by: Bodymag Comments: 0
Joachim-Al_Hauari

Miriam har intervjuet seks atleter om sjekking på gym! Denne gangen er det Joachim Al Hauari som svarer på spørsmål fra Miriam. Er det greit å bli sjekket opp mens man trener?

Joachim-Al_Hauari
Joachim har vunnet flere pokaler i Men´s Physique. Likevel tar han ikke lett på sjekkingen. Han vil helst ha den ene rette og ingen annen.
Av: Miriam Jødal
Foto: Privat
Denne reportasjen har 6 deler. Tidligere har Daniel StisenStephan R. KovacLinda K. RambøJelani Ask og Dag Roar Lie svart.

Navn: Joachim Al Hauari

Alder: 24

Gym: 24fitness

Sivilstatus: singel

Gren: Men’s Physique

Hva synes du om å bli sjekket opp på et treningsstudio?

Det er sikkert hyggelig det. Har personlig ikke hatt den erfaringen jeg, for når jeg drar på gymmen, så er det for å trene. Men skal ikke lyve — damer som trener er sexy. De beviser at de har et sunt forhold til mat/helse og det å ta vare på seg selv. Det å sjekke opp på gym kan være sunnere og man treffer mennesker av samme interesse. Det er en bra ting.

Er det viktig å gjøre litt research først, eller bør man bare dure frem svett og hyggelig?

Jeg synes man må se litt an på forholdene. Samtidig — om man liker vedkommende bør man ikke være redd for å spørre uansett. Ingen tar skade av en hyggelig samtale på noe potensielt under en treningsøkt. Som regel er det en stor sosial kontroll i treningsmiljøet og blant annet gymmen jeg trener på. Alle kjenner alle omtrent. Derfor er det også viktig å gjøre research, slik at man ikke tråkker på noen. For meg så er viktigheten av å ha et godt miljø der jeg trener viktig. Det er noe jeg setter svært høyt.

Vil du komme i bedre form? Kjøp alt du trenger av kosttilskudd hos Gymgrossisten Butikk i Sorgenfrigata!

Kan sjekking oppleves provoserende når det skjer på et gym?

Det er ikke noe mindre provoserende enn om det skjer på byen. Det som fort kan bli provoserende er når en ikke gir seg, til tross for lite interesse tilbake. Da kan det fort bli litt ekstra provoserende på gym hvor man er for å trene.

På hvilken måte bør man gå fram hvis man har et godt øye til noen på treningen?

Gå frem på din måte og slik som virker mest naturlig for deg. Jeg tror trening som tema er en god start. Anbefaler ikke å gå frem to uker før konkurranse, for da går alle kaloriene på å være glad og trene, haha! Utenom det handler det bare om å tørre å spørre. Dersom ingen tar initiativet, skjer det heller ingen ting. So fight for what you want!

“For meg finnes det kun en jente, så jeg stresser ikke.”

Sjekker du opp folk når du trener?

Jeg gjør nok ikke det dessverre. Jeg er så fokusert på det jeg skal gjøre og bruker egentlig hele tiden min på å trene hardt og prøve å lære mest mulig av alle rundt meg. Dersom det blir en dialog med ei jente på gymmen, så omhandler det som regel trening og gjerne noen jeg kan lære litt av. Jeg tar meg alltid litt tid ved siden av Whey Explode og riskakene for å være sosial med alle team mates 🙂

Det er ganske mange menn som trener der du trener, hadde det vært greit hvis en mann ga deg et kompliment?

Ja, absolutt. I vår treningsverden kan man fort bli litt blind på seg selv. Spesielt på en konkurransediett synes jeg det er utrolig hyggelig med komplimenter fra gutter om treningsresultater. Man jobber utrolig hardt og det å få komplimenter fra samme kjønn, betyr at det arbeidet man har lagt ned har ført til noe 🙂 En type bekreftelse på at man er på rett vei. Jeg synes man skal gi hverandre komplimenter dersom man mener det uansett. Det kan gjøre en dårlig dag til en bra dag for flere. Når det gjelder komplimenter fra homser er det også hyggelig det, så lenge det ikke blir for mye. Å få mange slike komplimenter når man er hetero kan fort bli irriterende, spesielt på et treningsstudio. Man må respektere hverandre uansett legning og ikke tråkke over grenser 🙂

Hvis du så noen du fant attraktiv på et helsestudio, hadde du gått bort til vedkommende og hva hadde du sagt?

Hadde jeg funnet en attraktiv jente på gymmen hadde jeg nok ikke gått bort mest sannsynlig. Jeg er vel litt sjenert på den fronten jeg. Men hadde jeg gått bort ville jeg nok gitt komplimenter, for det jeg syntes var bra og sagt hva jeg liker ved henne. Deretter hadde jeg spurt henne på en date utenfor gymmens lokaler. Men jeg er som sagt meget sjenert når det gjelder sånt. For meg finnes det kun en jente, så jeg stresser ikke.

“Kjærlighet ved første blikk tror jeg ikke helt på — jenta er så mye mer enn hva du ser ved et blikk.”

Nå vet ikke jeg om du er en sånn som er på sjekker’n på byen, men funker samme taktikk f.eks på et helsestudio?

Tror ikke det er veldig annerledes, men det er nok enklere på gym hvor man faktisk har noe til felles da. Det blir enklere å åpne en samtale som kan føre til noe mer. Så er det litt roligere omgivelser på gymmen og man er edru. Jeg vil si det er bedre å prøve ut taktikken sin på gym i stedet for byen 🙂

>>>

Joachim-Al_Hauari

Hvor tror du det er det beste stedet å treffe noen, hvis man er ute et seriøst forhold?

Jeg mener at det ikke er noe fasit på det. Man kan treffe henne på sosiale medier, på cafe eller på byen for den saks skyld. Det gjelder å møte på den rette da. Det er bedre å gå din vei og møte henne på veien, enn å rote seg bort i skogen på jakt.

Tror du på kjærlighet ved første blikk på et helsestudio?

Jeg tror at kjærligheten skapes der 2 er åpne, byr på seg selv og er ærlig. Om det er på et gym eller på veien mot toppen av Mount Everest utgjør ingen forskjell synes jeg. Kjærlighet ved første blikk tror jeg ikke helt på — jenta er så mye mer enn hva du ser ved et blikk.

Er det viktig for deg som trener så mye at interessen for trening er like stor hos den du treffer?

Klart det er et stort pluss om hun har interessen for trening, men i like stor grad som meg er ingen krav. Det er deilig å ha en som har forståelse for det du driver med. På den måten slipper man å ha diskusjoner på hvorfor man gjør det man gjør. Jeg liker jenter med former og som opprettholder en sunn livsstil. Det må ikke være styrketrening, men så lenge hun holder seg aktiv på et vis. Må si det er lite sjarmerende å komme hjem til en dame som knasker potetgull og ser på Sex og Singelliv hele dagen, når en selv bruker timesvis på kropp og sjel. Men i bunn og grunn: If you love her, motivate her ♡

Kan du gi noen tips til single gutter eller jenter som kunne tenke seg å sjekke opp noen på gymmen. Bør forresten menn og kvinner gå til verks på samme måte?

Mitt tips for gutter er vel å tørre. Tørre å spørre og gå bort. Start en samtale. Rett og slett ta initiativet. Det verste som kan skje deg er at du får et nei. La deg aldri knekke av et nei — det fins en annen der for deg. Når det gjelder jenter så anbefaler jeg dere å gjøre det samme, selv om jeg vet det er guttens oppgave. Resultatet er bedre enn hvis ingen gjør noe som helst.

Kan du beskrive den verste måten du kan tenke deg at noen hadde sjekket deg opp på, mens du var på gymmen?

Det må vel være tett opp mot konkurranse når jeg er svært sliten. Og under treningen mellom settene…

Vi takker Joachim for intervjuet og ønsker ham lykke til i kjærligheten!

 

Leave a Comment