Posted on: 6. februar 2015 Posted by: Bodymag Comments: 0
Jelani Ask

Miriam har intervjuet seks atleter om sjekking på gym! Denne uken er det Jelani Ask som svarer på spørsmål fra Miriam. Er det greit å bli sjekket opp mens man trener?

Jelani Ask

Denne reportasjen har 6 deler. Atletene som svarer er Daniel Stisen, Linda K. Rambø, Stephan Ramin Kovac, Joachim Al Hauari, Jelani Ask og Dag Roar Lie. Tidligere har Daniel StisenStephan R. Kovac og Linda K. Rambø svart.

Er gymmen en hemmelig sjekkearena? DEL 1:6 (Daniel Stisen)
Er gymmen en hemmelig sjekkearena? DEL 2:6 (Stephan R. Kovac)
Er gymmen en hemmelig sjekkearena? DEL 3:6 (Linda K. Rambø)

Navn: Jelani Ask
Alder: 24
Gym: 24fitness
Sivilstatus: Singel
Gren: Men’s Physique

Hva synes du om å bli sjekket opp på et treningsstudio?

Å bli sjekket opp på treningsstudio kan være hyggelig, men jeg er hovedsaklig fokusert på treningen og liker ikke å bli avbrutt eller forstyrret når jeg trener.

Du jobber som treningsansvarlig og personlig trener på Muskelklinikken. Hender det at du blir sjekket opp mens du er på jobb? Responderer du annerledes når du f.eks ikke er på jobb, men bare trener?

Jeg holder meg svært profesjonell på jobb og har aldri fått inntrykk av at noen sjekker meg opp mens jeg jobber eller er på jobb. Responsen min ville ikke vært annerledes da dette er noe jeg ikke foretrekker.

På hvilken måte bør man gå fram hvis man har et godt øye til noen på treningen?

Vær hyggelig, vær deg selv og vent til vedkommende er ferdig med økten dersom du ønsker kontakt.

“Skal du treffe noen eller finne kjærligheten i livet ditt, bør ikke klærne spille en rolle! De som ønsker å treffe noen mens de trener bør revurdere møteplassen sin. Hva skjedde med å la ting skje naturlig?”

Sjekker du opp folk når du trener?

Jeg har trent med vekter på treningsstudio siden jeg var 15 år gammel, så det har skjedd — jeg skal ikke lyve. Men det er ikke noe jeg gjør per dags dato! Gymmen er som kirken eller moskeen min. Jeg går hit for å finne meg selv, for å få ut mine synder, som de kristne skrifter, trener jeg!

Har dresscode noe å si når man trener, hva bør de som ønsker å treffe noen mens de trener ha på seg?

Haha, dresscode på et gym? For et spørsmål! NEI, NEI NEI! Ha på deg noe komfortabelt. Skal du treffe noen eller finne kjærligheten i livet ditt, bør ikke klærne spille en rolle! De som ønsker å treffe noen mens de trener bør revurdere møteplassen sin. Hva skjedde med å la ting skje naturlig? Man lager mat på kjøkkenet, sover på soverommet og dusjer på badet. Sjekking på gymmen blir som å dusje på kjøkkenet. Selvfølgelig er hygiene og logikk essensielt med tanke på klær.

Les mer om Jelani Ask (og se video)!

Hva bør man ikke ha på seg og hvorfor?

Man bør IKKE tenke for mye på hva man har på seg når man trener. Som min mor alltid sa da jeg skulle på skolen: “skal du på moteshow?»

Det er ganske mange menn som trener der du trener. Hadde det vært greit hvis en mann ga deg et kompliment?

Ja, et kompliment tas alltid imot med et stort takk! Personlig synes jeg vi skal bli flinkere på å gi komplimenter, det inkluderer meg selv. Kjønnsfordelingen er ganske jevn.

Hvis du så en du fant attraktiv på et helsestudio, hadde du gått bort til han/henne og hva hadde du sagt?

Nei, jeg ville observert og ignorert for å konsentrere meg om det jeg skal gjøre. Trene!

“Gymmen er som kirken eller moskeen min. Jeg går hit for å finne meg selv, for å få ut mine synder, som de kristne skrifter, trener jeg!”

Nå vet ikke jeg om du er en sånn som er på sjekker’n på byen, men funker samme taktikk f.eks på et helsestudio?

Det tviler jeg på. “Kan jeg kjøpe en proteinshake til deg”? Helt ærlig så er jeg ikke på sjekkern. Jeg føler ting rundt meg faller på plass naturlig, ikke påtvunget og forhastet.

Bor du i Bergen? Sjekk ut den nye Gymgrossisten Butikken!

Hvor tror du er det beste stedet å treffe noen, hvis man er ute et seriøst forhold?

Jeg tror spørsmålet ikke er hvor, men når! Verden er det beste stedet.

Tror du på kjærlighet ved første blikk på et hesestudio?

Jeg tror alt er mulig, men tviler på at det er kjærlighet som fanger blikket til den enkelte, på et helsestudio, for å si det sånn. 

Er det viktig for deg som trener såpass mye at interessen for trening er like stor hos den du treffer?

Nei, men å være bevisst på hvilke helsefremmede gevinster trening gir, og forståelse for at jeg er så aktiv er veldig viktig. Hvorfor så mange ikke trener er en stor debatt. Jeg skal ikke gå inn på den her, men det er vel litt som å røyke, bare omvendt. Vi vet at røyking dreper og er skadelig, men gjør det for det. Vi er mennesker. For meg er trening medisin, terapi og nesten en religion, det er en LIVSSTIL.

Kan du beskrive et romantisk drømmescenario på et gym?

Du våkner opp tidlig, full av energi, før vekkeklokken ringer. Du lager deg en fantastisk frokost med mye smak, farger og proteiner. Kaffen smaker bedre enn den har gjort tidligere og du har vasket alle treningsklærne så du kan velge å ta på deg hva du vil. Du pakker ned litt treningsmat, ekstra skift og alt får plass i bagen. Du går ut døren, og kommer på at du ikke har glemt noen ting. Gymmet er rett over veien, og de i resepsjonen smiler for en gangs skyld. Du sier hei, smiler tilbake og legger merke til at du er alene på gymmen. Det lukter rent! Alle vektskivene og alt utstyr er på sine respektive plasser og batteriet på iPhonen er fullt. Du skal akkurat til å sette i gang med oppvarmingsøvelsene dine før du skal kjøre bryst, skuldre og armer på samme dag (fordi du har hatt 2 dager fri, planlagt selvfølgelig), med en spisedag dagen før. Du kommer på at iPhonen er proppa full med ny musikk! Du trykker på play og lyden i dine ører gir deg en ekstase som du sjeldent føler. Musikken motiverer deg og du føler at hvis en bil hadde kjørt på deg nå.. ja, da synes jeg synd på sjåføren

WOW! Er ikke det romantisk, så vet ikke jeg 😉

Kan du beskrive den værste måten du kan tenke deg at noen hadde sjekket deg opp på mens du var på gymmen?

Gjentagende forstyrrelser eller berøring!

Vi takker Jelani for intervjuet og ønsker ham lykke til med kjærligheten!

Er du ikke like flott og sterk som Jelani? Kjøp alt du trenger av kosttilskudd og treningsklær hos Gymgrossisten.no

 

Leave a Comment