Posted on: 23. januar 2015 Posted by: Bodymag Comments: 0
Stephan-Kovac

Miriam har intervjuet seks atleter om sjekking på gym! Denne uken er det Stephan Ramin Kovac som svarer på spørsmål fra Miriam. Er det greit å bli sjekket opp mens man trener?

Stephan-Kovac

Det er ikke alle som synes byen er et bra sted å sjekke opp sin potensielle “soulmate”. Mange trenings-entusiaster er kanskje heller ikke å finne på byen? Det er et faktum at trening utløser endorfiner og gir energi. Med hormonene i sving, så er vel alt tilrettelagt. Man er for det første edru og man kan vise seg fra sin beste side. Er det visse koder man bør følge? Hvordan skal man i så fall gå frem? Er det for det sosial akseptert å bare gå frem, hvis man finner noe interessant der ute i en jungel av apparater? Miriam intervjuet seks treningsglade atleter for å få svar på sine spørsmål! 

Denne reportasjen har 6 deler. Atletene som svarer er Daniel Stisen, Linda K. Rambø, Stephan Ramin Kovac, Joachim Al Hauari, Jelani Ask og Dag Roar Lie. Sist ut var Daniel Stisen. Denne gangen svarer Stephan R. Kovac.

Les: Er gymmen en hemmelig sjekkearena? DEL 1: 6

Navn: Stephan Ramin Kovac
Alder: 18
Gym: 24 Fitness
Sivilstatus: Singel
Gren: Men´s Physique

Hva synes du om å bli sjekket opp på et treningsstudio?

Alt kommer an på hvordan jeg blir sjekket opp og ikke minst hvem som sjekker meg opp. Men alltid koselig med en prat, selv om jeg prøver å kjøre 100% når jeg trener og da er det ikke tid for småprat!

På hvilken måte bør man gå fram hvis man har et godt øye til noen på treningen?

Det er jo mange forskjellige måter og gå frem på, man må nesten se an situasjonen. For eksempel hvis jenta du har fått øye på sliter med et sett, så kan du komme bort til henne og tilby din hjelpende hånd.

Sjekker du opp folk når du trener?

Nei… altså, det har sikkert hendt i min livstid som fitness-entusiast, men jeg pleier ikke å gjøre det.

I morgen åpner nye Gymgrossisten Butikk i Bergen! Les mer her!

Har dresscode noe å si når man trener? Hva ville du tatt på deg hvis du skulle ta deg litt ekstra godt ut?

Dresscode er ikke helt min greie på gymmen, men for og ta meg ekstra godt ut ville jeg kanskje kjørt litt strammere treningsklær. Jeg tenker ikke så ofte på utseende når jeg er på trening, da er det meg og vektene som står i hodet!

Det er ganske mange menn som trener der du trener, hadde det vært greit hvis en mann ga deg et kompliment?

Ja, det kan du trygt si! Men alt spørs på hvilket kompliment han hadde gitt meg. Om det hadde vært et motivasjons-kompliment hvor han for eksempel sier “du har en bra fysikk” eller noe slikt, tar jeg det bare til meg som ros og blir glad! Men om en person sier slikt som ” Halla kjekken hva har’u bak smekken”, så trekker jeg meg kanskje litt unna! No offence..

“Det finnes masse rare damer der ute og det er ikke alle man vil være med hjem, for å si det sånn!”

Hvis du så en du fant attraktiv på et helsestudio, hadde du gått bort til han/henne og hva hadde du sagt?

Hvis jeg får øye på en som er attraktiv der hvor jeg trener vil jeg nok satse på å få litt respons tilbake før jeg tar neste steget og kommer bort til henne. Jeg ville kanskje prøvd å se etter en situasjon hvor det kan passe inn at jeg hjelper henne på et sett eller noe slikt. Jeg er ikke helt den typen som bare går rett bort til ei fru og gir masse komplimenter.

Nå vet ikke jeg om du er en sånn som er på sjekker’n på byen, men funker samme taktikk på et helsestudio?

Kan være litt sjekker’n på byen i blant får jeg vel innrømme! Men, nei. Samme taktikk funker ikke på byen som på gymmen. Det er helt andre situasjoner som jeg kan ta nytte av på byen. Og til de av dere som tenker at jeg ville brukt ei drita jente til å få med hjem så nei, respect to the ladies! Men er lettere å komme seg innpå en jente om hun har fått i seg litt prosenter og da blir hun litt mer pratsom. Da er det kanskje litt enklere å finne ut hva slags jente du har med å gjøre. For det finnes masse rare damer der ute og det er ikke alle man vil være med hjem, for å si det sånn!

“Jeg lar meg aldri lure av utseende, det kan være den idioten skjult bak det vakre fjeset, så jeg vil ikke si at jeg tror på kjærlighet ved første blikk likevel..”

Hvor tror du det er det beste stedet å treffe noen, hvis man er ute et seriøst forhold?

Helt ærlig, så kan det være hvor som helst. Man kan være så heldig å finne seg gullkornet midt på byen. Det merker man først når man treffer en person. Så hvor man burde være for å treffe en fremtidig kjæreste, kan være hvor som helst. Jeg traff for eksempel eksen min på en hjemmefest og vi hadde det bra en god stund vi. Så ja, man kan treffe dama hvor som helst!

Tror du på kjærlighet ved første blikk?

Jeg kan tro på kjærlighet ved første blikk, men jeg er alltid usikker på om det er fordi dama er smellvakker eller om det bare er jeg som har vært uten noe form for fredagskos på en stund. Men som sagt, jeg lar meg aldri lure av utseende, det kan være den idioten skjult bak det vakre fjeset, så egentlig så vil jeg ikke si at jeg tror på kjærlighet ved første blikk likevel..

Er det viktig for deg som trener såpass mye at interessen for trening er like stor hos den du treffer?

Det er ikke direkte viktig, men det kan være et gigantisk pluss! Og det setter bare prikken over i’en enda bedre. Så lenge jenta er fin og vakker i personligheten, så skal ikke det være noe problem!

Kan du beskrive et romantisk drømmescenario på et gym?

Det kan kanskje være at du treffer på ei jente på gymmen, som du har hatt litt blikkkontakt med på byen et par uker før. Så finner du ut at hun i tillegg løfter og hun deretter gir deg det samme blikket som du fikk på byen. Så starter dere å prate og deretter lager dere en plan om at dere skal ut og ta en kopp kaffe for å slå av en prat. Bli bedre kjent. Det ville vært det beste scenarioet jeg kommer på i farta!

Kan du beskrive den verste måten du kan tenke deg at noen sjekker deg opp på, mens du er på gymmet?

Det hadde vel vært om personen som sjekket meg opp hadde gått rett på sak og gjort akkurat hva hun følte for der og da. Haha, jeg er faktisk litt usikker på den der.

Vi takker Stephan for et hyggelig intervju!

Leave a Comment