Posted on: 9. september 2015 Posted by: Bodymag Comments: 0
Supermat

Noen ganger må man få av seg treningstøyet og kle seg litt finere. Da er det fint å kunne gå ut med stil — samtidig som man kan spise sunt! Eger Spiseri & Vinbar i Øvre Slottsgate er perfekt for en sunn sjel som vil kose seg litt. Her tilbyr de rawfood-retter, rawfood-kaker og andre retter som smaker himmelsk godt!

Eger Spiseri&Vinbar

Raw Food

Det er ikke mange restauranter som tilbyr rawfood. Dette er mat som er tilberedt på en spesiell måte, slik at ikke maten mister sine dyrebare enzymer. Noen retter krever til og med egen spesialovn (som de har på Eger Spiseri &Vinbar) for å lage.  Fordelen med å spise rawfood er at man maksimerer graden av ernæring gjennom å spise mat med levende bioaktive ingredienser som kan regenerere kroppen og skape helse og overskudd på alle plan. Definisjonen på rawfood er mat som ikke er prosessert, ikke kokt og stort sett økologisk. Rawfood kan varmes opp til maks 40 grader, slik at vitaminer og enzymer vil bli bevart. På Eger Spiseri & Vinbar har de egne rawfood-retter og også kaker.

Eger_Spiseri&Vinbar

Les også: Derfor bør du velge RAW FOOD

Andre sunne alternativer 

Om du ikke liker rå mat, så er det fem forskjellige gode hjemmelagde Street Burgere å velge mellom. Du kan også få omeletter, salater, smørbrød, supper, tapas, grillmat og pasta. Har du en allergi vil det ikke være noe problem. Her finnes gluten- og laktosefritt brød og rettene kan tilpasses dine behov.

Vin og fersk juice

Et glass vin kan aldri skade en veltrent kropp. Tvert i mot — det er sunt å ta seg et glass i ny og ne. Om du likevel foretrekker det uten alkohol, så kan Eger tilby fersk juice laget av ferske frukter. Spirulina juice kan du også få — laget av førsteklasses green food produkter og fullspekket med vitaminer og mineraler. Her er valget kun opp til deg!

Eger-Spiseri & Vinbar

Sezen Keskin som eier restauranten sammen med broren sin, forteller at dette er en restaurant der menyen har et bredt utvalg. Her skal alle kunne finne noe som passer dem. Her får du fingermat som kan deles med en god venn, en stor grillet biff eller du kan komme for et glass vin og nyte rolig og lun stemning. Hvis du har en uvane med å røyke, kan du sitte ute i lammeskinn og nyte mat og drikke her. Det er varmelamper og ektra tepper, så du holder deg god og varm uansett vær!

Sezen_Keskin

Anbefales!

Vi i Bodymag har smakt all raw food maten på Eger Spiseri & Vinbar og flere av de andre rettene (med drikke). Vi kan virkelig anbefale denne restauranten, som befinner seg i Øvre Slottsgate 29. Lokalene hører til Eger Shopping, så hvis du har shoppet på Eger så er det her det ligger — mot Øvre Slottsgate og mellom Karl Johan og Grensen.

Eger Spiseri &Vinbar

Eger Spiseri& Vinbar

Eger Spiseri & Vinbar

Eger_Spiseri & Vinbar
Spirulina juice — vitaminbombe for sunne sjeler!

Sezen-Keskin_Eger

Leave a Comment