Posted on: 31. mars 2016 Posted by: Bodymag Comments: 0

Elise Murbræck (31) debuterte nylig i Bodyfitness og fikk en flott 4. plass under Sandefjord Open. Nå er det flere konkurranser som står for tur. Her kan du bli bedre kjent med debutanten som forandret kroppen totalt på bare ett år.

Elise_MURBRÆCK

Foto og tekst: Marika Lejon

 • Navn: Elise Murbræck
 • Alder: 31 år
 • Bosted: Oslo
 • Arbeid: Elkjøp Nordic
 • Sivilstastus: Singel
 • Team: Team24fitness
 • Gren: Bodyfitness
 • Gym: 24fitness
 • Vekt on: 58
 • Vekt off: 63
 • Høyde: 173 cm
 • Favoritt diettmat: Kanel
 • Motto: All in

Jeg sitter i garderoben på 24fitness og intervjuer Elise, før vi går ut for å ta en økt. Elise er forkjølet, men ser likevel smashing ut. Da jeg møtte henne på 24fitness for snart to år siden, så var det Bikini hun egentlig skulle stille i. 

Hvorfor ombestemte du deg?

Jeg fant fort ut at jeg hadde bra grunnlag for å bygge mer muskler. Det var en større utfordring enn å stille i Bikini — den utfordringen hadde jeg lyst til å ta. Så passer det personligheten min mye bedre å stille i Bodyfitness.

Hvordan er personligheten til en Bodyfitness-utøver kontra en Bikinifitness-utøver?

Bodyfitnessjenter har mer rene linjer, mer muskelmasse og er tøffere. Jeg synes det føles bedre å posere i Bodyfitness også. Det passer meg bedre.

elise-murbræck

Hvordan var det å debutere?

Det var skummelt, men veldig gøy. Det var uvant å få hele oppmerksomheten rettet mot meg og stå midt i spot light. Det er nervepirrende å ha dommerne foran seg, som dømmer kroppen din. Men samtidig er man jo stolt over det man har fått til.

Hva har du fått til? Kroppen din er ikke den samme som før.

elise-murbræck-før-og-etterKroppen har forandret seg veldig. Totalt har jeg gått ned 15 kg. Jeg gikk litt opp igjen, da jeg bestemte meg for å stille i Bodyfitness. Jeg har vært på diett i to år. Konkurransedietten har jeg gått på siden oktober. Grunnen til at jeg gikk i to år, var fordi jeg bestemte meg for Bodyfitness like før jeg egentlig skulle stille i Bikini. Jeg brukte først ett år på å gå ned 15 kg, så begynte jeg satsningen mot Bodyfitness.

Dietten?

Kylling og ris.

Bare kylling og ris?

Stort sett. Har laks på kvelden og havregryn til frokost. Man blir lei, men det blir en vane. Jeg tror ikke jeg kommer til å begynne å spise like usunt som jeg gjorde før. Jeg kommer nok til å holde meg til de vanene jeg har nå. Før spiste jeg veldig mye hvete og pasta. Det ble fort pizza, rundstykker, ferdigmat og mye brød. Det spiser jeg aldri lenger.

Hva var det som gjorde at du bestemte deg for å endre livsstil?

Det var faktisk på grunn av jobben min. De hadde en sånn helsesjekk-runde. De målte da vår fysiske alder. Jeg slo ut som 53 år gammel, så da tok jeg noen grep. Jeg fikk meg en PT, så møtte jeg etter hvert Tommi Thorvildsen.

“Foreldrene mine synes dette er rart, for det er veldig langt unna den livsstilen jeg hadde før. Ingen forventet at jeg skulle få det til. “

Hvor møtte du Tommi?

På en fest på nyttårsaften. Da jeg fant ut hvem han var, tok det kun noen måneder før jeg oppsøkte han igjen. Han ga meg en diett og nå har jeg vært hos han i to år.

murbræck-elise

Hvordan var det for deg å komme inn i 24fitness-miljøet?

Det var veldig bra. Jeg ble tatt kjempegodt i mot. Det er så mye kunnskap og det er morsomt her. Veldig ofte så føles det som en fritidsklubb for voksne. Jeg har fått veldig mange venner her.

Nå står Kaliber Open og Oslo Grand Prix for tur. Hvilke forventninger har du?

Nå vil jeg gjerne på pallen. Jeg ble trukket i poeng under Sandefjord fordi poseringene mine ikke var så gode. Dette er heldigvis noe jeg kan gjøre noe med, så Edmund Johansen og Tommi hjelper meg masse nå med å få poseringene på plass.

Ta kontroll over karbohydratene i maten, som du spiser, med Phase 2 To Go. Effekten av Phase 2 To Go virker umiddelbart ved inntak. Ruis Phase 2 To Go blokkerer opptil 70% av karbohydratene i mat, som ris, poteter, pasta og bakervarer.
Ta kontroll over karbohydratene i maten, som du spiser, med Phase 2 To Go. Effekten av Phase 2 To Go virker umiddelbart ved inntak. Ruis Phase 2 To Go blokkerer opptil 70% av karbohydratene i mat, som ris, poteter, pasta og bakervarer.

 

Hvordan føler du deg nå på lite kalorier? Har kroppen din det bra?

Jeg har blitt kjempeforkjølet nå. Akkurat etter konkurransen da jeg endelig kunne ta meg litt ekstra mat og slappe av — så brøt fokjølelsen ut for fullt. Bortsett fra det, så går det egentlig helt greit. Jeg har energi til å trene og er klar for ny konkurranse.

Blir det mer konkurranse til høsten?

Det jeg tenkte før jeg debuterte var at hvis jeg synes dette er gøy, så tar jeg også høsten. Jeg synes dette er kjempegøy, så JA, det blir høsten også.

>>> Les mer under bildene>>>

Murbræck-elise-rygg

Elise_murbræck

Du bor alene og har ingen familie å tenke på. Men hva med foreldrene dine? Hva synes de om din nye livsstil?

Jeg tror de synes det er rart, for det er veldig langt unna den livsstilen jeg hadde før. Ingen forventet at jeg skulle få det til.

Hvorfor trodde de ikke du skulle få det til?

Det er nok fordi jeg har vært lat og ikke så opptatt av slike ting. Jeg har aldri vært opptatt av verken kosthold eller trening. Jeg spilte fotball da jeg var 16, men det var det. De kommer på Oslo Grand Prix og ser på meg.

Vi ønsker Elise LYKKE TIL med hennes neste konkurranser!

Leave a Comment