Posted on: 16. september 2015 Posted by: Bodymag Comments: 0

Thomas Alphamale Egedius hadde ingen planer om å komme tilbake til scenen, men da han etter et år med treningsfri begynte å trene igjen, kom lysten tilbake. Thomas og Arti Sharma Lopes har trent sammen og backet hverandre opp mot høstens konkurranser. Arti er nå tilbake i NM for å kvalifisere seg til VM!

Arti Sharma Lopes-Thomas Egedius

Fakta om Arti og Thomas
Arti Sharma Lopes er 39 år og bor i Nydalen i Oslo sammen med sin mann og to barn. Hun stiller i Bodyfitness -163 og master +35. Arti trener på Sandaker Treningssenter og  SATS ELIXIA. Hennes coach er Tommi Thorvildsen og hun jobber som senior systemkonsulent IT hos EVRY. Høyde: 161 cm. Vekt on-season: 50-51. Vekt off-season: 62. 
Thomas Egedius er 31 år og bor i Nydalen Allé i Oslo. Han stiller i Classic Bodybuilding + 180 cm. Hans vekt off season er 115 – 120kg. Thomas trener på Haralds Gym og har Harald Skjøldt som coach. Han er singel og er pedagogisk leder i barnehage. 

Arti stilte for halvannet år siden, men dette var i  Sandefjord Open, Oslo GP og Loaded Cup i Danmark. Hun har ikke konkurrert i NM siden 2011 da hun ble Norgesmester, så nå blir det et slags comeback for Arti. Planen hennes var å konkurrere i Arnold Classic, men siden hun vil prøve å kvalifisere seg til VM måtte hun velge NM. Hun kunne ikke ta begge konkurransene fordi Arnold og NM dessverre kjøres på samme dag. Arti har imponerende 9 gull fra forskjellige konkurranser både nasjonalt og internasjonalt.

Hva er planen for høsten Arti?

Nå er det først Fredrikstad Open og NM, deretter ønsker jeg å delta i Nicole Wilkins Fitness Championships, Nordisk og VM.

Arti ønsker å kvalifisere seg til et VM igjen. Hun føler selv at hun kan levere en bedre totalpakke enn det hun gjorde i 2012. Hun har jobbet med sine svakheter, så tiden vil vise hva dommerne mener og synes. Hun synes alltid det er like spennende og motiverende å jobbe mot konkurranse!

Jeg har lyst til å være med i et VM igjen og nå har jeg endelig muligheten til å prøve å kvalifisere meg. Å bruke sommerferien på en diett når man har familie er ikke enkelt. Omstendighetene i år gjorde at jeg kunne tillate meg en diett. Jeg ble også veldig motivert til å stille igjen etter at jeg vant Loaded Cup Bodyfitness -163 og master i 2014. Det hadde jeg virkelig ikke forventet. Bena mine har en liten forbedring siden denne konkurransen, og dette ga meg også motivasjon til å prøve igjen.

Arti Sharma-Lopes&Thomas-Egedius

Arti Sharma-LopesHvordan har dietten gått?

Jeg startet forberedelsene allerede i januar og det har vært bra for meg å bruke god tid. Det har vært mye lettere nå. Jeg har ikke trengt å bruke massevis av tid på kardioøkter og har dermed hatt mer overskudd til familien. Mye har forandret seg også fordi jeg har Tommi Thorvildsen som coach nå. Hans dietter går ikke så mye på «pulver». Hos han er det variert og naturlig mat. Jeg spiser nok veldig mye av det som er vanlig på slike dietter som egg, biff, torsk, laks og kylling — men med mye variasjon av grønnsaker. Det har gjort ferien lettere å kunne bruke øyemål og variere litt. Det er lettere å spise med familien når man ikke kun må forholde seg til brokkoli og kylling. Tommi er en rolig, flink, dyktig og erfaren mann med utrolig mange fantastiske atleter som han må ta seg av. Likevel klarer han å ta seg av hver og en av dem og gi dem veiledning. Han sier de rette ordene og jeg er imponert over hvor dyktig han er! All ære til han! Og selvsagt til meg selv…(Arti ler). Jobben må man jo selv gjøre.

Arti Sharma Lopes_Thomas EgediusThomas har vært borte fra scenen i tre år. Han hadde til og med et helt år treningsfri. Mye har skjedd siden sist, og en ting er sikkert. Nå er Thomas i knallform! 

  • 4. plass, Bodybuilding Debutant Sandefjord Open 2010.
  • 5. plass, Classic Bodybuilding + 180 cm Oslo Grand Prix 2010.
  • 4. plass. Loaded Cup Danmark 2012.
  • 2. plass. Classic Bodybuilding + 180 cm slått sammen med – 180 Sandefjord Open 2012.
  • 6. plass. Classic Bodybuilding + 180 cm Oslo Grand Prix 2012.

Du hadde egentlig ikke tenkt deg tilbake på scenen. Hva skjedde?

Jeg er veldig glad i å trene, så sakte men sikkert da jeg begynte å trene igjen, så kom lysten til å stille på scenen tilbake. Jeg får gnist i meg når jeg ser kroppen forandre seg og det er også godt å kjenne mestringsfølelse. Treningen gir meg også mer energi til å gjøre den jobben jeg gjør med barna. Det å orke å yte mer hver dag — det var det første jeg la merke til da jeg fikk lysten tilbake til å begynne å trene. Jeg fungerte dermed mye bedre generelt. Dette gjorde at ildfakkelen ble tent og jeg fikk lyst til å konkurrere igjen.

Thomas Egedius

Thomas Egedius, Alphamale

Da Arti kom tilbake til gymmen etter sommerferien og møtte treningskompisen Thomas, ble hun svært overrasket. Hun visste at han hadde dårlig tid på å komme i form, siden han bestemte seg ganske sent — men etter ferien var Thomas i sitt livs beste form. De har vært veldig flinke til å backe hverandre opp og støtte hverandre. Arti er mektig imponert over Thomas og Thomas selv blir rørt over ordene til Arti. Han stiller denne gangen for Haralds Gym og skryter veldig av Harald.

Arti Sharma-Lopes_og_Thomas Egedius

Da jeg kom til Harald var jeg som sagt veldig usikker på om jeg skulle stille. Sammen ble vi enige om å ta det veldig rolig. Jeg begynte å trene på en helt annen måte enn tidligere. Denne gangen har jeg fokusert på kontakt og kjørt færre øvelser, men med flere sett. Harald har vært der 110% for meg. Han har til og med ringt meg på kveldstid — når jeg selv har glemt å ringe ham. På mine 31 år og uansett hva jeg har drevet med — fotball, skate board, innebandy, ishockey, karate…you name it — jeg har aldri fått så bra oppfølging som jeg har fått nå. Every setback is a setup for a comeback!

Arti Sharma Lopes

Arti Sharma Lopes og Thomas Egedius

Arti Sharma Lopes_Thomas-Egedius

Vi ønsker Arti og Thomas LYKKE TIL!

 

Leave a Comment