Posted on: 19. september 2014 Posted by: Bodymag Comments: 0
Mr. Olympia

Christina Fjære har kvalifisert seg til Mr. Olympia. Det er første gang en norsk bikinijente deltar i Bikini Olympia. Vi var så heldige å få et intervju med Christina bare timer før hun entrer scenen på verdens største show for Bodybuilding og Fitness!

Les også: Norges første verdensmester i Bikini Fitness!

Les også: Fjære og Egner ble verdensmestere! – VM i Kiev 2013

Mr. Olympia

Hvordan føltes det da det gikk opp for deg at du hadde muligheten til å delta i Bikini Olympia?

— Det var veldig spesielt. Jeg visste at du kunne få være med i Olympia hvis du vant en proff konkurranse. Hvertfall at det var minimumskravet for å kunne kvalifisere deg. Men jeg skjønte ikke at jeg faktisk hadde en reell kvalifisering til Olympia før han som gjesteposerte i konkurransen jeg vant sa: “Du vet at du skal være med i Olympia nå?”. Jeg sa bare “Hæ, skal jeg det?”. Det har nok enda ikke gått opp for meg tror jeg — at jeg skal på Olympia-scenen i morgen.

Du sitter ved siden av Dennis Wolf her nå og signerer autografer. Hvordan føles det?

— Det er helt sykt!

Du skjønner t du ikke kan komme høyere enn dette?

— Jeg vet det. Jeg var på athlete-meeting i stad og satt da sammen med Nicole Wilkins bak meg — og jeg hilste på henne. Alle disse bikinijentene har jeg sett tidligere i Olympia og nå skal jeg stå på scenen med dem — det er helt merkelig. Nå er det bare noen timer til og det har fortsatt ikke gått opp for meg!

Hvordan har du forberedt deg denne gangen? Har det vært som før eller har det vært ekstra mye fokus?

— Vet du hva, jeg har akkurat begynt i ny jobb nå og må ærlig innrømme at fokuset har vært mer der egentlig. Jeg har jo selvfølgelig jobbet hardt, slik som jeg alltid gjør. Jeg vet ikke, det blir kanskje litt mindre stress for hver gang man er på diett? Man klarer liksom bare å gjøre det man skal, uten å tenke så mye på det. Det går mer inn i hverdagen din. Det har egentlig vært enklere enn tidligere — rent fysisk, å komme i form.

Hva synes du om formen din nå?

— Jeg håper at jeg er der jeg skal være. Jeg får lett mye ruter på magen hvis jeg blir for hard. Jeg må balansere det og velge om jeg enten skal være litt soft i beina eller litt for hard på magen. Det er det som er utfordringen. Det er litt vanskelig. Amatørene er hardere enn det disse jentene er, men jeg har stilt softere før jeg ble proff og vant likevel. Nå må jeg bare prøve og se.

Er du nervøs?

– Ja, selvfølgelig! Når det kommer til mulighetene mine i morgen, så spekulerer alle rundt plasseringer. Jeg har selv fokusert veldig lite på det. Det er fordi jeg ikke kan kontrollere de andre og jeg kan ikke kontrollere dommerne. Det eneste jeg kan kontrollere er hvor bra jeg gjør det selv. Mitt mål er å stå på scenen og være fornøyd med det jeg har gjort! Jeg bryr meg som regel alltid mye mer om hva jeg selv synes, enn hva dommerne sier. Det tror jeg er veldig viktig! At man jobber mot seg selv hele tiden og ikke mot de andre.

Hva jobber du med? 

— Akkurat nå jobber jet som online coach og PT. Før jobbet jeg på SATS, men nå jobber jeg for Optimal Trening på Bislett. Tidligere var jeg også student og deltids-PT, men nå har jeg satt studiene mine på vent fordi det er så mye konkurranser og reising. Jeg vil satse litt på dette rett og slett! Det funker ikke å være fulltidsstudent, og samtidig jobbe og være proff-utøver. Det bare går ikke!

Vi gleder oss veldig til å se deg på scenen!

— Jeg gleder meg masse selv!

Lykke til!

— Tusen takk!

Mr. Olympia, Christina Fjære
Christina Fjære tar bilder med fans.

 

Leave a Comment